promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: nehéz, vagy éppen könnyebb időszak vár rád?
Borítókép:  Zero Creatives / Image Source / Image Source via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sok csillagjegy előtt áll majd kihívás, míg másoknak csak simán kell evezni a cél felé. Mutatjuk, hogy mire kell figyelned!

Kos (március 21. - április 20.)

Ha versengést érzékelsz magad körül, akkor semmiképpen se a megérzéseidre hagyatkozz, inkább vedd számításba a körülményeket és a lehetőségeket. Így nem érhet csalódás, és nyeregben és érezheted magad a későbbiekben. Különösen nehezen tudsz jelenleg tanulni és alkalmazkodni, szóval a meglévő tudásodat és trükköket kell használnod.

Bika (április 21. - május 20.)

Úgy néz nem igazán fogod tudni elkerülni a szócsatákat ebben az időszakban, de nem szabad hevesen reagálnod, és fontos, hogy béküléssel zárj le minden ilyet. A rámenőséged eléggé előtérbe kerül, és igazából ebből adódhatnak a konfliktusok is. Ha el akarod kerülni, akkor vissza kell fognod a hadakozást.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A Hold a mérleg jegyében jár, ami remek alkalom arra, hogy kitisztítsd végre a fejedet. Szerelemben és a párkapcsolati kérdésekben tudsz igazán tisztán látni. Ezekben amúgy is el szeretnéd kerülni az illúziókat. Reálisan tudsz értékelni helyzeteket, de még a baráti kapcsolataidnál is ráébredhetsz, ha valami, valaki nem oda való.

Rák (június 22. - július 22.)

A bolygók állás szerint gyökeres változások jöhetnek az életedben. Most le tudod rázni magadról a megfelelési kényszert, ami rengeteg alkalommal szokott hátráltatni a munkádban és a magánéletedben. Az lenne a legjobb, ha nem érdekelne mások véleménye, és a saját utadon haladnál előre. Hallgass magadra, na meg a szívedre!

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A Merkúr hátrál a skorpió jegyében, ami rád is erős hatással van. A türelmetlenségeddel elég sok embert magadra haragíthatsz. Ez a munka illetve a baráti kapcsolataidat is megmérgezheti. Felbukkanhatnak olyan emberek, akik szeretnének nyitni feléd, és nem szabad, hogy ezt az arcodat lássák.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Továbbra is erősen a pénzügyi kérdések foglalkoztatnak. Nehezen tudsz zöld ágra vergődni, és ha van párod, akkor vele is konfliktusok lehetnek ezzel kapcsolatban. A spórolás jó, de ami szükséges, azzal nem tudsz mit kezdeni, így add csak ki rá a pénzt. Az őszi napok befordultabbá tehetnek, jobban kell figyelned a saját boldogságodra.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Most egy igazán jó időszak köszönthet be az életedben. Több sikert fogsz tudni elkönyvelni, mint azt remélted. Több bolygó is remek hatással van rád, így könnyedén el tudsz jutni a céljaid felé. Rendkívüli teljesítményre vagy képes, ami mindenképpen ki kell használnod. Igyekezz elkerülni a stresszt, és ne hajtsd túl magad, ez fontos szempont az egészséged miatt is.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A Merkúr továbbra is hátrál a jegyedben. Amire a legjobban figyelned kell, hogy kerüld el a hadakozást. Az a legjobb, ha saját magaddal foglalkozol. A munkahelyi és otthoni dolgok amúgy is egész embert kívánnak, próbálj meg ezekre koncentrálni. Meg kell tanulnod közben mások érdekeit is figyelembe venni.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Remek energiák vesznek körül: ami a környezetednek nehéz feladat, azon te semmi perc alatt át tudod rágni magad. Most benned is van, hogy kimagasló teljesítményt nyújts. Ha ezt véghezviszed, a munkahelyeden is sokan felfigyelhetnek a tehetségedre, valamint a kitartásodra. Amúgy is szükséged van a pezsgésre, semmi kedved a fenekeden ülni.

Bak (december 22. - január 20.)

A kellemetlenségek és az akadályok hamarosan el fognak gördülni az utadból. Ehhez persze szükséged lesz egy kis segítségre, de használd nyugodtan a közeli környezetedet. A bolygók váratlan érzelmi kitöréseket jeleznek. Vigyázz, hogy nehogy megsérts valakit, szóval mindennel kapcsolatban óvatosan fogalmazz. A múltidézés mellett ne feledd a jövődet is átszervezni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Fáradékony vagy, de meg kell találnod mi tud igazán feldobni ebben a szürke őszi időben. A bolygók a szokásosnál is jobb ötletekkel látnak el, szóval ezt mindenképpen ki kell használnod. Vannak olyan emberek, akik inkább hátráltathatnak ebben, de őket a háttérbe kell szorítanod. Amúgy is azt szereted, ha a saját sorsodnak vagy a kovácsa.

Halak (február 20. - március 20.)

A Hold a mérlegben rád is kitűnő hatással van. A magánéleted igazán fel tud pezsdülni, így ki kell élvezned a pillanatokat. Akár egy izgalmas szerelmi kalandban is részed lehet. Ha van párod, akkor vedd rá arra, hogy mozduljatok ki, akár csak egy vacsorára is. Tényleg használd ki a feltöltődést, mert utána nehezebb időszakot jeleznek a bolygók.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás