Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi horoszkóp: pörögj fel a hétvége előtt, és minden rendben lesz

Napi horoszkóp: pörögj fel a hétvége előtt, és minden rendben lesz

Élet

Napi horoszkóp: pörögj fel a hétvége előtt, és minden rendben lesz

Élet

Ezo Terézia - 2020.09.18. 05:35

Még várhatnak rád kihívások, de ha óvatos vagy, és figyelsz mindenre, akkor túllendülsz a nehézségeken. Lássuk mi vár a csillagjegyedre!

Kos (március 21. - április 20.)

Jobban jársz, ha minden hírre odafigyelsz, mert ezek befolyásolhatják a döntéseidet. A Hold közben már a Mérleg jegyében jár. Ez a tüzes kosok energiát picit visszafogja. Ma sort tudsz keríteni néhány mély beszélgetésre, amik türelmet és empátiát igényelnek. Hétvégén próbáld meg kényeztetni magadat picit.

Bika (április 21. - május 20.)

Pont egészséges az önbizalmad, így határozottan tudsz haladni a céljaid felé. Fontos, hogy ne aggodalmaskodj semmin, még akkor sem, ha nem úgy mennek a dolgok, ahogy eltervezted. Fárasztónak érezheted ezt, mert amint megoldasz egy problémát, akkor jön egy újabb. A kreativitásoddal mindent megoldhatsz.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Szívesen osztod meg másokkal az ötleteidet, és nyitott lehetsz a másokéra is. Lehet valaki olyasvalamivel fog előállni, ami segíthet megoldani a jelenlegi problémáidat. A Hold most segíthet a szingli ikreknek. Nyugodtan mozdulj ki a hétvégén és ismerkedj. Remek beszélgetésekben lehet részed, ráadásul a nyitottságod felkeltheti másik figyelmét.

Rák (június 22. - július 22.)

Készülj fel mert ha felbukkan egy érdekes lehetőség, akkor időben kell lépned. Ez felbukkanhat a magánéletedben de a munkádban is. Hétvégén picit elengedheted magad. Menj el nyugodtan, és lepd meg magad valamivel, ami közel áll a szívedhez. Párkapcsolati kérdésekben jobb, ha teljesen objektív maradsz.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ismét bizonyíthatod, hogy könnyen meg tudsz győzni másokat. Ezt lehet be is kell vetned hétvégén egy fontos kérdésben. Viszont ha fontos döntések előtt állsz, akkor igyekezz kikérni a hozzád közelállók véleményét. Pár embernek más a látásmódja, és előfordulhat, hogy olyan dolgokra hívják fel a figyelmed, amit te nem veszel észre.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ideje lenne átgondolnod a terveidet. A hétvégén jó megoldást találhatsz egy régóta húzódó problémára is. Figyelj oda, mert hajlamos lehetsz a depresszióra. Néhány váratlan esemény szembesíthet a hibáiddal is. Ha figyeled a reakcióidat, akkor rengeteget tanulhatsz önmagadról. Igyekezz pozitív emberekkel körülvenni magad.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Simulékony vagy, és könnyen tudsz kompromisszumokat kötni. Ne feledd, hogy olykor nem árt figyelembe venni mások érdekeit is. A szakmádban és a magánéletedben is kellemes meglepetés várhat rád. A Hold a te jegyedben jár, így előkerülnek a legjobb tulajdonságaid. Számíts magad körül egy kis izgalomra.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Most nem szabad erőltetned, hogy a te elképzeléseid érvényesüljenek, de pár nap múlva fordulhat a kocka. Ha van valami fontos elintéznivalód, akkor azt próbáld ma letudni, mert kedvezően fog alakulni. Alkotói energiáid új lendületet kapnak a hétvégén. Szerelemben azonban nincsen szerencséd, így a randizást ne erőltesd.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Egy szerelmi ügy meglepő fordulatot vehet, ha kedvezően reagálsz. Később a vágyaidnak megfelelő szakmai ajánlatot kaphatsz. Ha úgy érzed száz százalékosan biztos a dolog, akkor vágj bele. Nem ártana kimozdulnod a hétvégén, mert nagyon tudod élvezni mások társaságát. Felbukkanhat egy új barát, aki különbözik tőled, de mégis meglátjátok egymásban az értéket.

Bak (december 22. - január 20.)

Sokat gondolkozol a pénzügyeken, de hamarosan megtalálhatod a megoldást, hogy tudnád még stabilabbá tenni. Ma képes vagy elfogulatlanul közelíteni a problémákhoz és rendezhetsz egy régóta elhúzódó konfliktust is. Ha még szingli vagy, akkor hétvégén megismerhetsz valakit, akár egy társkeresőn is. Később szerelem alakulhat ki a dologból.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Minden idődet lekötheti néhány feladat, amiben kiélheted a kreativitásodat. Most tényleg ebben vagy a legjobb, de azért legyen időd a pihenésre is. Váratlan fordulatok kerülhetnek eléd a hétvégék. Ezek lehetnek kedvezőek, de sajnos kedvezőtlenek is. Tartsd meg a magabiztosságodat, és akkor mindent könnyedén fogsz kezelni.

Halak (február 20. - március 20.)

Magánéleti kérdésekben a héten mindenképpen hallgass a megérzéseire és a belső hangokra. Kell egy kis lazaság és hidd el, nem hibázhatsz. A tegnapihoz képest enyhül a helyzet, de néhány kritikus fényszög még látható az égen. Néha úgy érezheted, hogy igazságtalanul bánik veled az élet, de minden rendbe fog jönni.

Borítókép: Frank and Helena / Cultura Creative / Cultura Creative via AFP

Legolvasottabb hírek