promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: új hét, és új lehetőségek várnak rád
Borítókép:  PeopleImages/Getty
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Remélhetőleg minden csillagjegy szülötte fel tudott töltődni a hosszú hétvégén, mert érkeznek majd a kihívások.

Kos (március 21. - április 20.)

A Hold a skorpióban van, ami rád is erős hatással lesz. Eléggé az érzelmek uraljak a tetteidet, és vigyázz, mert könnyen ki tud mindenki hozni a sodrodból. Ha nem tudtál rendesen feltöltődni a hosszú hétvégén, akkor még inkább harapósabb kedvedben lehetsz. Figyelj oda, hogy semmiképpen ne sérts meg senkit.

Bika (április 21. - május 20.)

Új hét kezdődik, és néhány dologgal kapcsolatban tiszta vizet önthetsz a pohárba. Akadtak ügyek, amiket jobb, ha félre tettél a hosszú hétvégén, de most mindenképpen elő kell venned őket. Ha túl leszel rajtuk, végre megnyugodhatsz, és fellélegezhetsz. Figyelj oda arra, hogy azért ne helyezd nagyon mások elé saját magadat.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nem szabad hagynod, hogy bárki befolyásoljon. Ha a hosszú hétvégén engedtél ennek, akkor meg is lehetett belőle a baj. Ma mindenben szeretnél a legjobb lenni, de ez jó, mert a munkádat semmi perc alatt el tudod végezni, ráadásul maximálisan elégedett lesz veled mindenki. Mindenképpen elő kell venned a határozott énedet.

Rák (június 22. - július 22.)

Nem csak a hosszú hétvégén, de a közeljövőben is sok társasági esemény várhat rád. Ezekre el kellene menned, mert jó benyomást tudsz tenni jelenleg másokra. Ha szingli vagy, még lehet itt fogod megtalálni az igazit. Kerülnöd kell a hirtelen reakciókat. Ha reagálsz valamire, akkor azt mindenképpen gondold át rendesen.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Remélhetőleg elég időt tudtál tölteni a pároddal a hosszú hétvégén. Ha elhanyagoltad, akkor az erősen a kapcsolatotok rovására mehet. Ma olyan leszel, mint akinek semmi se jó, szóval vissza kellene fognod magad. Kritikus és szélsőséges véleményekkel bombázhatod a környezetedet. Néha helyén való ez, de most túllőhetsz a célon.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ha volt valamilyen személyes problémád valakivel, akkor lassan alkalmad lesz lerendezni ezt. Szükség is lenne erre, hogy meg tudj nyugodni. Közben problémák üthetik fel a fejüket, amihez lehet segítséget kell majd kérned egy barátodtól. Bátran tegyél így, de csak akkor, ha nem anyagi természetű dologról van szó.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A bolygók állása segíthet abban, hogy még jobban egymásra találjatok a partnereddel. Ha teret adsz mindennek, akkor a régi szikra is lángra kaphat. Hamar elbizonytalanodsz a mai napon, és szeretnél mindenkinek megfelelni. Azt azért tudd, hogy nem mindig a kompromisszum az egyetlen célravezető út.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A Hold a te jegyedbe lépett, de ez még nem lesz rád túl nagy hatással. Észre fogod venni, hogy picit racionálisabban tudsz gondolkodni. Ne is menj bele semmilyen kibontakozó vitába, csak az idődet pazarolnád vele. Mindenképpen mozdulj ki, és az aktív pihenéssel töltsd a napod maradék részét. Hidd el, az nagyon jót fog tenni neked.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A hosszú hétvége után végre azt fogod érezni, hogy az energiáid koncentráltak, és szabályozottak. Jól, és eredményesen tudsz dolgozni, aminek hamarosan le is arathatod a gyümölcsét. Most mélyebb önismeretre is szert tehetsz, és érezni fogod magadban az ambíciót, bármibe is kezdesz. A pároddal is szép napokat tölthettek együtt.

Bak (december 22. - január 20.)

A bolygók felerősíthetik benned a művészi hajlamot, ráadásul romantikus hangulatba sodorhatnak. Természetesen azért utóbbiért neked is tenned kell. Nem árt nyitottnak lenned a közeljövőben, mert így találhatod meg az igazi boldogságot. A munkahelyeden érhetnek kritikák, de ne vegyél mindent magadra, inkább engedd el a füled mellett.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Úgy néz ki nemsokára minden alkalmat ki fogsz használni, hogy valakit meghódíts. Ő lesz-e az igazi, azt nem tudni, de a bolygók állása pozitív dolgokat jelez. Közben próbálj meg racionális maradni, és kerüld a felesleges illúziókat. Meg kell tanulnod, hogy ne éld bele túlságosan magadat minden szituációba.

Halak (február 20. - március 20.)

Ha feltöltődtél a hosszú hétvégén, akkor hatalmas vitalitás áradhat ma belőled, ami átragadhat a többiekre is. A mostani időszakban szerencséd lehet a szerelemben. Ha már együtt vagy valakivel, akkor alkalmatok lesz elrendezni egy régóta húzódó vitát. Persze mindenképpen vissza kell venned a támadókedvedből.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás