promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: lehet stresszes napra számíthatsz
Borítókép:  Robert Half
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ismét vannak, akik jobb, vannak, akik rosszabb formában lesznek. Lássuk, mit jósolnak a csillagok!

Kos (március 21. - április 20.)

Az energiáid nincsenek a megfelelő helyre összpontosítva, és kicsit szétszórt lehetsz. Meglehetősen feszült, és ingerlékeny vagy ma. Mindenképpen el kell kerülnöd a vitákat, ahol olyat mondhatsz ki, amit később megbánsz. A munkával azonban le tudod foglalni magad, így próbálj csak arra koncentrálni.

Bika (április 21. - május 20.)

Nagyon sok feladat és felelősség nyomja a válladat. Itt az ideje, hogy nemet mondj a jelentéktelen dolgokra, főleg az olyan projektre, amik nem vezetnek sehova. Az álmodozás jó, de ha már eltereli a figyelmedet a valódi célokról, az nem. Néha muszáj egy kis pihenőt tartanod, különben bele fog fájdulni a fejed az egészbe.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A Hold a te jegyedbe lépett. Ez felerősíti a komoly eszmecserék, és a szellemi fejlődés iránti vágyadat. Az a legjobb, ha a szabadidődben kulturális programot szervezel magadnak, mert ott töltődhetsz fel igazán. Lehet ez mozi, színház, koncert, vagy akár egy kiállítás. Az egész vágyat ébreszthet benned afelé, hogy új célokat tűzz ki.

Rák (június 22. - július 22.)

Ma nagyon jókedvűen vágsz bele a napba, és a toleráns is vagy mindenkivel. Ha akadt valamilyen nézeteltérésed, akkor azt meg is tudod beszélni az illetővel. Ki tudsz térni a veszekedések elől, és meg is tudod oldani a konfliktusokat. Ha ilyen tudsz maradni egész nap, akkor az estéd is felszabadult lehet. Mindenképpen kapcsolódj ki a pároddal, vagy a barátaiddal.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Nehezen tudsz fókuszálni a feladataidra és a figyelmed állandóan elkalandozik. Lehet valami nyomaszt is legbelül, amit nem akarsz megbeszélni. Pedig jobb lenne kiadnod magadból. Ha békülni szeretnél, akkor most a te oldaladon fog pattogni a labda. Egy kis fizikai aktivitás beindíthat, és összeszedettebbé tehet.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A Merkúr előrehaladása miatt könnyen el tudod simítani a gondjaidat és a problémáidat. Használd is ki, ne legyél lusta halogatni a megoldást, mert később még több dolog szakadhat a nyakadba, amikkel már nem fogsz elbírni. Ha szingli vagy, akkor megismerkedhetsz valakivel, aki nem csak fizikailag, de szellemileg is vonzani fog.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Jobban teszed, ha nyitott füllel jársz, mert egy olyan újdonságról hallhatsz, ami megváltoztathatja az életed, és újra motiválni kezdhet valamiben. A munkahelyeden több probléma és várhat rád, de ez nem szabad, hogy elvegye a kedved. Sok mindennel lehetsz elégedett mostanában, szóval nem szabad telhetetlennek lenned.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Sok új lehetőség fog kínálkozni előtted az életben, amiket meg kellene fontolnod. Amúgy is szeretnéd kicsit izgalmasabbá tenni az életedet. A friss célok lefoglalhatnának, és kevésbé lennél feszült. Ha nem tudod kellően lefárasztani magad, akkor rossz helyen kezdheted el levezetni az energiáidat, ráadásul feleslegesen.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ha valaki ma segítséget kér tőled, akkor ne utasítsd vissza, mert kamatostul visszakaphatod tőle, ráadásul egy elég kényes szituációban, amikor majd nem számíthatsz másra. Romantikus hangulatban lehetsz, szóval jól ki tudsz jönni a pároddal. Ha elhanyagoltad, akkor mindenképpen menjetek el valahova.

Bak (december 22. - január 20.)

Egy jelentéktelen esemény elronthatja ugyan a hangulatod, de ez csak addig tart, amíg te komolyan veszed. Próbáld meg minél hamarabb elengedni, és túllendülni rajta, akármennyire kínos is, vagy idegesítő. Minden okod megvan az örömre, mert ma is könnyen sikerülhetnek azok a dolgok, amiket máskor csak nagy erőfeszítések árán oldasz meg.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A Hold az Ikrekben jár, hozzád pedig nagyon passzol ez a szeszélyes energia. A munkahelyeden ne félj bedobni az új ötleteidet, mert a munkatársaid, vagy a főnökeid is díjazni fogják. Ha vállalkozásod van, gondolkodj el a fejlesztésen. Este mindenképpen mozdulj ki picit a barátaiddal, mert nagyon jól fogsz tudni szórakozni, és el tudod engedni magad.

Halak (február 20. - március 20.)

Úgy néz ki nehezen fogsz túllendülni ezen a napon. Stresszes lesz, és kihívásokkal teli. Olyan helyzetbe kerülhetsz, amelyben az emberismeretedre nagyobb szüksége lesz, mint valaha. Ingerlékenyebb vagy a kelleténél, szóval próbálj meg figyelni a kommunikációdra. Ha megsértesz valakit, akkor még a bűntudat és a fejedben fog motoszkálni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás