promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: várnak még rád kihívások a hétvége előtt?
Borítókép:  Science Photo Library via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Néhány csillagjegynek nem árt pár dolgot egyenesbe hozni, mielőtt belevetik magukat a hétvégébe.

Kos (március 21. - április 20.)

Érzelmi téren nem minden alakul úgy, ahogy szeretted volna, de nem szabad elkeseredned. Ne ragaszkodj görcsösen az elképzeléseidhez, hanem próbálj meg lazábban hozzáállni a dolgokhoz. A hétvégéd is úgy fogod tudni élvezni, ha ezt a hozzáállást alkalmazod. Legyél rugalmas, és fogadj el segítséget is, ha úgy van.

Bika (április 21. - május 20.)

Hamarosan nagyobb pénz állhat a házhoz, de ezt a saját tehetségeddel kell elérned, nem valami szerencsejátékon. Lehet néhány kacattól meg is kellene szabadulnod. Tedd nyugodtan fel őket az internetre, és találj rájuk vevőt. Legyél óvatosabb a munkahelyeden kinek mint mondasz el, valaki kifecsegheti a titkaidat.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nincsenek túl jó hírek a házad táján. Előfordulhat, hogy búcsút kell venned valakitől, aki fontos szerepet töltött be az életedben. Itt persze nem rögtön a legrosszabbra kell gondolnod, hanem inkább arra, hogy valami miatt meg fog romlani a kapcsolatotok. A közeli barátaiddal, vagy a pároddal meg kellene beszélned néhány dolgot, amik idegesítenek mostanában.

Rák (június 22. - július 22.)

Végre kedvező irányt vehet a szerelmi életed. Ha van párod, akkor úgy néz ki szintet fogtok tudni lépni. Ennek már te is nagyon örülnél, főleg ha azt érzed, kezd kicsit egyhangúvá válni a kapcsolatotok. Ebből sokat is tudnál meríteni. Szingliként kicsit nyitottabbnak kell lenned. Az óvatosság legyen meg benned, de ne vidd túlzásba.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Nehezen tudod rászánni magad a dolgaid elvégzésére a hétvége előtt. Muszáj leszel jobban koncentrálni, különben a hibáiddal kicsúszhat a lábad alól a talaj. Fel kell vállalnod a konfliktusokat, különben nem fogsz tudni előre haladni az életben. Ne görcsösen és agresszívan, de ettől függetlenül mondd el mindenről a véleményedet.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Elég sokat idegeskedtél az utóbbi időben, és már kicsit eleged van abból, hogy mindig valami új probléma üti fel a fejét. A hétvégén meg kellene nyugodnod, és kikapcsolni az agyadat, ha tudod. Nem minden problémát kell azonnal megoldanod. Ha ragaszkodsz ehhez, akkor persze, hogy feleslegesen terheled túl magad.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ha szingli vagy, akkor egyre jobban érezheted egy támogató társ hiányát. Nem szabad hagynod, hogy nagyon eluralkodjon rajtad a magány. Próbálj megnyílni valamilyen közeli barátodnak, vagy vegyél erőt magadon, és kezdj el randizgatni. Ha válogatós vagy, akkor is rá tudsz találni az igazira. Azt viszont neked is el kell fogadnod, hogy olyan, hogy száz százalékosan tökéletes nem létezik.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Eléggé meg tud viselni mostanában a bizonytalanság, amit a környezetedben tapasztalsz. Rendkívül magabiztos ember látszatát tudod kelteni, de ez a gyakorlatban nem mindig mutatkozik meg. Tudatosítanod kell magadban, hogy vannak olyan dolgok, amikhez mások segítsége szükséges. Beszélgess őszintén egy barátoddal a gondjaidról.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Azt tapasztalhatod, hogy a többség türelmetlen, és szétszórt körülötted. Ha egy csapatban dolgoztok, akkor muszáj vagy összeszedni őket, különben valami nagy bakiba futhattok bele a hétvége előtt. Megvan benned az irányító szerep, szóval nyugodtan engedd szabadjára. Szükség lesz a határozottságodra, hogy nyugodtan vesd bele magad a hétvégébe.

Bak (december 22. - január 20.)

Egy kis feszültség lehet a családod körében. Az csak rajtad múlik, hogy szeretnéd-e bevállalni a békítő szerepet, vagy inkább elvonulsz az egésztől. Lehet a második jobb megoldás jelenleg. Érzed, hogy nem stimmelnek dolgok, azonban ingerülten fejezheted ki magad. Ez csak meg több vitát generálhat, azért is jobb talán, ha csendben maradsz.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Az anyagiakban érzel magadon egy kis feszültséget. Jobban be kellene osztanod pénzt, elég sokat költekezhettél mostanában. Akkor tud gördülékenyen haladni a hétvégéd, ha szépen megtervezel előre mindent. Szeretsz spontán lenni, de jelenleg ez lenne a legjobb megoldás. Koncentrálj, a rossz döntésekkel sokat árthatsz magadnak.

Halak (február 20. - március 20.)

A bolygóállások kisebb feszültségeket jeleznek. A munkahelyeden, de akár otthon is előjöhetnek ezek a dolgok. Lehet irritál is néhány személy a környezetedben. Nem szabad összekapnod velük, majd szépen elsimul minden magától. Amennyire lehet igyekezz nyugodt maradni. Hétvégén tervezz valami kiszakadást. A legjobb lenne, ha a barátaiddal közösen elmennétek valahova.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás