promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: jobb, ha odafigyelsz a hétkezdésre
Borítókép:  Simon Potter / Cultura Creative / Cultura Creative via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Akad olyan csillagjegy, akinek jól, lesz olyan, akinek kicsit döcögősebben indul a hét. Mutatjuk mire kell figyelned.

Kos (március 21. - április 20.)

Ha megfogadtad a hétvégén, hogy változtatsz néhány dolgon, akkor a hetedet is így kell indítanod. Ne legyen az, hogy csak a gondolatban raktad össze ezeket, kövessék őket tettek is. Vigyázz a szívességtételekkel, mert páran ki akarják használni a kedvességedet. Mindenkinél meg kell húznod a határokat.

Bika (április 21. - május 20.)

A szokásosnál kíváncsibb vagy, és a lendületed is megvan ehhez. Persze figyelj oda, hogy ne üsd abba az orrod, ami nem rád tartozik. Ha valaki tolakodásnak veszi ezt a hangulatodat, akkor inkább fogd vissza magad, nehogy konfliktus legyen belőle. A bolygók óvatosságra intenek, ha nagy terveket szövögetsz. Inkább várj velük egy picit.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A családodban felütheti a fejét némi konfliktus, de nem szabad, hogy beleszólj, ha csak nem érint téged. Ha belefolysz másik gondjaiba, akkor nagyon nehezen fogsz tudni szabadulni tőlük. Lelkiismeretes lehetsz a következő időben, de tartsd szem előtt, hogy nem neked kell megváltanod a világot.

Rák (június 22. - július 22.)

A bolygók magabiztosságot adnak neked, és erős kisugárzással is ruháznak fel. Ez most pont jól jöhet, mert úgy néz ki fontos döntéseket kell hoznod hamarosan az életedben. Persze vigyázz, hogy ne szállj el magadtól, és rendesen gondolj át mindent. Ha nagyon nagy a tét, akkor nem árt kikérned mások véleményét is.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Hamarosan megismerkedhetsz valakivel, akivel igazán szót tudsz érteni. Ha van rá alkalmad, akkor beszélj meg egy következő találkozót az illetővel. Jobban oda kell figyelned arra, hogy az efféle lehetőséget ne szalaszd el az életedben. A Hold jelenleg a te jegyedben jár. Nagyon jók az elképzeléseid, és élvezettel vágsz bele az új dolgokba.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ha van párod, és elhanyagoltad az utóbbi időben, akkor próbáld meg a héten pótolni ezt, különben konfliktus lehet belőle. Érzed magadon, hogy feltöltődésre van szükséged, de ezt együtt is meg tudjátok oldani. Ha szingli vagy, akkor jelenleg lehetsz kicsit önző. Foglalkozz a hobbiddal, vagy olyan dolgokkal, amik csak téged kötnek le igazán.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Mindenképpen próbáld meg kihasználni a felszabadult hangulatodat. A bolygók állása szerint kedvezően kell mindennek alakulnia körülötted. A megújulás energiái hatják át a mai napot. A magánéletedben, és a munkáddal kapcsolatban is remek döntéseket tudsz hozni, de azért legyél körültekintő.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Oda kellene figyelned másokra. Ideje lenne, ha a szeretteid és a hozzád közelállók igényeit picit jobban szem előtt tartanád. Apró kedves gesztusokkal is kompenzálhatod ezt, és persze az önzőséged visszaszorításával. Próbálj olyan légkört teremteni, ahol közös hullámhosszra kerülhettek a családdal. Feleslegesen dolgokon végképp ne akadj fenn.  

Nyilas (november 23. - december 21.)

Néhány dolog lehet erősen nyomaszt, és nem akarod kimondani. Pedig ideje lenne kibeszélned valakivel, és végre megnyílni, mert ha túl sok rossz dolgot raktározol el, az egy idő után felemészthet. A sarkadra kell állnod, és tisztáznod magaddal milyen problémákkal kell szembenézned. A munkahelyeden és otthon is sok múlik azon, hogy pozitívan tudsz-e hozzáállni a dolgokhoz.

Bak (december 22. - január 20.)

Az a legjobb, ha a napi rutint minél hamarabb letudod, mert azután egy nagyon kellemes nap várhat rád. Hajlamos vagy túlköltekezni magad, így jobb, ha a táska mélyére dugod el a pénztárcádat. Ha régi problémák kerülnek elő a közeljövőben, azokat mindenképpen próbáld meg rendezni, és ne tologasd a végtelenségig.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Kicsit lazábbnak kell lenned. A felgyülemlett feszültség miatt nehezen viselheted, ha nem irányíthatsz mindent a kedved szerint. Pedig tudod jól, hogy többnyire erre semmi szükség. Csináld csak a dolgod, és ami nem tudja elrontani a te teljesítményedet, azt most engedd el. Lazán kell venned az akadályokat, de azért ebben se ess át a ló túloldalára.

Halak (február 20. - március 20.)

Ma egy kicsit borúsabbnak láthatod a dolgokat, mint amilyenek azok a valóságban. Igyekezz feldobni magadat, na meg olyan emberekkel körülvenni, akik jó kedvre tudnak deríteni. A nyűgösséged így hamar el tud tűnni. A Hold állása miatt nem ártana kimozdulnod este a négy fal közül. Olyan embereket sodorhat az utadba a sors, akiknek később nagy hasznát tudod venni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás