promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: lehet nem várt akadályokkal kell szembenézned
Borítókép:  Rob Lewine / Image Source / Image Source via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem minden csillagjegynek megy olajozottan a hét, de segítünk eligazodni a káoszban. Mutatjuk, hogy mire számíts!

Kos (március 21. - április 20.)

Ha gondosan megtervezett költségvetésed van, akkor rögtön homok kerülhet a gépezetbe. Bármi is borul, igyekezz tartani magadat az elhatározásodhoz. Elég sok kritika érhetett mostanában, de ne feledd, hogy bármikor változtathatsz a dolgokon. Viszont ha úgy érzed, hogy így érzed magad jól a bőrödben, és így is tudsz előre haladni, akkor felesleges.

Bika (április 21. - május 20.)

Nem kedvez semmi annak, hogy bármi újba kezdj. Még a párkeresést is hanyagolnod kellene, ha nem akarsz kínos helyzetbe keveredni. Próbálj meg mindenkire jó hatással lenni, és legyél visszafogott. A rutinfeladatokkal kell foglalkoznod, és túlélni a napot. A vitákat messziről kerüld el, mert nagyon lelombozhatnak.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Bizonytalanság uralkodhat nálad, de számos jó megérzésed támadhat, amik a hasznodra lehetnek, szóval fokozottan figyelj ezekre. Az élet olykor vizsgáztat, de ha ügyes vagy, akkor el tudod kerülni a golyókat. A Hold a mérlegben jár, ami előhozhatja belőled a változást. Most ne legyél szerény, és harcolj mindenért.

Rák (június 22. - július 22.)

Szokatlan erős lehet benned a nyugtalanság. Nem ártana végre kipihenned magad, és megtalálni a lelki békédet. Nem szabad kisebb dolgokon felcsattanod, mert most fokozottan megbánhatod később. Ha van párkapcsolatod, most viharfelhők lehetnek feletettek. A tettek mezejére kell lépned, és ha muszáj, akkor kiengesztelni őt.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Elég sok dolog választás elé állíthat a következő időben. Jól át kell gondolnod mindent, mert ha hirtelen ugrasz bele valamibe, akkor rossz döntéseket fogsz hozni. Meg akarod találni a szerelmet, a lelki békét, de ezekhez először magadat kell rendbe tenned. Személyes ellenségeskedések vehetik el a kedvedet, de ezeket meg kell tanulnod kezelni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nem szabad nagyobb kiadásokba verned magadat a következő időben, szóval bármilyen csábító ajánlattal is állnak eléd, most engedd el. Sok behatás felnyithatja a szemedet, de ehhez több kapcsolatot kell teremtened, akár személyesen, akár interneten. A bezárkózás és a magány nem fog jót tenni neked ebben az időszakban.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Jól vigyázz a munkahelyeden, mert valaki hátsó szándékkal keresheti a társaságodat. Picivel bizalmatlanabbnak kell lenned, mint szoktál. A Hold ma már belép a te jegyedbe. Optimistábban láthatsz mindent, amit ki is kell használnod. A távoli terveid elkezdhetnek kirajzolódni, ahogyan az is, hogy miképp akarod őket véghezvinni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Nagy lesz a kísértés, hogy borsot törj valaki orra alá, de ne feledd, hogy a bosszú mindig visszaüthet. Inkább el kell engedned ezt a dolgot éretten, mint beleállni ilyenekbe. Ne cselekedj meggondolatlanul semmilyen helyzetben. A pletykákat főleg kerüld el, még akkor is, ha nem rossz szándékkal mondod.  

Nyilas (november 23. - december 21.)

A héten pletykák céltáblájává válhatsz, de rá fogsz jönni, hogy a te természeteddel ez a legkevésbé sem érdekel. Az a lelkileg egészséges hozzáállás, ha nem törődsz a féltékeny emberekkel. Ettől függetlenül most nem szabad magadra haragítanod senkit, mert ez nagy bonyodalmakat okozhat. Egy-egy vita előtt számolj mindig tízig.

Bak (december 22. - január 20.)

Egy közeli személlyel eléggé kerülsz egy témát, pedig az lenne a legjobb, ha leülnétek megbeszélni a dolgot. Hidd el, mindketten megnyugodnátok végre. Mivel a Merkúr hátrál a skorpióban, ez neked kellemetlenségeket, nem várt akadályokat okozhat. Nem kell nagy bajtól tartanod, de minden szavadat jól fontold meg.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Jobb lenne, ha a kritizáló énedet picit háttérbe szorítanád, mert néhány ember a tudtodon kívül is csúnyán néz rád emiatt. Persze ez benne van a véredben, de nem muszáj mindenre és mindenkire megjegyzést tenned. Most jobb lesz, ha ezeket magadban tartod, így elkerülheted a kellemetlen szituációkat. A feladataid elvégzésére nem igazán van szükséged most bíztatásra.

Halak (február 20. - március 20.)

Régóta elnyomott vágyak élednek újra a szívedben. Ne csak gondolkodj rajtuk, hanem próbáld meg őket megvalósítani. Az őszi változás fokozottan jót tehet neked, és szerencsére a kellő lendület is megvan benned. Igyekezz mindent a saját előnyödre fordítani, még akkor is, ha nagyon nehéznek tűnik a kihívás.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás