promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: problémamentesen indul a hétvégéd?
Borítókép:  CAIA IMAGE / SCIENCE PHOTO LIBRARY / NEW / Science Photo Library via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ha úgy érzed, nem kerülnek egyenesbe a dolgok, akkor segítünk. Lássuk, mire kell figyelnie a csillagjegyednek.

Kos (március 21. - április 20.)

A Hold pont a te jegyedben jár, azonban oda kell figyelned, mert ha nagyon jó a kedved, túlzottan el tudod engedni magad. Szereted a drámai megoldásokat, és alkalmad is lesz kihasználni a hétvégén, de figyelj arra, hogy ne vidd ezt túlzásba. Ha valaki provokál, ne háborodj fel nagyon, inkább intézd el nyugodtan a problémát.

Bika (április 21. - május 20.)

A hétvégén érdekes emberekkel hozhat össze a sors, szóval mindenképpen ki kellene mozdulnod a négy fal közül. Olyan ismeretségeket köthetsz, amik nagy hatással lesznek rád a jövődben. Nem érdekbarátság születése ez, mivel te is ugyanúgy adhatsz nekik. Hétvégén ne bonyolódj felesleges vitákba, mert alulmaradhatsz.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A hétvégén lehetőséged nyílik arra, hogy több időt tölts egy barátoddal és együtt tevékenykedjetek. Remekül megértitek egymást, így tényleg jó dolgok sülhetnek ki az egészből. Ha el tudjátok engedni a fantáziátokat, akár többet is ki lehet hozni ebből az egész együttműködésből. Ma este olyan találkozásokban lehet részed, amik elmélyítik az önismeretedet. Inkább ne a zajos helyeket keresd.

Rák (június 22. - július 22.)

Igazán jól alakulhat a hétvégéd, mert pozitív energiák, és emberek vehetnek körül. Sok dicséretet, elismerést, és talán még kellemes bókokat is kaphatsz. Persze ne szállj el ezektől, de azért nyugodtan élvezd ki az édes pillanatokat. Hamarosan feltűnhet valaki az életedben, aki alaposan összezavarhatja az érzéseidet.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Eléggé túlterhelt voltál az utóbbi időszakban, és ezt érzed is magadon. Jobb lenne, ha a hétvégén megpróbálnál feltöltődni. Most nem szabad senki problémáival foglalkoznod, csak saját magaddal. A Hold a kosban van, ami rád is hatással van. Hevesebb a vérmérsékleted, óvatosabban kell bánnod a szavakkal. Vigyázz, nehogy megsérts valakit.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Döcögősen akar beindulni a hétvégéd, ráadásul vártatlan viták tehetik nehezebbé az egész napodat. Főleg a családdal kerüld a konfliktust, mert úgyse tudtok most zöld ágra vergődni egymással. Figyelj oda, mert jelenleg könnyen kicsúszhat valami sértő szó a szádon, amit később megbánhatsz. Próbálj meg elleni a saját kis világodban inkább.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ha szingli vagy, akkor egy olyan szerelem közeledik, ami komoly hatással lehet a jövődre. Lehet már ezen a hétvégén találkozol az illetővel, tehát ragadj meg minden lehetőséget. Viszont ha párkapcsolatban vagy, akkor egy harmadik személy csak feszültséget és félreértéseket hozhat a kapcsolatotokba. A csak barátság nem működne, inkább ne erőltesd.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Remekül indulhat a hétvégéd, és már a mai nap is csodás lehet. Gyakorlatilag minden össze fog jönni, amit elterveztél, legyen az valami klassz program, vagy egy projekt, amit régóta be akarsz fejezni. Figyelj arra, hogy mások szemében ne tűnj fölényeskedőnek. Ne akard kivívni másik ellenszenvét, mert akkor felborul minden körülötted.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A Hold tűz elemű jegyben, a Kosban jár, ami remek hatással tud rád lenni. Gyakorlatilag képtelenség ma neked ellenállni. Ezt nyugodtan be tudod vetni az ellenkező neműeknél. Kedves és határozott tudsz lenni egyszerre, de az utóbbit azért ne vidd túlzásba, mert az inkább taszítja az embereket. Ha van valami klassz terved, azt végigviheted a hétvégén.

Bak (december 22. - január 20.)

Nem lesz valami nyugodt a hétvégéd, mert hirtelen kellemetlen problémák üthetik fel a fejüket. Ha úgy látod, ezekre nem tudsz pontot tenni jelenleg, akkor engedd el hétfőig. Csak feleslegesen aggódnál, ez a stressz pedig nem hiányzik most. Családi téren sorsfordító eseményekre számíthatsz, és egy váratlan találkozásban is részed lehet.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Minden simán megy ma, és teljesen nyugodt hangulatban tervezheted a hétvégéd. Ha van még valami dolgod, azt igyekezz minél hamarabb letudni. Ha fontos kérdésekben kell döntened, akkor nyugodtan kérd ki a barátaid, vagy a párod véleményét. Jövő héten nagy kihívások várnak rád, így jobb ha tényleg a pihenéssel törődsz, és feltöltődsz.

Halak (február 20. - március 20.)

Az egyik közeli ismerősödnek felragyog a szerencsecsillaga, ez pedig rád is nagy hatással lesz. Ezen a hétvégén próbálj meg minél több időt tölteni a családoddal valamint a barátaiddal. Ők tényleg fel tudnak tölteni teljesen életenergiával. Ha meghívást kapsz, ne utasítsd vissza, értékes emberekkel futhatsz össze. Figyelj magadra, mert szokatlanul érzékeny vagy ma.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás