Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi horoszkóp: tegyél rendbe mindent a hétvége előtt

Napi horoszkóp: tegyél rendbe mindent a hétvége előtt

Élet

Napi horoszkóp: tegyél rendbe mindent a hétvége előtt

Élet

Ezo Terézia - 2020.09.25. 05:35

Sok csillagjegynek nem szabad problémát hagynia a hétvégére. Mutatjuk, hogy mire kell figyelned!

Kos (március 21. - április 20.)

A Hold továbbra is a bakban jár, ami erős hatással van rád. Az érzelmeid, és a kedélyállapotod is picit hullámzóak, amit a környezetedre is kivetíthetsz. Egyszer fent, egyszer lent, de azért vigyázz, ez ne kavarjon be a mostani napodba. Elég magasak az igényeid, és szigorúbb lehetsz másikhoz. Nem kellene vitába keveredned a hétvége előtt.

Bika (április 21. - május 20.)

Ha van párod, akkor elég erős féltékenységi hullámok jöhetnek elő nálad. Nem szabad, hogy szaglássz utána. Őszintének kell lenned, és megmondani, hogy mik a kételyeid. A közeli környezetedben is elő jöhet ez. Azt érezheted majd, hogy nem bízhatsz másokban, pedig tudnod kell, hogy a barátaid mindig melletted állnak.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Egy elég érdekes beszélgetésbe bonyolódhatsz, és elsőre nem is fogod tudni hova tenni az elhangzottakat. Próbálj meg ma minden információt tovább emészteni, és semmiben ne ítélj elhamarkodottan. Az alaptalan pletykák sok bonyodalmat okozhatnak. Ne legyél se az előidézőjük, se a továbbadójuk.

Rák (június 22. - július 22.)

Remélhetőleg ki tudtad használni a találékonyságodat, mert ez a mai napra is átragadhat. Könnyen és gördülékenyen tud menni minden, ha ügyes vagy. Lehet olyan munka és kihívás is eléd kerül, amihez annyira nincs kedved, de vágj bele, és legyél minél hamarabb túl rajta. A hétvégén más gondolkodású emberekkel hozhat össze a sors, de legyél nyitott.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ne keveredj vitába senkivel, és akkor hamar túl lendülhetsz ezen a napon is. A Hold a bakban jár, ami miatt elég erős érzések keríthetnek hatalmába. Na szenvedéllyel tudsz reagálni a hétköznapi szituációkra is, de ez egyáltalán nem biztos, hogy rossz. Ültesd át ezt más dolgokba, és láss pozitívan mindent. Nagyszerű élményekben lehet részed így.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ne hagyd, hogy alábbhagyjon a teherbírásod és a jókedved. Az a legfontosabb, hogy továbbra is el tudd engedni magad olykor, és akkor nem fogsz tudni szürkén látni dolgokat. A szerelemben is szerencsés lehetsz. Remek hétvégét tölthetsz együtt a pároddal, de szingliként is remek a kisugárzásod. Használd ki, viszont ne kritizálj senkit.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A mai napon tartózkodnod kell a vitáktól, gyakorlatilag mindenkivel. A bolygók úgy állnak, hogy mindenből perpatvar robbanhat ki. Az a lenne a legjobb, ha meghúznád magad, és csak a saját kis dolgaiddal, illetve világoddal foglalkoznál. Amúgy is fel kellene töltődnöd egy picit lelkileg, és ezt már te is érzed magadon.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A Hold továbbra is a bakban van, ami eddig pozitív hatással volt rád, de nem árt vigyáznod. Emiatt hajlamos lehetsz kissé ridegen bánni a szeretteiddel. A haragodat nem szabad hirtelen kiadnod, de magadban sem tartani a legjobb. Nyugodtan próbáld meg tisztázni a másik féllel a konfliktusokat, és megbékélni.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ha tartottad magadat ahhoz, hogy összeszólalkozz valakivel, akkor ma egy remek nap várhat rád. Fontos, hogy pontos legyél, mert minden apró részlet számíthat. Ne akard, hogy egy nagyobb hibát a munkahelyeden, vagy otthon a nyakadba varrjanak. A lehengerlő modoroddal most nem mész semmire. Legyél ésszerű, valamint szakszerű, így lehet sikered.

Bak (december 22. - január 20.)

Jól vigyázz, mert elég hiszékeny vagy mostanában. A szíved a helyén van, de pont ezért tud kihasználni, vagy becsapni valaki. Jobban jársz, ha megpróbálsz a szándékok mögé látni, még akkor is, ha egy régi barátról van szó. Résen kell lenned, különben valamilyen esemény nagy törést okozhat neked.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Akkor lehet rendben a hétvégéd, ha nem vállalod túl magad. Ez az elmúlt napokban is fontos lett volna megfogadnod. A hétvégén ki kell kapcsolódnod végre. Szükséged van valakire, akivel megoszthatod a mély gondolataidat, vagy problémáidat. Gondold végig ki az, akiben igazán megbízhatsz, és találkozzatok.

Halak (február 20. - március 20.)

Nem ártana egy kis önvizsgálatot tartanod. Ettől nem szabad félned, még akkor sem, ha rossz emlékeket idézel fel vele. Eljön lassan a pillanat, amikor szintet kell lépned, és erőssebbé kell válnod. A bolygól megfelelően fognak állni ezen a hétvégén, hogy ebbe belevágj. Fontos felismeréseid lehetnek, amik később előre fognak vinni.

Borítókép: Luc Beziat / Cultura Creative / Cultura Creative via AFP

Legolvasottabb hírek