promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: valami nem várt esemény kerül eléd a hétvégén?
Borítókép:  Jenny Zarins/The Telegraph
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ha úgy érzed, nem kerülnek egyenesbe a dolgok, akkor segítenek a csillagok. Lássuk, mire kell figyelned!

Kos (március 21. - április 20.)

Jól indul az egész hétvégéd, ami a hangulatodat illeti. Érzelmileg kiegyensúlyozott vagy, összeszedett, és józanul tudsz gondolkodni. Ha van valamilyen vitád a családon belül, vagy a barátaiddal, akkor könnyen elrendezheted, sőt, még békítő félnek is jó lehetsz. Próbáld meg a személyes ügyeket helyre tenni, de munkával inkább ne foglalkozz.

Bika (április 21. - május 20.)

A Hold a rák jegyében van, ami téged picit visszahúzódóvá tehet. Nem igazán vágysz a tömegre, sem a bulikra ilyenkor. Jó hatással van ez arra, hogy otthon alkoss, vagy a hobbidnak szenteld a szabadidődet. Képes vagy csak egy dologra koncentrálni, és jobb, ha abban nem zavar meg senki. Melankolikusabb lehet a hangulatod, de fogod tudni kezelni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ezen a hétvégén tőled nem megszokott módon lazább lehetsz. Jókedvű vagy, és nyitott. Szívesen hallgatod meg mások tanácsait, de jól működsz csapatban is. Ha a barátokkal, vagy a családdal egy kis erősebb köteléket szeretnél építeni, arra most ez remek időzítés lehet. Keresd az érintkezést a hozzád hasonló emberekkel.

Rák (június 22. - július 22.)

A Hold a te jegyedben jár, ami azt jelenti, hogy elég romantikus hangulatba kerülhetsz. Ha van párod, vagy valaki, akit kinéztél magadnak, akkor nagyon sokat gondolsz rá. Emiatt a feladataid is háttérbe szorulhatnak, de azért figyelj, amit muszáj, azt mindenképpen csináld meg. Ha teheted, legyél sokat együtt a kedveseddel.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ezen a hétvégén akkor érzed a legjobban magad, ha a barátaiddal töltheted az időt. Ha teheted, akkor ruccanjatok ki valamerre. Ne próbáljatok meg semmi szokatlant csinálni, csak kapcsoljátok ki az agyatokat, és legyetek együtt. Most igazán nagy szükséged van erre. Egy tőled távolabb álló személlyel ráadásul remek kapcsolat alakulhat ki most köztetek.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ezen a hétvégén picit labilis lelki állapotba kerülhetsz. Fölösleges dolgokon kezdhetsz el rágódni, amik úgyis megoldódnak maguktól. Olyanba főleg ne vágj bele, ami tudod, hogy nem a te asztalod. Valahogy ki kell küszöbölnöd, hogy felesleges stresszhelyzetekbe taszítsd magad. Beszélj inkább a barátaiddal, mondd el nekik, hogy mi nyomaszt.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Váratlan események vehetnek körül a hétvégén, de emiatt semmi okod az aggodalomra. Sőt, a mai egy igazán szerencsés nap lehet. Figyelj oda minden téged körülvevő információra, mert a közeljövőben hasznot fogsz tudni húzni belőlük. Tényleg semmi ne kerülje el a figyelmedet. Mindenképpen szánj időt a pihenésre is.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A munkahelyedet és a karrieredet már kezded helyretenni, de a szerelmi életed továbbra sincs a toppon. Pedig elkezdhetnék végre ezzel is foglalkozni. A hétvégén próbálj meg kimozdulni, ismerkedni. Ha van kapcsolatod, akkor lehet lenne mit megbeszélnetek. A Hold a rákban felerősíti a kisugárzásodat.  

Nyilas (november 23. - december 21.)

Fontos változások kerülhetnek elő az életedben ezen a hétvégén. Úgy néz ki rendbe teheted a pénzügyeidet, ha ügyes vagy. Ha kölcsönt kérnek tőled, akármennyire is megsértődnek ezen, semmiképpen ne adj. Figyelj az árulkodó jelekre, és használj ki minden lehetőséget. Pozitívan jöhetsz ki belőlük, csak legyél taktikus.

Bak (december 22. - január 20.)

Ezen a hétvégén a megérzéseidre kellene támaszkodnod. Ha így teszel, akkor sokkal jobban tudsz reagálni minden történésre. Nem kell félned semmitől. Ha szívügyekre kerül a sor, akkor legyen meg a kellő önbizalmad. Legyél kitartó, mert szerencséd lesz. Ilyenekben nem várt akadályok gördülhetnek eléd, de megéri kitartani.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A tervezett napirended már délelőtt felborulhat néhány váratlan esemény miatt. A legfontosabb, hogy bármi van, ne ess pánikba, és hozd helyre minél hamarabb a dolgokat. Így egyenesbe kerülhet a hétvégéd. Megvan hozzá a kreativitásod, hogy ne kerüljön zátonyra semmi. Egy családi vitát is megakadályozhatsz, ha beleállsz a békítő szerepbe.

Halak (február 20. - március 20.)

Teremtsd meg a helyzetet, hogy vidámság vegyen körül ezen a hétvégén. Csak pozitív emberekkel lenne szabad találkoznod, akik fel tudnak tölteni energiával. Sok volt mostanában körülötted a feszültség, ezt mindenképpen ki kell zárnod. Jelenleg ösztönösen ráérzel mindenkinek az érzelmi igényére, szóval használd ezt ki.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás