Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi horoszkóp: lehet nehéz időszak jön, de sosem szabad feladnod

Napi horoszkóp: lehet nehéz időszak jön, de sosem szabad feladnod

Élet

Napi horoszkóp: lehet nehéz időszak jön, de sosem szabad feladnod

Élet

Ezo Terézia 05:35

Bármin túl lehet jutni, és kellő elhatározással ez menni is fog a csillagjegyednek. Segítünk felkészülni mindenre.

Kos (március 21. - április 20.)

Nem csak a bika jegyűkre van hatással, hogy a Hold ott tanyázik, hanem rád is. Szerencsés időszak lehet ez, de az is benne van a pakliban, hogy túl nagy felelősséget fog rád tenni a sors. Ebben annyi jó van, hogy te döntheted el, vállalod-e ezt a megmérettetést. Ha úgy döntesz igen, és elég lelki erő van benned, akkor jól jöhetsz ki belőle.

Bika (április 21. - május 20.)

A Hold a te jegyedben bóklászik, ami eddig csak jót jelentett, de nem árt ma óvatosnak lenned. Nem szabad, hogy túl sok kockázatot vállalj be. Nagyon uralkodnak benned az érzelmek, és ezek képesek elvakítani a józan ítélőképességedet. Főleg a szerelmi ügyeket kerüld el. Ne hagyd, hogy a párod hosszú távú terveket erőltessen rád.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ha bizonytalan vagy valamiben, akkor nyugodtan hagyatkozhatsz a megérzéseidre. Néha kell egy kis lazaság, nem kell görcsösen ragaszkodni a kitaposott úthoz. Az értelem helyett most az ösztönös megérzés fog nyerni nálad. Közben meg kell találnod a munkahelyeden a közös hangot, mert lehet te nem érzed, de néhány kolléga kezd elfordulni tőled.

Rák (június 22. - július 22.)

Egy barátodnak a közeljövőben nagy szüksége lehet rád. Természetesen a lelki ismereted is úgy lesz tiszta, ha segítesz neki, de ne vállalj túlzott terheket magadra. Tudod jól, hogy a saját dolgaidat is rendbe kell tenned. A megfelelő energiákat először erre összpontosítsd. Először csak próbáld meg a megoldás felé vezetni az illetőt.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A Hold és a Jupiter fényszöge jó hatással van rád, és tisztában látod a dolgokat, mint eddig bármikor. Lehet lesznek felismeréseid a múltból, amiket nem ártana tisztáznod. Előfordulhat, hogy valamiben nagyon rosszul döntöttél. Talán nincsen még késő helyrehozni, de tanulni belőle sosincs. Ne legyél közben rámenős, csak akkor osztogass tanácsokat, ha kérik.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Pozitív változások uralkodhatnak ezen a napon, de ehhez neked is nyitottnak kell lenned mindenre. Kicsit megvisel a hőség, legszívesebben csak bezárkóznál, pedig ez rossz ötlet. Ki kell szabadulnod, mert most tudsz igazán élni. A pénzügyeid is hamarosan helyre fognak billenni, de azért még ne kezdj bele eszeveszett költekezésekbe.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Az elkövetkező napokban elég romantikus hangulatba kerülhetsz, de az is lehet, hogy az érelmeidnek nagyobb a füstje, mint a lángja. Ne akarj olyan dolgot magadra erőltetni, amihez nincsen kedved. Kalandokba sem érdemes vágnod, mert kínos szituációkat szülhetnek, ráadásul magadat, és mást is becsapsz vele. Fordítsd az érzelmeidet a komolyabb célok felé.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A Hold és a Jupiter fényszöge teljesen ki tudják tisztítani a fejedet, de főleg a szívedet. Érzelmesen, de határozottan át tudsz látni mindent. Érdemes megvizsgálnod magadban a kapcsolataid minőségét. Lehet van olyan ember a körödben, aki már rég nem érdemli meg azt a figyelmet és odaadást, amit kap.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Kicsit türelmesebbnek és figyelmesebbnek kellene lenned a környezetedben élőkkel. Sok kritikát fogalmazhatsz meg mostanában, amik lehet jogosak, de nem találod a megfelelő hangsúlyt. Az akaratos természeted miatt némelyek teljesen háttérbe érezhetik mostanában magukat. Nem lesz jó vége, ha ezt tovább akarod folytatni.

Bak (december 22. - január 20.)

Nagyon kevés az időd, és nehezen is tudod beosztani. Képtelen vagy megtalálni az egyensúlyt a család, a barátok és a párod között. Pedig valamit csinálnod kell, mert ebben a káoszban csak mindenki azt fogja érezni, hogy hanyagolod őket. Persze azt is meg kell értetned velük, hogy te sem tudsz százfelé szakadni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nem várt fordulat következhet be az életedben. Ez lehet jó, vagy rossz is, mindenképpen fel kell készülnöd mindenre. Erős vagy, megvan benned mindig a problémamegoldó képesség, de ne feledd, hogy a családodhoz és a barátaidhoz mindig fordulhatsz, ha kételyeid támadnak. Semmilyen komoly döntést ne akarj ebben az időszakban meghozni.

Halak (február 20. - március 20.)

Nem szeretsz a pénzügyekkel foglalkozni, pedig lehet, hogy kellene. Most jó ötleteid támadhatnak, amikkel túljuthatsz a nehézségeken. Lehet egy kis spórolással is rendbe tudsz magad körül tenni mindent, de ehhez komoly elhatározás kell. Sokszor érzed, hogy kellenének nagyobb dolgok, de hát sosem fog összejönni, ha már elherdáltad a pénzt a felesleges apróságokra.

Borítókép: Geber86