promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: jól, vagy éppen rosszul indul a heted?
Borítókép:  Sean Malyon / Cultura Creative / Cultura Creative via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Segítünk eligazodni a káoszban. Mutatjuk, hogy mi vár a csillagjegyedre a hét elején.

Kos (március 21. - április 20.)

Nincs túl nagy kedved, és időhiányra hivatkozva tologathatod el a dolgaidat. Mindenre tudsz kifogást találni, de így nagyon el tudsz úszni már a hét elején. Kis odafigyeléssel és szervezéssel minden feladatodon könnyedén túl tudsz lendülni. Picit a hétvégében ragadtál. Ha nem érzed kipihentnek magad, akkor az estét mindenképpen szánd feltöltődésre.

Bika (április 21. - május 20.)

Elég sok mindenben megvilágosodhatsz. Kristálytisztán fogod látni a megoldást egy olyan problémára, ami régóta nyomaszt. Vesd be minden energiádat és tudásodat, hogy megold, mert később nagyobb gondokat okozhat. Ne félj a megérzéseidre hallgatni. Olykor el kell engedned magad, sodródni az árral, aztán a többi jön magától.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ha valamelyik közeli emberrel vitába keveredsz, akkor tartózkodj attól, hogy felemlegesd a régi sérelmeket. Koncentrálj inkább arra, hogy mindent el tudj simítani, de ne gőzerővel, csak finoman. Egy mély beszélgetés a segítségedre lehet ebben. Vannak felesleges energiáid, de azokat próbáld meg jó dolgokra felhasználni.

Rák (június 22. - július 22.)

Nagyon vigyázz, mert a féltékenység eléggé el tudja venni az eszedet. Ez nem csak arra vonatkozik, ha van párod, hanem lehet szakmai is. Vissza kell állítanod magadban a régi hangulatodat, különben elszaladhat veled a ló. Át kellene értékelned a hibáidat, és lassacskán kijavítani őket. Foglalkozz csak magaddal, és később a félelmeid is eltűnnek.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A mai nap elég sok feszültséget hozhat a számodra. Jobban át kellene gondolnod, hogy mit szeretnél az élettől, mert a befordulás nem fog előrevinni semmiben. Ma mindenképpen keress magadnak egy olyan elfoglaltságot, ami segít kiereszteni a gőzt. El kell lazulnod, és ebben most segíthet a legkedvesebb hobbid.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Jól figyelj, hogy senkit se bánts meg a szeretteid közül. Az ingadozó hangulat elég nagy ellenséged mostanában. Ha mégis kicsúszik valami sértés a szádon, akkor csak egyszerűen kérj bocsánatot,és ne szítsd feleslegesen a feszültséget. A jövő hét közepétől jöhet az áttörés, és végre magad mögött fogod tudni hagyni ezt az énedet.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Általában mindig türelmes és toleráns vagy, de a mai napodra ez abszolút nem lesz jellemző. Több emberrel összeszólalkozhatsz, köztük olyanokkal is, akikkel jóban vagy. Nem ártana egy kis önmérséklet, de az a legjobb, ha erre az időre elvonulsz a saját kis világodba. Ne menj bele éles vitákba, különben nem lesz jó vége.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Lendületes vagy, és remekül tudod érezni magadat. Figyelj arra, hogy senki se bosszantson fel, és kerüld a provokációt. Már bőven van tapasztalatod abban, miképp kell ezt kivédeni. Ha viszont túl keményen reagálsz, akkor később még a bűntudat is emészteni fog. Őrizd meg a higgadtságod, és minden rendben lesz.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Valaki eléggé a szívedbe taposhat a közeljövőben, szóval készülj fel a csalódásra. Nem tudni még honnan érkezik a pofon, de hamar túl kell lendülnöd rajta. Ne engedd, hogy bármiben is mások véleménye befolyásoljon téged. Járd a saját utadat, és a boldogságot később kamatostul meg fogod kapni.

Bak (december 22. - január 20.)

Eléggé rossz kedvű vagy, és erősen rád férne egy kis pihenés. A munka és néhány dolog nem várhat, de próbálj meg utána valami vidám és pihentető programot összerakni magadnak. Ha megtalálod a megfelelőt, akkor valósággal ujjá fogsz születni. Otthon is igyekezz olyan környezetet teremteni magadnak, amiben jól érzed magad.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ma könnyen félreértések kereszttüzében találhatod magadat. Jól gondold meg mit mondasz, de még azt is válogasd meg, hogy kivel beszélsz. A munkád könnyedén megy, de ha kimerült vagy, akkor jöhetnek a hibák és borulhat a kártyavár. A komolyabb projektekre kellően figyelj oda, és vigyázz közben, hogy ne hajtsd túl magad.

Halak (február 20. - március 20.)

Eléggé szenvedélyes lehetsz, de ha nem vigyázol, akkor könnyen kicsúszhat valami olyan a szádon, amit később megbánsz. Fékezd az indulataidat, főleg akkor, ha egy hozzád közel álló személy húzza ki nálad a gyufát. Egyedül tudsz jelenleg a legjobban feltöltődni. Nyugodtan közöld a pároddal vagy a barátaiddal, hogy ha egy kis magányra vágysz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás