Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi horoszkóp: nem árt résen lenned, hogy gördülékenyen menjen minden

Napi horoszkóp: nem árt résen lenned, hogy gördülékenyen menjen minden

Élet

Napi horoszkóp: nem árt résen lenned, hogy gördülékenyen menjen minden

Élet

Ezo Terézia 05:35

A legtöbb csillagjegy körül sok lehet a probléma, de segítünk eligazodni a káoszban.

Kos (március 21. - április 20.)

A Hold jelenleg az ikrekben jár, ami elég szeszélyessé tud tenni. Figyelj oda a hangulatingadozásaidra, különben teljesen a feje tetejére tudják állítani a napodat. Lehet nagy terveid vannak, de azok akadályokba ütköznének. A változékony hangulatod miatt a döntéseid is azok lesznek. Inkább csak próbálj meg túllendülni a kötelező dolgokon.

Bika (április 21. - május 20.)

Valaki kétségbe vonhatja a rátermettségedet és ez a munkádra is kihathat. Pedig nem szabad, hogy ez bármiben befolyásoljon. Tudnod kell, hogy mik az erősségeid, és ezeket mindig mindenhol be tudod vetni. Ha az indulataid vezérelnek, akkor kicsúszhat a kezedből az irányítás. A munkahelyeden több támogatód van, mint ellenséged.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A Hold a te jegyeden halad keresztül. Ma nagyon lefoglalhatnak a munkahelyi gondok, így kevés időd lesz magadra és a közeli környezetedre. Pedig este nem ártana feltöltődnöd picit. Azt is nézd, hogy sokan támaszkodnak rád lelkileg. Most beleeshetsz abba a hibába, hogy a fontos embereket hosszú ideig elhanyagolhatod.

Rák (június 22. - július 22.)

Eléggé szerencsés időszak köszönthet be rád, mert az élet tálcán kínálhat neked remek lehetőségeket. Nem lenne rossz, ha lenne erőd és időd élni mindezekkel. Ha elszalasztod őket, akkor nagyon hosszú idő után gördülnek eléd újra ilyenek. Nem ártana felállítanod egy fontossági sorrendet, és picit spontánabbnak lenni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A bolygók nem a legszerencsésebben állnak a számodra. Könnyen kicsúszhat a kezedből az irányítás, szóval egy picivel nagyobb önfegyelmet kell gyakorolnod. Nagy az esély, hogy megbántasz valakit, ráadásul egy olyan embert, aki hozzád közel áll. Fogd vissza magad, és így elkerülhető minden konfliktus. Apróságokon főleg ne akadj fent.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A te kezedben van a döntés, hogy rossz napod lesz-e. A kapkodás jelenti rád jelenleg a legnagyobb veszélyt. Ez feszültséget, és akár félreértéseket is szülhet. Próbálj meg lenyugodni – a lassabb tempó még nem jelenti azt, hogy rosszul végzed a munkádat. A családi ügyeid azonban remekül alakulhatnak. Egy őszinte beszélgetés is segíthet ezen vacsora közben.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A Hold az ikrekben jár, ami elősegíthet téged abban, hogy pontot tegyél néhány problémára, legyen az munkahelyi, vagy magánéleti. Ha nem is tudsz mindent megoldani teljesen, sok mindent átlátsz majd és megértesz, amik később könnyebbé tehetik a dolgodat. Ne hibáztass másokat, hanem olykor ismerd el a saját tévedéseidet.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Remélhetőleg vissza tudtad fogni a türelmetlenségedet, különben ez továbbra is problémákat okozhat, főleg a munkahelyeden. A magánéletedben azonban kedvező fordulatra számíthatsz. Odaadóan tudsz bánni a hozzád közelállókkal, de ne várd el tőlük, hogy a kedvedre tudnak tenni. Most ebben rajtad van a sor.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ideges és feszültséggel teli lehetsz ma. Erre fokozottan figyelj, főleg akkor, ha volán mögé kell ülnöd. Ha teheted, inkább add át másnak ezt a feladatot, vagy menj tömegközlekedéssel. Minden alkalmat meg kellene ragadnod a lazításra, mert igazán szükséged van rá. Hozd közel magadhoz az összes olyan dolgot, ami ki tud kapcsolni.

Bak (december 22. - január 20.)

Eléggé nyugtalan lehet a lelki világod a mostani időszakban. Titkok, rejtélyes ügyek üthetik fel a fejüket, amiknek a nyilvánosságra kerülése meglehetősen megviselhet. Talán nem a család most a megfelelő támasz, hanem a közeli barátaid. Nem kell mindent magadra venned, és kellő lazasággal könnyedén túllendülhetsz mindenen. Ami nem rád tartozik, azzal nem ne foglalkozz.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A mai napot nyugodtan képzelted el, de mozgalmasabb lesz, mint remélted volna. Nem szabad pánikba esned, hanem minden tudásoddal a kezedben tartani a dolgokat. Állíts fel egy sorrendet! Azt neked kell átlátnod, hogy könnyebb vagy a nehezebb dolgokkal akarsz kezdeni – talán jobb az utóbbival. Este kapcsolódj ki.  

Halak (február 20. - március 20.)

Jobban kell figyelned magadra, mert igazságtalanul viselkedhetsz valakivel, amit ráadásul később te is megbánhatsz. A hangulatod ingadozó, és olyan embereket is bánthatsz, akik nem is ártottak neked, illetve sosem ártanának. Ha megteheted, akkor inkább dolgozz egyedül, és a pihenést is így töltsd. Ez most jobban fel tud tölteni, mint a nyüzsgés.

Borítókép: Rob Lewine / Image Source / Image Source via AFP