Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi horoszkóp: vajon zökkenőmentes lesz a hét közepe?

Napi horoszkóp: vajon zökkenőmentes lesz a hét közepe?

Élet

Napi horoszkóp: vajon zökkenőmentes lesz a hét közepe?

Élet

Ezo Terézia 05:35

Nem árt a pozitív, illetve negatív dolgokra is felkészülni, de segítünk. Lássuk, hogy mi vár a csillagjegyedre!

Kos (március 21. - április 20.)

A Hold a szűz jegyében jár, ami téged türelemre kell intsen. Ma elégedj meg azzal, hogy neked van igazad, viszont ne ragaszkodj ahhoz, hogy ezt be is bizonyítsd. Rendszerezned kellene a teendőidet és jobban beosztanod az idődet. Akadnak olyan dolgok és személyek, amiket, és akiket eléggé elhanyagoltál mostanában.

Bika (április 21. - május 20.)

Vigyázz, hogy nehogy becsapjanak, és így magadra vállald másoknak a terheit. Segítőkész hangulatodban vagy, de ez ne vonatkozzon mindenkire, csak maximum olyan emberekre, akik nagyon közel állnak a szívedhez. Van elég problémád bőven, szóval azoknak a megoldásaival kellene törődnöd.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Te is érzed, hogy döcögősebben megy minden körülötted. Nincs még itt teljesen az ősz, de te mégis melankolikus hangulatba kerülhetsz. Csak akkor tud rendbe jönni a magánéleted, ha el tudod engedni a régi sérelmeket. Nem szabad a múlton rágódnod, főleg most nem. Ha így teszel, az negatívan befolyásolhatja a hangulatodat.

Rák (június 22. - július 22.)

Nem szabad túl sok feladatot magadra vállalnod, különben túlhajthatod magad. Ha úgy van, bátran vonj be másokat is. Ne félj csapatban megoldani a problémákat, úgy jelenleg tényleg minden gördülékenyebben mehet körülötted. Ha szingli vagy, a bolygók állása szerint csak úgy van esélyed találni valakit, ha kimozdulsz otthonról, és bizony kezdeményezőbbnek is kell lenned.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Úgy néz ki néhány dolog miatt feleslegesen pánikolsz. Ne hagyd, hogy megijesszenek a mindennapok, csinálj mindent úgy, mint eddig. Nem szabad, hogy magad alá gyűrjön a mindennapok mókuskereke. Ha úgy van, ezen az estén még nyugodtan mozdulj ki a barátaiddal picit. Segítségedre is lehetnek, hogy néhány belső vívódásodat átgondold.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Mindig pontos vagy, és általában azt sem szoktad tűrni, ha valaki késlekedik. Most azonban úgy néz ki neked lesznek olyan akadályok az utadban, amik hátráltatni fognak. Ennek is van jó oldala, mert lehet át kellene gondolnod egy sorsfordító lépést. A kapkodásod tudod jól, hogy nem vezet semmi jóra. Nyugodtan, higgadtan reagálj a váratlan eseményekre.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A Hold a szűz jegyében jár, ami rád is hatással van. Úgy néz ki picit engedékenyebbnek kell lenned, és akkor sikerülhet jól minden. Ha megbízol másik szakértelmében és tudásában, hamarabb célba tudsz érni mindenben a héten. Ez pozitívan sülhet el, mert több idő jutna magadra. A családban lehet nem lesz minden zökkenőmentes, de hamarosan tisztázódni fog.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Felesleges problémákon tudsz még mindig idegeskedni, pedig ideje lenne megnyugodnod. Ha nem bízol magadban, akkor kérj tanácsot a barátaidtól. Ők mindig őszintén megmondják, ha esetleg nem menne valami rendben körülötted. Jelenleg úgy állnak a bolygók, hogy semmi komolyabb változástól nem kell félned.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Lehet van néhány probléma a munkahelyed körül, de ezek hamar meg fognak oldódni. Arra oda kell figyelned, hogy ne hárítsanak rád semmilyen felelősséget. Ha mégis, akkor legyél határozott, és te diktáld a feltételeket. Ha kimozdulsz, akkor találkozhatsz valakivel, aki nagyon el tud bűvölni. Ha szingli vagy, akár több is lehet a dologból, mint egy jó ismeretség.

Bak (december 22. - január 20.)

Úgy érzed olykor jók, olykor pedig rosszul alakulnak a dolgok körülötted. Rád is szükség van, hogy ezt az ingadozást kiiktasd az életedből. A párod vagy a barátaid sokat tudnak segíteni ebben. A családodtól jelenleg ne nagyon fogadj el tanácsot, mert nem a legjobb irányba tudnak terelni. Készülj fel váratlan eseményekre, de nem kell félned, ezek nem lesznek drasztikusak.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A mostani bolygóállások nagyon jót tudnak tenni a lelkednek. Sokkal vidámabban és kiegyensúlyozottabban tudod belevetni magadat a munkába is. Persze arra figyelj, hogy ne hajszold túl magad. Nagy változásokba most ne nagyon fogj bele. Mindenben próbálj meg a biztosra menni, a bizonytalanság felőrölhet jelenleg.

Halak (február 20. - március 20.)

Ne hagyd, hogy mások beleszóljanak a magánéletedbe. Neked kell tudnod,hogy merre vezet az utad. Ez jelenleg nem makacsság, egyszerűen csak ki kell olykor állnod magadért. Ha szeretnél igazán boldog lenni, ahhoz egy picivel merészebbnek kell lenned. Persze nem sokkal, az nem lesz jó, ha ingoványos talajra lépsz. Találd meg az egyensúlyt.

Borítókép: Simon Potter / Cultura Creative / Cultura Creative via AFP