promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nászútra félretett pénzből vett gamer PC-t vett a férj
Borítókép:  TED ALJIBE / AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy férj a feleségével közösen, nászútjukra félretett pénzükből (közel két és fél millió forintból) gamer PC-t és kiegészítőket vesz magának. Amióta pedig beszerezte álmai számítógépét szinte a feleségéhez se szól.

Túlzás lenne azt állítani, hogy mámorban úszó, a szív legmélyebb bugyráig hatoló romantikus történetet osztott meg egy nő a Redditen, amit a GameStar szúrt ki, és foglalt össze. Amit olvashatunk sokkal inkább elgondolkodtató és érdekes.

A hölgy ugyanis arról számolt be, hogy tavaly decemberben jegyezték el egymás párjával, egyúttal úgy döntöttek, hogy elkezdenek spórolni nászútjukra. 

A férfi azonban addig kérlelte párját arra, hogy vehessen magának egy gamer PC-t, amíg az megengedte. A férfi ehhez még hozzátett egy asztalt és egy gamer széket is, minderre pedig a nászútra megspórolt 8000 dollárból (azaz majd két és félmillió forintból) tellett neki. De itt nem áll meg a történet. A vőlegény ugyanis azóta gyakorlatilag menyasszonyához sem szól – csak akkor ha ételre, italra van szüksége.

A férfi egyébként azt ígérte, hogy „meg fog térülni” a szett ára, de nem tudni, hogy pontosan mit is jelent ez.

A menyasszony már ott tart, hogy vőlegénye családjától próbál segítséget kérni, míg a Redditen többen azt javasolják neki, hogy ne főzzön párjára, hanyagolja el.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás