promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: egy átlagos vasárnap, vagy most minden megváltozik?
Borítókép:  Illusztráció / Photo by Nghia Le on Unsplash
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rengeteg lehetőséget rejt magában ez a nap, csak látnunk kell őket, és erősen hinni abban, hogy képesek vagyunk változtatni a dolgokon a boldogságunk érdekében. Mutatjuk, mire számíthatsz a hét utolsó napján!

Kos (március 21. - április 20.)

Nem jó, ha az ember magában tartja a problémáit, mert azok képesek nagyon hamar felemészteni a lelket. Éppen ezért kell jól átgondolnod, hogy pontosan mi is bánt, és ha megvan a válasz, akkor jöhetnek a közeli barátok, akik meghallgatnak és tanácsot adnak. Ne félj attól, hogy untatod őket, hiszen többek között azért vannak, hogy segítsenek az ilyen nehéz időszakokban, szóval légy bátor, és add ki magadból.

Bika (április 21. - május 20.)

Lehet, hogy vannak páran a környezetedben, akik haragudnak rád, mert szerintük mostanában egy kicsit megváltoztál. Ha igazán fontosak számodra, akkor próbáld meghallgatni őket, mert lehet, hogy igazuk van, és csak a javadat akarják. Ha pedig mélyen magadba nézel, és őszintén úgy érzed, hogy egyáltalán nincs alapja annak, amiket mondanak, akkor ideje olyan emberekkel találkoznod, akik nem húznak le.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Mindenki számára nehéz ez az időszak, és másnak is vannak gondjai, éppen ezért gondolkodj, mielőtt túlzottan kiakadsz valakire, vagy vérig sértődsz, mert lehet, hogy ebből még baj lesz a jövőben. Egy kicsit több empátia sosem árt, főleg egy párkapcsolatban, szóval mindenképp tartsd szem előtt, hogy mennyire fontos a kommunikáció, meg persze a lelki békéd.

Rák (június 22. - július 22.)

Eljött az ideje annak, hogy elengedd a teljesen értelmetlen dolgokat, amiken feleslegesen húzod fel magad. Túl sok ideje szenvedsz ahhoz, hogy tovább pazarold az energiád apróságokra. Ha most határozottan kijelölöd magadnak, hogy mi tenne boldoggá, és a kezedbe veszed az irányítást, hamar újult erőre kapsz, és ezt a körülötted lévő emberek is megérzik, így gyorsan pozitív irányba fordul az életed.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Biztos, hogy sok olyan barátod van, akikkel már jó ideje nem beszéltél, de szívesen hallanál felőlük, csak eddig nem volt időd rájuk. Eddig halogattad, hogy felvedd velük a kapcsolatot, de most ragadd meg az alkalmat, és hívd fel őket, vagy írj nekik, mert jó eséllyel ők is pontosan így vannak vele, és kellemes meglepetés lesz számukra, hogy gondoltál rájuk. Ki tudja, hogy mi fog kisülni belőle, de veszíteni nem veszíthetsz.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Rengeteg megmérettetés vár most rád, de erősnek kell lenned, hiszen képes vagy legyűrni őket. Akár a család, a párkapcsolat vagy a munkahely is veszélyben lehet, ha nem figyelsz oda, de nyugi, ez a nehéz időszak nem tart túl sokáig. Ne félj segítséget kérni, ha kell, hiszen, ha mások is számíthatnak rád, akkor nekik is készen kell állniuk, ha szükséged van rájuk.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Szinte úgy érezheted majd, hogy megütötted a főnyereményt, de persze ehhez tenned is kell. A lényeg, hogy rendesen figyelj oda a környezetedre, és ha kínálkozik egy ígéretes lehetőség, akkor legyél bátor, bízz magadban és vágj bele, de csak ésszel. Ha benne van a lelked abban, amit csinálsz, akkor jó úton haladsz, és megtalálod az igazi boldogságot.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Rengeteg célt dédelgetsz, de néha valószínűleg úgy érzed, hogy senki sem támogat. Sajnos lehet, hogy ez így van, és ezek után el kell gondolkodnod azon, hogy érdemes-e még kergetni a hatalmas álmokat. Ha egy kicsit megvizsgálod a dolgokat, akkor világossá válhat számodra, hogy talán végig a szemed előtt volt a munkád gyümölcse, és ha egy picit megnyugszol, akkor sokkal boldogabb leszel.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nem szabad elhanyagolni a szeretteinket, még úgy se, hogy fontos a munka. Nehogy a ló túloldalára ess, és addig robotolj, amíg megsínylik a kapcsolataid. Időben kell kapcsolnod, hiszen a siker egyedül semmit sem ér, és kellenek olyanok, akikkel megoszthatod. Mutass példát másoknak a viselkedéseddel, munkáddal, és remek dolgokra számíthatsz.

Bak (december 22. - január 20.)

Van rá esély, hogy mostanában egy bizonyos szinten kicsit önző voltál, és nem vetted észre, hogy mások mennyi mindent tesznek érted. Gondolkozz el ezen, és ha így van, akkor fejezd ki feléjük a megbecsülésed, mert egy idő után visszaüthet a dolog, ha nem kezdesz vele valamit. Sosem lehet tudni, hogy mit hoz ki másokból az irigység, vagy a keserűség.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ki kéne próbálnod új dolgokat, mert a szürke hétköznapok fogságából csak így lehet kitörni, és még nem késő magad mögött hagyni a megszokásokat. Persze ehhez rengeteg energia kell, szóval az se baj, ha bevonsz magaddal valakit, és együtt csináljátok végig, a lényeg, hogy jó irányba haladjatok, és feltöltsétek magatokat izgalommal, és megnyíljon a világ.

Halak (február 20. - március 20.)

Gondok jönnek, de ne aggódj, ha foglalkozol egy kicsit magaddal és megerősödsz lelkileg, akkor simán győzedelmeskedni fogsz. Használd ki a kreativitásod, légy nyitott, merj ismerkedni, és lehet, hogy úgy oldódnak meg a problémák, hogy nem is kell komolyabban foglalkoznod velük. Adj bele mindent, tedd azt, ami boldoggá lesz, de fontos, hogy közben gondolj a jövődre is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás