Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi horoszkóp: jól indulhat a heted, csak koncentrálj

Napi horoszkóp: jól indulhat a heted, csak koncentrálj

Élet

Napi horoszkóp: jól indulhat a heted, csak koncentrálj

Élet

Ezo Terézia 05:35

Van olyan csillagjegy, akinek kicsit döcögősen indul a hét, de segítünk, hogy ne kerülje el semmi a figyelmed.  

Kos (március 21. - április 20.)

Ideje lenne megtalálnod az egyensúlyt a munkád és a magánéleted között. Bekebelezhet néhány dolog, és a párod, valamint a barátaid is úgy érezhetik, hogy elhanyagolod őket. A kedves gesztus és a figyelmesség csak a kezdet. Úgy kell alakítanod az életed, hogy legyen mindenre időd. Ez kezdetben nehéznek tűnhet, de egyre jobban bele fogsz jönni, majd meglátod.

Bika (április 21. - május 20.)

Ma képes vagy tisztábban átlátni bizonyos összefüggéseket, és konkrétabban tudod, merre kellene tovább haladnod. Ideje is, hogy kitisztuljon a fejed, mert nagyon össze voltál zavarodva az utóbbi időben. Új célokat szeretnél kitűzni, és a karrieredet valamint a magánéletedet is rendbe kellene tenned.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Vigyázz ma, hogy mit beszélsz. Egy ártatlannak tűnő megjegyzéssel is rosszindulatú pletykát indíthatsz el. Rosszul jöhetsz ki belőle, és kínos szituációkat szülhet, próbáld meg elkerülni ezt. Nem is szabadna mindenkiben megbíznod. Titkokat csak azoknak árulj el, akikben valóban megbízol, és tényleg a közeli barátaid.

Rák (június 22. - július 22.)

Újhold van a Rák jegyében, és ez új kezdetet jelez több területen. A munkádban változás jöhet, de ne félj, pozitív dologról van szó. Lehet végre sikerül előrelépned, vagy egy olyan projektet kapnod, amire mindig is vágytál. A szerelemben is szerencsés lehetsz. Ha szingli vagy, akkor feltűnhet egy személy az életedben, aki nagyon közel fog kerülni hozzád. Használd ki a lehetőségeket.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A mai napod sajnos tele lehet üres jártatokkal. Többnyire utálsz várni, de közben is töltheted hasznosan az időt. Elég sok probléma kering mostanában a fejedben, amit nem ártana kitisztítanod. Jobban kellene előre gondolkodnod, hogy ne kövess el hibákat. Nagyon résen kell lenned, és oda kell figyelned mindenre.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Érzékeny hangulatban leszel ma. Valahogy mindent a szívedre tudsz venni. Nem szabad mindenből érzelmi ügyet csinálnod. Egyáltalán nincs szó arról, hogy bárki is meg akarna téged bántani. Próbáld meg kicsit elengedni magad és lazábban kezelni mindent. Hevesen főleg ne reagálj, mert még a végén te fogsz valakit megérteni.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Mindenképpen türelmesebbnek kell lenned. A gyors döntések hibásak lesznek, és eléggé beárnyékolhatják a napodat. Maradjunk annyiban, hogy a sietséggel több kárt fogsz okozni, mint hasznot. Így csak időt veszel el magadtól, mert ki kell javítanod, amit eltoltál. Alaposabban gondolj át mindent.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Mostanában nagyon jól érzed magad a bőrödben, és ez köszönhető a bolygók állásának. Teljes harmóniában telik a nap, és te is kiegyensúlyozott vagy. Minőségi időt tölthetsz el a családdal, vagy a barátaiddal. Próbálj meg ma is kimozdulni, ha teheted. Remekül tudod kerülni a konfliktusokat, de ha beleállsz egybe, jelenleg higgadt megoldást tudsz találni.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Kevésbé vagy csapatjátékos mostanában. Pedig jobban együtt kellene működnöd a kollégáiddal, és az se lenne baj, ha jobban megnyílnál nekik, persze csak a határokon belül. Nem szabad elutasítónak lenned senkivel és semmivel szemben, mert így tudsz igazán fejlődni. A lelki világodnak sem fog jót tenni, ha teljesen bezárkózol.

Bak (december 22. - január 20.)

Sokat gondolkozol mostanában. Lehet az élet bizonyos területein nem tudtad beváltani a reményeidet, és jelenleg bizonytalanságot érzel magadban. Nem szabad depressziósnak lenned emiatt, és azt is tudnod kell, hogy mindenre van még időd. Azt is vedd figyelembe, hogy miket értél el eddig. Tudod, hogy nincs okod keseregni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Felhőtlenség és jókedv fogja kísérni a napodat. Ha eddig került is a szerencse, mára meg fog fordulni ez a tendencia. Kezded egyre jobban összerakni magadat, és boldog lenni. Ha van párod, akkor sorsfordító dolog történhet veletek, viszont ha szingli vagy, akkor hamarosan rád fog mosolyogni az igazi, csak legyél még kicsit türelmes.

Halak (február 20. - március 20.)

Végre pontot tehetsz nemsokára egy régóta elhúzódó ügyben. Nem is baj, mert már nagyon idegesített ez az egész. Olyantól kaphatsz közben nemsokára segítséget, akiről nem is gondoltad volna. Jól gondolj át mindent, mert lehet akad egy fontos dolog, ami elkerülte a figyelmedet. Ha később jössz rá erre, akkor nagy bosszúságot fog okozni.

Borítókép: Ivanko Brnjakovic / ivanko80 - stock.adobe.com