promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: kínos szituációba keveredhetsz?
Borítókép:  Alamy
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sok csillagjegy körül akadhat ma probléma, de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne mindenre megoldás.  

Kos (március 21. - április 20.)

Jól szervezed meg a munkádat ezért nagyon simán mehet ez a nap. Remek ötleteid lesznek, amiket meg is fogsz tudni valósítani. Nyitottabb kell viszont legyél a változásokra, mert egy pár dolog meg fogja keverni a kártyákat az életedben. Nem szabad pánikba esned. Ha higgadt maradsz, akkor minden akadályt könnyeden fogsz venni.

Bika (április 21. - május 20.)

A Hold a Bika jegyében jár, ami neked továbbra is kedvez. Remekül érzed magad, és úgy érzed a közérzeted is egyre jobb lesz. Kedvező híreket is fogsz majd kapni, amik segíthetnek az előrejutásban az élet bármelyik területén. Nem szabad, hogy közben apróságokon felhúzd magad, mert ezek kizökkenthetnek, és az önbizalmadnak sem tesznek jót.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Egy remek napnak nézel elébe, és nem is szabad most a kisebb problémákkal törődnöd. Ha muszáj, lendülj túl rajtuk minél hamarabb és haladj a nagyobb célok felé. Ha egyedülálló vagy, akkor végre megismerkedhetsz valakivel, aki változást fog hozni az életedbe. Szerelem lesz ez első látásra, így nehéz lesz elmenned mellette.

Rák (június 22. - július 22.)

A Merkúr megindult előre a Rák jegyében, ami nagyon pozitívan fog hatni rád. Bármilyen célt is tűztél ki magadban, a siker garantált lesz. Muszáj, hogy higgy magadban, és a barátaid is nagy lökést tudnak adni neked. Ne foglalkozz azokkal, akik a negatív hozzáállást reklámozzák, mert csak nagyon le fognak húzni, erre pedig semmi szükséged most.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Erős vágyat érezhetsz arra, hogy kicsit kényeztesd magad. Nem is ártana, ha feltöltődnél picit. Ha szorosak a határidők, akkor is próbálj meg olykor kiszakadni, mert akkor be fogsz sokallni, és elveszted önmagad felett a kontrolt. Készülj fel, hogy picit nehezebben tudsz megfelelni a kötelezettségeknek a következő napokban.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A Merkúr már előre halad, ez pedig sok dologban pozitívan hat rád. Végre meg fogsz tudni hozni egy döntést, ami már nagyon régen a fejedben motoszkál. Bármilyen nehéz is, elhatározásra kell, hogy juss, különben késő lesz. A kitűzött célok tisztában fognak lebegni a szemed előtt, viszont vissza kell szerezned a régi lendületedet.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Elég kínos szituációba keveredhetsz, ha nem figyelsz oda, miképp kommunikálsz a környezeteddel. Kifecseghetsz egy titkot, továbbadhatsz egy pletykát, ami nem igaz, de még el is szólhatod magad valaki előtt. Ha nem figyelsz oda, akkor elég nehéz lesz kimagyaráznod magad. Koncentrálj, és gondold meg kétszer is mit mondasz.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Most kiváló a hangulatod, és ezt ki is kellene használnod. Próbálj meg kiszakadni a hétköznapokból. Hódolj a kedvenc hobbidnak, vagy csinálj valami szokatlant, amit eddig még nem tettél. A kalandok jótékony hatással lehetnek rád. Semmilyen fontos kérdésben ne makacsold magad, most csak hagyd, hogy sodorjon az ár.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Bármibe is kezdesz, állandóan megzavarhatnak. Meg kell tanulnod, hogyan zárd ki az embereket magad körül, hogy ne zökkentsenek ki. Emiatt ingerülté válhatsz, és feszült lehetsz. Szívósnak és kitartónak kell lenned, hogy ne vegye el semmi a kedvedet az eltervezett céltól. Az estéd igazán üdítő lesz, ha túllendülsz a nap nehézségein.

Bak (december 22. - január 20.)

Olykor túlságosan lelkiismeretes vagy, és mindig a legtökéletesebb eredményre törekszel. Ez egy nagyon jó tulajdonság, de sokszor a kisebb dolgokra is annyi időt szentelsz, hogy nem jutsz fontosabb dolgoknak a végére, ráadásul az energiáidat is pazarolod. Fel kell állítanod egy fontossági sorrendet, és ne feledd, hogy nem kell mindennek száz százalékosan tökéletesnek lennie.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ma alaposan próbára tehetik a béketűrésedet. Valaki túllőhet a célon és tapintatlan kérdésekkel ostromolhat, de egy hozzád közelálló személy is olyan dolgot vághat a fejedhez, ami miatt teljesen kiakadsz. A türelmedről vagy híres, de most komoly dühöt válthat ez ki belőled. Határozottan kell reagálnod, és felvállalni a konfliktust, de vigyázz, ne mondj olyat, amit utólag megbánhatsz.

Halak (február 20. - március 20.)

Lehet túlságosan kritikusan viszonyulsz a párodhoz mostanában, ami konfliktusokhoz vezethet. Muszáj leszel vele leülni beszélgetni, különben elharapódzhat a helyzet. A környezetedben is óvatosabban kell bánnod a szavakkal, mert sokakat megsérthetsz. Ha párkeresésben vagy, akkor ebben most nem kedvez neked a szerencse, azonban ne legyél türelmetlen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás