promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: új tapasztalatokat szerezhetsz, de ezek jók, vagy rosszak lesznek?
Borítókép:  Forbes
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A teliholdnak vége, de az élet nem áll meg. Sok csillagjegy tud új dolgokat befogadni, de ehhez nyitottnak kell lenni.

Kos (március 21. - április 20.)

A Hold továbbra is a vízöntőben jár, ami egy kicsit összekuszálhatja az érzelmeidet. Lehet egy harmadik személy kavarhat bele a kapcsolatodba. Nincsenek komoly szándékai az irányodba. Ő akkor is feltűnhet, ha szingli vagy, így nem árt odafigyelned, nehogy összetört szívvel gyere ki a dologból. Legyél határozott.

Bika (április 21. - május 20.)

Ha most van olyan kérdés, amiben nem tudsz tisztán látni, akkor az az anyagiak. Ezzel nem ártana néhány napot várnod, mielőtt komoly döntést hozol. Előfordulhat, hogy nincs birtokodban minden tudás és információ, ami segíteni tudna. Nem ártana a közeli barátaid véleményét is kikérned. Készülj fel minden eshetőségre.  

Ikrek (május 21. - június 21.)

A munkahelyeden kezdenek rendeződni a dolgok. Ha az utóbbi időben nem kaptál össze senkivel, akkor még feszült légkör sem lesz körülötted. Azonban az otthoni dolgokat elkezdted elhanyagolni. A kapcsolataidban, és a környezetedben is rendet kellene tenned picit. Sokkal felszabadultabb leszel, ha ezekre is figyelsz.

Rák (június 22. - július 22.)

A mai napon egy elég bosszantó dologgal kell megküzdened. Hamar túl leszel rajta, és csak akkor pecsételheti meg a napodat, ha ezen kezdesz el rágódni. A Hold a vízöntőben jár, ami később remek hangulatot hozhat neked. Szinte a felhők felé emelkedhetsz, de szükséged van ehhez rád is, hogy kicsit lazábbra vedd a figurát.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ma a rutinfeladatokban vagy a legjobb, de nagy örömet fog az is okozni, hogy egy régi tervedet végre véghez tudod vinni. Ne foglalkozz most senkivel, akik irigyek rád, haladj csak szépen a saját dolgaiddal. Ne hagyd, hogy mások elrontsák az örömödet. A telihold picit rossz hatással volt rád, de ez rövidesen el fog múlni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Egy váratlan lehetőség gördülhet ma eléd, amit mindenképpen meg kell ragadnod. Ha ügyesen használod ki, akkor még pénz is állhat a házhoz. Nem szabad most haboznod, sem óvatosnak lenned. Bízz önmagadban, hogy meg tudsz mindent oldani. Ha már magadban bízol, bízz másokban is, mert ez nem jött össze mostanában.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ma nagyon fogékony vagy mindenre, és ez később is meg fog mutatkozni a közeljövőben. Szívesen tanulnál meg új dolgokat, és ha van időd, valamint energiád, akkor bele is vághatsz valami ilyesmibe. Gondold át, mi állna hozzád közel, és minek tudnád a hasznát venni. Érzelmi kérdésekben azonban ne most próbálj döntéseket hozni, a bolygók állása nem alkalmas erre. Csak viszályt szítanál.  

Skorpió (október 24. - november 22.)

Nagyon kedvez ma neked, hogy a Hold a vízöntő jegyében bóklászik. A terveid szerint alakulhat minden, ami vidámmá, valamint felszabadulttá tud tenni. Persze lehetsz még ennél boldogabb, főleg, ha teret adsz kicsit a spontán énednek. Ne foglalkozz most semmilyen következménnyel, csak mindenben legyél önmagad. Adj teret a váratlan ötleteknek.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nyugodt és megfontolt vagy, és ezt a környezetednek is feltűnik. Díjazzák is, mivel nem voltál ilyen az elmúlt napokban. Inkább feszültség volt benned, ami hála az égnek kezd teljesen eltűnni. A magánéletedben azonban hamarosan válaszút elé kerülsz. Döntened kell, hogy a szenvedélyt választod, vagy a meghitt köteléket.

Bak (december 22. - január 20.)

Most igazán kihasználhatod a lehetőséget arra, hogy új dolgokat tanulj. A megszerzett ismeretek előrevihetik a karrieredet. Nemsokára fel is fog tűnni egy ember az életedben, akivel jobb, ha jó kapcsolatot ápolsz. Olyan tapasztalatokat fog tudni átadni neked, amik hasznosak lehetnek az élet bármelyik területén.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ma főleg a kreatív és a művészi munkákban tudod jól érezni magad. Ha monotonitás van a napodban, akkor az nagyon el tudja venni a kedved mindentől. Viszont ha ez még is megtörténik, akkor próbáld meg feldobni valamivel. A Hold a te jegyedben jár, szóval ennek a napnak szerencsésnek és termékenynek kell lennie. Ne hagyd kicsúszni a kezedből.

Halak (február 20. - március 20.)

Nem szokott veled előfordulni, de most mégis anyagiakban szaladhat el veled a ló. Feleslegesen túlköltekezheted magad, vagy olyan embernek adhatsz kölcsön, akitől sosem fogod viszontlátni. Muszáj ehhez is racionálisan hozzáállnod, és vigyáznod kell a pénzedre. Alapból lelkileg kiegyensúlyozott vagy, szóval más probléma nem is ütheti fel a fejét ma.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás