promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: nem fog kitolni veled ez a hétvége, de nem árt figyelned
Borítókép:  CHRISTIAN CHARISIUS / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ha úgy érzed, nem kerülnek egyenesbe a dolgok, akkor segítenek a csillagok. Mutatjuk mi vár rád!

Kos (március 21. - április 20.)

A Hold a vízöntőbe lépett, így a romantika erősen szerepet fog játszani a hétvégédben. Tölts sok időt együtt a pároddal, és nyugodtan találkozz a barátaiddal is, akik mindig megértenek, és beszéljétek át, ha valami probléma üti fel a fejét. Felszabadult környezetben az agyad is jobban mozoghat, és merészebb tervek is előkerülhetnek. Persze figyelj arra, hogy ki is kapcsolódj.

Bika (április 21. - május 20.)

Határozottnak és kitartónak kell mutatkoznod mindenben, még az olyan kérdésekben is, amik otthon merülnek fel belő körben. Persze muszáj vagy meghallani az ellenvéleményeket, vagy a módosító javaslatokat is. Fontos, hogy készen állj minden kompromisszumra a hétvégén, különben a vitákkal csak elodázzátok a megoldást.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ha sok a teendőd, akkor lehet, hogy a hétvégét is munkával töltöd, de van kellő energiád, hogy túljuss minden akadályon. Azért nem árt figyelned a tested szükségleteire is. Muszáj olyan dolgokkal foglalkoznod, amik lelkileg feltöltenek. Ha túl vagy a nehezén, fordíts időt magadra. Továbbra is kerüld a konfliktusokat, azokból csak vesztesen kerülhetsz ki.

Rák (június 22. - július 22.)

Az lenne a legjobb, ha ma elkerülnéd a külvilág híreit. Olykor jobb, ha picit bezárkózik az ember, elvonul, és neked pont erre lenne szükséged. Ha van rá lehetőséged, akkor még az okostelefont is kapcsold ki. Menj ki a természetbe, kirándulj, de a legfontosabb, hogy kiszakadj a szürke hétköznapokból. Amúgy is félrevezető információk vehetnek körül.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Eléggé ingadozhat a hangulatod a hétvégén, de muszáj, hogy továbbra is őszinte legyél mindenkivel. Szomorúnak, és letörtnek érezheted magad. Ezt csak fokozhatja, ha hasonló életérzésű emberek társaságába kerülsz. Próbálj meg kiszabadulni, és olyan barátokkal körül venni magadat, akik fel tudnak villanyozni. Az is fel tud dobni, ha új emberekkel ismerkedsz meg.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Jól figyelj mindenkire a környezetedben, mert hasznos tanácsokat kaphatsz a barátaidtól, vagy a rokonaidtól. Ezek olyan lökést adhatnak, amivel nagyon jól fog tudni indulni a jövő heted. Lehet egy picit ellenérzéseket fognak kiváltani belőled ezek a javaslatok, és szokatlannak tűnhetnek, de egyáltalán ne félj tőlük. Mindenképpen fogadd meg őket.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Elkezdenek majd helyre jönni a pénzügyi gondjaid lassacskán, és egy nagyobb bevételre számíthatsz a közeljövőben. Minden forintnak alaposan meg szoktad tervezni a helyét, de ideje, hogy magadra is költs egy kicsit. A hétvégén mozdulj ki a négy fal közül. Nem kell nagyon szórnod a pénzt, de valami aprósággal meglepheted végre magadat.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A pihenés mellett a tervezgetéssel mehet el a hétvégéd. Új dolgokat szeretnél megismerni, és elég erős terveid vannak a jövőre nézve. Fontos, hogy mindennek alaposan utánajárj, mielőtt belevágsz valamibe. Sok múlhat az apróságokon, amiket mostanában hajlamos vagy félvállról venni. Ha randevúd lesz a hétvégén, arra főleg nem ártana alaposan felkészülnöd.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Egy távoli hozzátartozó, vagy egy rég nem látott barát tűnhet fel a semmiből. Úgy néz ki semmi érdek nincs ebben, és téged is fel tud villanyozni a találka. Ha így van, akkor beszéljetek meg valami közös programot a közeljövőben. Ezen a hétvégén nem szabadna a munkával foglalkoznod, különben nagyon kiéghetsz.

Bak (december 22. - január 20.)

A baráti kapcsolataid kerülhetnek az előtérbe ezen a napon. Az utóbbi időben te is észrevetted, hogy elhanyagoltad őket. Muszáj lesz picit iparkodnod, ha meg akarod erősíteni a köteléket. Már az is elég, ha interneten csevegsz valakivel, akivel már rég nem beszéltél, de ha van rá lehetőség, mindenképpen találkozzatok.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Hiába jött el a hétvége, te ismét mindenben hasznossá akarod tenni magad. Nem is csoda, mivel a Hold a te jegyedben jár. Ha úgy érezd a pörgés tud kikapcsolni, hát akkor ennek engedj. Az lenne a legjobb, ha valamelyik kiemelt hobbiddal tudnál foglalkozni. Azért próbálj olyat találni, amiben a társad, barátaid, vagy a családod is örömüket lelhetik. A cél a jól eltöltött idő legyen, semmi más!

Halak (február 20. - március 20.)

Úgy néz ki végre megfelelő irányba halad az életed, szóval sok öröm érhet ezen a hétvégén, ha engedsz neki. Magad mögött kellene hagynod a mókuskereket, és lazítani kicsit. A felöltődés abban is segíthet, hogy tisztábban láss dolgokat, plusz tényleg itt lenne az idő annak, hogy megtanulj örülni a sikereidnek. A családoddal is próbálj időt tölteni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás