promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: hatással lesz a csillagjegyedre az Uránusz hátrálása?
Borítókép:  Science Photo Library via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Akad, akik kreatívak lesznek, vagy jól kommunikálnak majd, de néhány jegynek problémákat is hozhat.  

Kos (március 21. - április 20.)

A Hold az ikrek jegyébe lépett, ami sok izgalmat ígér neked. Nem kell semmitől tartanod, mert olyan kihívások fognak eléd kerülni, amiket szívesen teljesítesz, sőt, még fel is tudsz dobódni tőlük. Az is körözhet a fejedben, hogy vannak dolgok, amiken változtatni szeretnél. Csak rajtad múlik, hogy akarsz-e fejlődni.

Bika (április 21. - május 20.)

Eléggé pánikolós hangulatodban vagy. Ha valami nem sikerül úgy, ahogy eltervezted, akkor ne keseredj el. Most képes vagy más megoldásokat találni. Legyél mindenre nyitott, és mozgasd meg a fantáziádat. Este jöhet a jól megérdemelt pihenés a barátokkal, vagy a családdal. Ehhez jelenleg nem feltétlenül kell kimozdulnod.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A Hold a te jegyedben jár, ami általában jót jelent. Neked is sok ötletet ad ez a bolygóállás. Ha úgy van, akkor keresed is a kreatív kihívásokat. Végre tisztázni tudod a megoldhatatlannak hitt problémákat. Gondolkodj is el, hogy miket kell elővenned, mert ha sokáig hagyod állni őket, el fognak burjánzani.

Rák (június 22. - július 22.)

Hasznot húzhatsz egy régebben megkötött üzletből, vagy egy adósságból. Ha utóbbi van a dologban, akkor nem is ártana visszakérned, mert mindketten meg fogtok róla feledkezni. Most jó érzéked van a pénzügyekhez. Ha bevételhez jutsz, akkor ne szórd el, hanem inkább próbáld megforgatni, befektetni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Az Uránusz elkezdett hátrálni, ami elég sok területen hozhat neked akadályt. Talán ezek a megmérettetések arra is jók, hogy át tudd gondolni, mit szeretnél elérni az életben. Te is érzed magadban, hogy jóval többre vagy képes, de lehet bizony szituációk, vagy személyek hátráltatnak. Beszélgess erről valakivel, és világosodj meg.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Jelenleg nagyon kreatív módon tudod alakítani az életedet, ami már rád is fér. Kezd eleged lenni a mókuskerékből, de hát te magad tudsz belőle kiszabadulni. Meg kell lassan válnod mindentől, ami akadályoz abban, hogy elindulj egy szebb jövő felé. A változást csak te tudod elindítani, de a barátaid és a családod motiválhatnak ebben.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Egy váratlan örömhír nagyon fel fogja dobni a napodat. Ez jól fog esni, mert a munkahelyeden nem minden úgy alakul, ahogy szeretnéd. Ha úgy érzed nagy a teher, akkor nyugodtan kérj segítséget. Az este azonban kárpótol. Mozdulj ki a pároddal vagy a barátaiddal, de kerüld a nyüzsgő helyeket, az most egyáltalán nem neked való.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Az Uránusz hátrál, ami váratlan változásokat jelenet a csillagjegyednek. Ezek valamilyen hatással lehetnek még a világszemléletedre is. Legyél felkészült, mert előfordulhat, hogy gyorsan kell kapcsolnod és lépned valami miatt. Legyél határozott, amilyen szoktál, és ne engedd ki a kezed közül az irányítást.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Lehet most úgy érzed nincs minden rendben veled a szerelem terén, de ettől még semmiképpen ne keveredj kalandokba. Kellemetlenül jöhetsz ki belőle, és a végén még rosszul is fogod érezni magad. Ma ügyesen bánsz a szavakkal, és jól tudsz kommunikálni. Ha szeretnél pontot tenni egy vita végére, akkor most érdemes ebbe belevágnod.

Bak (december 22. - január 20.)

Az Uránusz hátrálása jóval nyitottabbá tesz téged mindenre. Úgy néz ki egy olyan dologban lehetsz végre elfogadó, amit határozottan elutasítottál. Ettől egyáltalán nem kell megijedned, mert csak pozitív hatással lesz az egész lényedre, ha engedsz neki. Érdekes emberekkel találkozhatsz, akik által új nézőpontokat szerezhetsz.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Végre megismerkedhetsz valakivel, aki valóra tudja váltani az álmaidat. Olyan társ érkezhet az életedbe, aki őszintén ragaszkodik hozzád, és megvannak benne azok a dolgok, amiket imádsz. Pont ezért kell nyitottnak lenned, most tényleg nem zárkózhatsz be. A munkád körül is egyre jobban alakul minden, szóval legyél felszabadult, és csak add magad.

Halak (február 20. - március 20.)

A mai bolygóállások eléggé meg tudják kavarni az érzelmeidet. Hol levertnek, melankolikusnak és szomorkásnak, hol pedig kirobbanónak és boldognak érzed magad. Ezt a környezeted is észreveszi, azonban fontos, ha rossz kedved van, akkor ne okold őket semmiért. Ne akarj idegesen reagálni mindenre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás