Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi horoszkóp: a bizonytalanság csak képzelet

Napi horoszkóp: a bizonytalanság csak képzelet

Élet

Napi horoszkóp: a bizonytalanság csak képzelet

Élet

Ezo Terézia 05:35

A bolygók sok csillagjegyet befolyásolnak, de nem szabad, hogy bármi az utadba álljon

Kos (március 21. - április 20.)

Elég érdekes hangulatban lehetsz ma, és nagyon főnökösködni szeretnél. Ha mindig mindenben dirigálsz a környezetednek, akkor jó néhány ellenséget szerezhetsz magadnak. Ezek nehezíteni fogják a céljaid elérését, mert a haragosaid mind ellened fognak dolgozni. Erre most semmi szükséged, szóval próbálj meg a háttérbe húzódni.

Bika (április 21. - május 20.)

Eléggé eluralkodhat rajtad a bizonytalanság. Egyáltalán nem érzed magadban azt a régi magabiztosságot, ami jellemzett eddig. Félsz a kudarctól, ezért remek lehetőségeket szalaszthatsz el, amik az orrod előtt vannak. Valamit kezdened kell magaddal, mert óránként változhat a kedélyállapotod.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A Hold ma a te jegyedbe fog belépni, ami jó dolgokat hoz magával innentől. Ma egy értékes, felszabadító beszélgetésben lehet részed, szóval keresd erre az alkalmat. Végre kaphatsz is értékes tanácsokat, nem csak te osztogathatod őket. Érdemes is lenne megfogadnod, és nem a saját fejed után menni.

Rák (június 22. - július 22.)

Kicsit más elképzeléseid vannak a jövőről, mint a hozzád közelálló embereknek, de ezzel nincsen semmi baj. Magyarázd el nekik, hogy min szeretnél változtatni, így elkerülheted a félreértéseket. Próbálj meg kimozdulni, mert olyan izgalmas élményekben lehet részed, amik meghatározóak lesznek a számodra.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Minden a megszokott mederben halad, és nem igazán kell izgalmakra számítanod sem otthon, sem a munkahelyen. Lehet már egy kicsit unod is a rutint, de ha így van, akkor tegyél ellene. Lehet ki kellene próbálnod néhány új és szokatlan dolgot az életben.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Aki folyamatosan gondolkodik, az egy idő után elfárad, és néha rossz döntéseket hoz. Ez természetes, bár van, amikor nagyon megbánjuk, hiszen esetleg egy olyan embert bántunk meg közben, aki nagyon fontos számunkra. Érdemes megbeszélni a problémát, ha nem akarjuk, hogy komoly kárt okozzunk a kapcsolatunkban.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A legtöbbször megnyugtató, ha csak félretoljuk a problémákat, és bólogatunk, mert az élet túl rövid ahhoz, hogy balhézzunk valamin. De a pici gondok hamar el tudnak hatalmasodni rajtunk, mivel ezek általában a háttérben nőnek és nőnek, amit még idejében meg kell akadályozni, szóval ideje kiállni magunkért.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A folyamatos hajtás néha úgy tűnhet, hogy felesleges, mert nagyon ritkán kapunk visszajelzést, de ez most meg fog változni, és végre megízlelhetjük a munkák gyümölcsét. Csupán az a kérdés, hogy érzelmileg mennyire vagyunk felkészülve erre, mert lehet, hogy már rég ott volt az orrunk előtt, amit kerestünk, csak túl elfoglaltak voltunk észrevenni azt.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Akármennyire is nehéz, néha muszáj elfogadnunk, hogy amiben eddig teljes szívvel hittünk, az nem mindig a helyes út. Szerencsére sosem késő visszatalálni rá, csupán szembe kell néznünk a döntéseinkkel, és erőt kell gyűjtenünk ahhoz, hogy újult erővel vágjunk bele az izgalmakkal teli kalandba.

Bak (december 22. - január 20.)

Most nem szabad letérni arról a jól felépített útról, amibe annyi erőt és energiát fektettünk, akármennyire is csábító a könnyebbik utat választani. A munka meghozza az eredményét, csak türelmesnek kell lennünk, viszont mellette nem szabad elfelejtenünk élni sem, különben elvész az élvezet.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Eljött a magabiztosság ideje, és hogy ne csak sodródjunk az árral, mert mi ennél jóval többet érünk, akármit is mondanak egyesek. Mutassuk meg magunknak, hogy nem kell más véleménye a boldogságunkhoz, és csak azokat tartsuk meg magunk körül, akik képesek szeretettel támogatni minket.

Halak (február 20. - március 20.)

Ez egy olyan időszak, ahol fontos, hogy okosan döntsünk, és olyan terveket állítsunk fel magunknak, amikben hiszünk, és jobb lesz tőlük az életünk. Nem hagyhatjuk, hogy a problémák túl negatív hatással legyenek ránk, és ilyenkor nem szabad félni attól, hogy ezekről meséljünk a szeretteinknek is, hiszen az nagyon jó érzés tud lenni.

Borítókép: Science Photo Library via AFP