promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: vajon kihívásokra kell készülnöd?
Borítókép:  Frank and Helena / Cultura Creative / Cultura Creative via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sok csillagjegynek nem árt résen lennie, de segítünk abban, hogy mire kell figyelned. Lássuk, hogy kire mi vár!

Kos (március 21. - április 20.)

Az egyik közeli ismerősödnek felragyog a szerencsecsillaga, ez pedig rád is nagy hatással lesz. A közeli ismerőseid jelenleg fel tudnak tölteni teljesen életenergiával. Ha meghívást kapsz, ne utasítsd vissza, értékes emberekkel futhatsz össze. Figyelj magadra, mert szokatlanul érzékeny vagy ma.

Bika (április 21. - május 20.)

Minden simán megy jelenleg, és teljesen nyugodt hangulatban tervezhetsz meg mindent. Ha van még valami dolgod, azt igyekezz minél hamarabb letudni. Ha fontos kérdésekben kell döntened, akkor nyugodtan kérd ki a barátaid, vagy a párod véleményét. Nagy kihívások várnak rád, így jobb ha tényleg a pihenéssel törődsz, és feltöltődsz.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Hirtelen kellemetlen problémák üthetik fel a fejüket, úgyhogy a nyugodtságod tedd félre picit. Ha úgy látod, ezekre nem tudsz pontot tenni jelenleg, akkor engedd el. Csak feleslegesen aggódnál, ez a stressz pedig nem hiányzik most. Családi téren sorsfordító eseményekre számíthatsz, és egy váratlan találkozásban is részed lehet.

Rák (június 22. - július 22.)

Gyakorlatilag képtelenség ma neked ellenállni. Ezt nyugodtan be tudod vetni az ellenkező neműeknél. Kedves és határozott tudsz lenni egyszerre, de az utóbbit azért ne vidd túlzásba, mert az inkább taszítja az embereket. Ha van valami klassz terved, azt végigviheted ezen a héten. Minden kihívással bátran nézz szembe.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Feltöltődve vághatsz majd bele a hét közepébe. Gyakorlatilag minden össze fog jönni, amit elterveztél, legyen az valami klassz program, vagy egy projekt, amit régóta be akarsz fejezni. Figyelj arra, hogy mások szemében ne tűnj fölényeskedőnek. Ne akard kivívni másik ellenszenvét, mert akkor felborul minden körülötted.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ha szingli vagy, akkor egy olyan szerelem közeledik, ami komoly hatással lehet a jövődre. Lehet már ezen a héten találkozol az illetővel, tehát ragadj meg minden lehetőséget. Viszont ha párkapcsolatban vagy, akkor egy harmadik személy csak feszültséget és félreértéseket hozhat a kapcsolatotokba. A csak barátság nem működne, inkább ne erőltesd.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Döcögősen akar beindulni a mai nap, és vártatlan viták tehetik nehezebbé. Főleg a családdal kerüld a konfliktust, mert úgyse tudtok most zöld ágra vergődni egymással. Figyelj oda, mert jelenleg könnyen kicsúszhat valami sértő szó a szádon, amit később megbánhatsz. Próbálj meg elleni a saját kis világodban inkább.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Eléggé túlterhelt voltál az utóbbi időszakban, és ezt érzed is magadon. Jobb lenne, ha megpróbálnál feltöltődni. Most nem szabad senki problémáival foglalkoznod, csak saját magaddal. Hevesebb a vérmérsékleted, óvatosabban kell bánnod a szavakkal. Vigyázz, nehogy megsérts valakit.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Igazán jól alakulhat a heted, mivel pozitív energiák, és emberek vehetnek körül. Sok dicséretet, elismerést, és talán még kellemes bókokat is kaphatsz. Persze ne szállj el ezektől, de azért nyugodtan élvezd ki az édes pillanatokat. Hamarosan feltűnhet valaki az életedben, aki alaposan összezavarhatja az érzéseidet.

Bak (december 22. - január 20.)

Lehetőséged nyílik arra, hogy több időt tölts egy barátoddal és együtt tevékenykedjetek. Remekül megértitek egymást, így tényleg jó dolgok sülhetnek ki az egészből. Ha el tudjátok engedni a fantáziátokat, akár többet is ki lehet hozni ebből az egész együttműködésből. Ma este olyan találkozásokban lehet részed, amik elmélyítik az önismeretedet. Inkább ne a zajos helyeket keresd.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Érdekes emberekkel hozhat össze a sors, szóval mindenképpen ki kellene mozdulnod a négy fal közül. Olyan ismeretségeket köthetsz, amik nagy hatással lesznek rád a jövődben. Nem érdekbarátság születése ez, mivel te is ugyanúgy adhatsz nekik. A héten ne bonyolódj felesleges vitákba, mert alulmaradhatsz.

Halak (február 20. - március 20.)

Oda kell figyelned, mert ha nagyon jó a kedved, túlzottan el tudod engedni magad. Szereted a drámai megoldásokat, és alkalmad is lesz kihasználni ezt, de figyelj arra, hogy ne vidd ezt túlzásba. Ha valaki provokál, ne háborodj fel nagyon, inkább intézd el nyugodtan a problémát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás