promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: higgadtan állj neki a hétvégédnek
Borítókép:  Science Photo Library via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A kapkodás most egyik csillagjegynek se tesz jót. Mutatjuk, hogy mire kell számítanod és figyelned!

Kos (március 21. - április 20.)

Az ingerültséged nem használ annak, hogy jól induljon a hétvégéd. Remélhetőleg nem hagytál munkát erre a napra, mert most nehezen megy, hogy külön tudd választani a magánéletedet a hivatásodtól. Ha fontos feladataid is vannak, akkor se hanyagold el a párodat, vagy saját magadat – legyen időd a pihenésre.

Bika (április 21. - május 20.)

A bolygók remekül állnak ahhoz, hogy rád találhasson a szerelem ezen a hétvégén. Próbálj meg kimozdulni és ismerkedni ha szingli vagy. Ha párod van, akkor viszont lehet néhány szócsatátok, mert sokkal hevesebb a vérmérsékleted, de próbálj meg higgadtan kezelni mindent. Megnőtt a kalandvágyad, így nehezen tudsz egy helyben maradni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A pénz válhat a vita forrásává a közeli környezetedben. Egymást okolhatjátok a felesleges kiadások miatt, de valamilyen szinten senkinek sincsen igaza, szóval jobb lenne átugornotok ezen. Nagyon fel tud forrni az agyvized, ha igazságtalanságot tapasztalsz magad körül. Természetesen védd meg magad, de ne legyél senkivel sem nyers.

Rák (június 22. - július 22.)

A mai napon nem igazán leszel képes az alkalmazkodásra, de arra sem, hogy elengedd magad, szóval meglehetősen nehéz hétvége előtt állsz. A beletörődés, vagy a „mindent vagy semmi stratégia” nem vezet győzelemre. Kénytelen leszel néhány dologban kompromisszumot kötni. Meg kell találni, hogy mi tud megnyugtatni igazán.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ezen a hétvégén nem szabad üzlettel foglalkoznod, mert nem tud ráállni az agyad a helyes döntésekre. Persze tervezgetned még szabad, de csak lazán. Nem tudtad még minden energiádat felszabadítani, így arra kellene koncentrálnod, hogy ez megtörténjen. Pihenj sokat, és a munka helyett inkább a hobbiddal törődj.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Kellemes lehet a hétvégéd, de ehhez kerülnöd kell a piszkálódást. Nem szabad görcsösen ragaszkodnod az elképzeléseidhez, és kisebb dolgokon fennakadnod. A bolygók hatására sokkal nyitottabb és közlékenyebb leszel. Ma megismerkedhetsz valakivel, akivel nagyon egy hullámhosszon lehettek, persze ehhez ki kell mozdulnod, és kezdeményezni is.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nem leszel a legtöbb dologgal kibékülve, ami ma történik, de össze kell szedned magad. Nagyon sok múlik a hozzáállásodon, hogy miképp tudsz rugalmasan viszonyulni a problémákhoz. Tele vagy energiával, de ezek a semmibe veszhetne, ha olyan dolgokra pocsékolod, amik jelentéktelenek. Jól gondolj ár mindent!

Skorpió (október 24. - november 22.)

Magad mögött kellene hagynod a munkát és a gondokat, különben erősen el fogsz fogyni. Ha kevés is a szabadidőd, muszáj azzal foglalkoznod, amit igazán szeretsz. Nyugodtan lehetsz most önző, senki sem fogja rossz néven venni tőled. Cserébe te is legyél picit kedvesebb mindenkivel, és meg lesz a harmónia a környezetedben.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Az akadályokkal kitartóan tudsz megküzdeni ezen a hétvégén, de ma többször kihozhatnak a sodrodból, mint kellene. Ez tovább nehezíti a helyzetedet, viszont te jól tudsz bánni az emberekkel, szóval használnod kellene ezt a képességedet. Fegyverezd le őket, amivel csak tudod, de nagy kockázatot azért ne vállalj ma semmiben.

Bak (december 22. - január 20.)

A közeli környezetedben elkezdhet manipulálni valaki. Fel fog tűnni, mivel túlságosan nyilvánosan teszi ezt. Természetesen a tudtára kell adnod, hogy nem kérsz belőle, és a saját utadat szeretnéd járni. Amúgy is jobban át kellene gondolnod, hogy kiben bízol meg igazán. Az estédet töltsd pihenéssel, és ne valami extrém kikapcsolódással.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nem a terveid szerint alakulnak a dolgok, ha a munkával foglalkozol. Lassabban megy minden, mint kellene, szóval ha muszáj, kérj segítséget, vagy halaszd el a feladatokat. Csak bosszúságot okoz az egész, ha erőlteted, szóval teljesen felesleges. Ha váratlan lehetőség kerül eléd, akkor semmiképpen se kapkodj, hanem jól gondolj át mindent.

Halak (február 20. - március 20.)

Rengeteg tennivalód lehet otthon, de ha kellőképpen koncentrálsz, akkor gyorsan pontot tudsz tenni mindennek a végére. Adj magadnak időt, hogy végig tudd gondolni ezt a hetet: pihenj, olvass, és inkább hanyagold a bulizást. Amúgy se tudnád teljes mértékben jól érezni magadat. Próbálj meg lehiggadni, és nem felzaklatni magadat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás