promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: változásokat hoz a fogyó telihold?
Borítókép:  DAVID MCNEW / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szinte mindenkinél lesznek apróbb eltérések, de a kosok tényleg örülhetnek, mert a Hold az ő jegyükben van.

Kos (március 21. - április 20.)

A fogyó telihold a te jegyedbe lépett. A meglepetések napja lehet ez, de ne ijedj meg, nem érhet semmilyen kellemetlenség, csak akkor, ha a sors tényleg pont veled akar kiszúrni. Boldog emberek vehetnek körül a barátaid és a párod személyében is, akik fel tudnak tölteni energiával. Minden ügyed szerencsés fordulatot vesz és a munkahelyi sikerek sem maradnak el.

Bika (április 21. - május 20.)

A Vénusz és a Mars erősen befolyásolhatja a szerelmi életedet. Jóval szenvedélyesebb vagy, mint szoktál lenni, amivel meglepheted a párodat. Ha szingli vagy, akkor viszont figyelj oda, mert nem igazán tudsz tisztán látni. Lehet olyan ember kelti fel az érdeklődésed, akinél egy másik helyzetben rögtön tudnád, hogy nem melléd való.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nagyszerű, de különös ötletekkel állhatsz ma elő, amitől nem lesz mindenki elragadtatva. Most is helyezd előtérbe azt, hogy nem érdekel mások lehúzó véleménye. Ha tudsz újítani, és látod, hogy az jó, akkor nincs értelme velük foglalkozni. Persze ettől még legyél türelmes, és óvatosan próbálj meg eladni minden ötletet.

Rák (június 22. - július 22.)

Jobban kellene aktivizálnod magad a mai napon. Ha csak tengsz-lengsz, akkor semmi problémát nem fogsz tudni megoldani. A megbújás és a tologatás jelenleg a legrosszabb stratégia, amit tehetsz. Gondold végig mi az, ami nagyon el tud harapódzni körülötted, és arra azonnal találj megoldást, valamint iktasd ki.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Új emberek kerülhetnek be az életedbe. Lehet úgy érzed, kicsit szeretnél bezárkózni, de az a legjobb, ha nyitott maradsz. Még az is előfordulhat, hogy az elején nem lesznek szimpatikusak, de hidd el, kellemesen fogsz bennük csalódni. Még messze a hétvége, de fejben el kellene kezdeni rá készülnöd, ha mindent be akarsz sűríteni

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Néhány ügyre nem tettél pontot anno, amik felszínre kerülhetnek, és nagyon felboríthatnak mindent körülötted. Ezeknek jobban tennéd, ha utánajárnál, mielőtt óriási galibát okoznak. Ha ügyes és talpraesett vagy, meg tudod előzni a súlyosabb gondokat. Viszont azt se hagyd, hogy folyamatosan a gondokon járjon a fejed. Este mindenképpen kapcsolódj ki.  

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ma végre elintézhetsz egy problémát, amit már nagyon régóta halogatsz. Nehezen indulsz neki, de nagy kő fog leesni a szívedről, ha végre sikerül. Egy váratlan találkozásban lehet részed a közeljövőben, és úgy néz ki, hogy még életedben nem láttad az illetőt, de nagyon fel fogja kelteni az érdeklődésed. Rajtad múlik, hogy barátként akarod-e megtartani, vagy többet szeretnél.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A Hold kilépett a vízelemű jegyből, így a kedvességed és a szenvedélyed picit háttérbe fog szorulni. Ezt a környezeted is észreveszi, de hát a természetedet nem tudod meghazudtolni. A Mars megkeményíti a szíved, de az akaratodat is. Ezt ki tudod használni, mert most nem tudnak elintézetlen feladatok maradni utánad.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Végre kiegyensúlyozott a lelki állapotod, amit ki tudsz vetíteni az emberi kapcsolataidra is. Ne hagyd, hogy bonyolult kérdéseket erőltessenek ma rád, a megoldást inkább bízd a környezetedre. Az lenne a legjobb, ha ki tudnál kapcsolódni. Hódolj a hobbidnak, vagy tölts el egy kis időt a barátaiddal. Ha valamilyen megoldandó probléma jár a fejedben, az csak le fog húzni.

Bak (december 22. - január 20.)

Egy múltbéli rossz döntésed zavaros, és kellemetlen helyzetbe hozhat téged. Mindent helyre lehet hozni, és tényleg csak annyit kellene tenned, hogy tisztázol néhány félreértést. Iktasd ki ezt a dolgot, és akkor valóban igazán boldog lehetsz. A munkahelyeden is jól alakulnak a dolgok, és ha álláskeresésben vagy, akkor az egyik barátod nagy segítségedre lehet.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Az igyekezeted a csúcson van, azonban nem szabad, hogy túlhajtsd magad. Ellenkező esetben elkezd majd nőni benned a feszültség, ami a lehető legrosszabbkor törhet elő. Ha van párod, akkor vele is türelmesebbnek kellene lenned. Nem varrhatsz senki nyakába olyan dolgot, ami nem az ő felelőssége, hanem a tiéd, ezt ne feledd.

Halak (február 20. - március 20.)

A Hold a te jegyedet már elhagyta, de ha ügyesen forgattad a lapjaidat, akkor nagyon jól feltöltődhettél, és ne félj, a pozitív korszakodnak még ezzel nincsen vége. Előkerülhet a tapintatosságod, amivel a közeljövőben meg tudsz akadályozni egy konfliktust. Nem kell a hőst játszanod, egyszerűen csak add magad. Érzékenyebb vagy lelkileg, és figyelj oda, hogy ezt ne használják ki.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás