promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: még nincs késő egyenesbe hozni a hetedet
Borítókép:  CHRISTIAN CHARISIUS / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lehet pár csillagjegynek rosszul indult a hét, de mindig lehet változtatni. Mutatjuk mire kell figyelned!

Kos (március 21. - április 20.)

A Hold még mindig az Oroszlán jegyében jár, ami nem kedvez a magányos énednek. Lehet sokszor inkább egyedül dolgoznál, de most csapatban tudsz a legjobban teljesíteni. Próbáld meg a kezedbe venni az irányítást. Ne félj semmitől, hidd el, remekül fog menni. A kikapcsolódásban is keresd a társaságot, mert hamar a középpontba kerülhetsz, és jól érezheted magad.

Bika (április 21. - május 20.)

Nagyon oda kell figyelned, mert erősen befolyásolhatnak az érzelmeid, főleg ha valami konfliktus robban ki a környezetedben. Maradj inkább mindenben kívülálló, jelenleg ez lehet az egyetlen megoldás. Túl hevesen reagálhatsz, és vannak dolgok, amikből jobb, ha kimaradsz. Sok mindenre képes vagy, ha a saját dolgaiddal foglalkozol.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Próbálj meg mindenben racionális maradni, és ne kergesd magad hamis illúziókba. Ez azt is jelenti, hogy most nem szabad az álmaiddal foglalkoznod. Próbáld meg minél hamarabb letudni a szürke hétköznapokat, és kapcsolódj ki. A feltöltődés rengeteget segíthet, hogy másképp lásd a dolgokat a jövőben.

Rák (június 22. - július 22.)

A bolygók állás szerint elég nehéz napra számíthatsz. Ha makacs maradsz, és mindenben ragaszkodsz a saját elképzeléseidhez, akkor csak rontani fogsz a helyzeten. Legyél rugalmas, és kérj segítséget is, ha nagyon muszáj. Nem kell, hogy minden győzelem csak a te érdemes legyen. Pénzügyi dolgokba főleg ne ártsd ma magad.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A Hold még mindig a te jegyedben jár, és ez kellő magabiztosságot ad, hogy túllendülj minden akadályon. Lehet elő kellene venned néhány megbújó problémát is, mert remekül át tudod őket látni, és jó döntéseket tudsz hozni. Önző módon főleg magaddal, és az előrejutásoddal kellene foglalkoznod, de olykor ez is kell, hogy fentebb lépj.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nagyon igénybe vettek az elmúlt napok, és ha nem pihened ki magadat normálisan, akkor csak egyre döcögősebb lesz az egész. Mindig legyen B-terved, és most se rohanj a falnak gondolkozás nélkül. Főleg pénzügyekben legyél óvatos, bármilyen kecsegtető ajánlat is kerül eléd. Most jelenleg még egy akciós vásárláson is befürödhetsz.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Még mindig körüljárnak a megújulási energiák, amiket ha jól hasznosíthatsz, akkor remekül telhetnek az elkövetkezendő napok. Mindent ésszel próbálj megoldani, ne pedig erővel. A kerülőutakat remekül tudod hasznosítani. Olykor a bizonytalan is nyerő lehet, ezt ne feledd el. Legyél mindenkivel őszinte, és fogalmazz tisztán, nem fogod megbánni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Remélhetőleg meg tudtad oldani az elmúlt napok konfliktusait, mert ha nem, akkor azok erősen hatással lehetnek rád, valamint a munkádra is. Azonban akadnak olyan problémák, amiken teljesen feleslegesen idegeskedsz. Lehet először ebben kellene rendbe tenned a dolgokat. Jelenleg nem érinthetnek erős változások, szóval ne pánikolj.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Türelmesnek kell lenned, mert előfordulhat, hogy sok félreértésbe futhatsz bele, amikből veszekedések is lehetnek, ha nem figyelsz magadra. A közeli környezetedben is sok lehet a feszültség. Lehet nem kellene minden problémába belefolynod, főleg ha az életed többi részén remek minden.

Bak (december 22. - január 20.)

Az életed néhány területén jelentős események várhatók. Elég sok mindenen múlik, hogy ez pozitív, vagy negatív hatással lesz-e rád. Ami fontos, hogy ne tarts lehetetlennek semmit. Több erő és magabiztosság lakozik benned, mint gondolnád. Ez egy jó fordulat lehet arra, hogy teljesen összekapd magad.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Mindig szereted, ha pezseg körülötted az élet, de a közeljövőben remek kapcsolatokat építhetsz ki. Lehet feltűnik egy olyan ember is, akivel közös nevezőn vagytok, és akár üzleti partnerség is lehet a dologból, vagy egy olyan mellékállás, ami neked nagyon fog feküdni. A bolygók állása segítik azt is, hogy rendbe jöjjön a zilált magánélted.

Halak (február 20. - március 20.)

A Hold az oroszlánban jár, ami segít abban, hogy bátrabb legyél bizonyos élethelyzetekben. Ha ezt kihasználod, akkor nagyon sok mindenben meg is erősödhetsz. Lelkileg szükséged is lenne egy ilyen fordulatra. Sok dolog aggaszt, de próbálj meg minden akadályon túllendülni. Most nem szabad félned attól, hogy bármit is elrontasz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás