Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi horoszkóp: ne szalassz el semmilyen lehetőséget

Napi horoszkóp: ne szalassz el semmilyen lehetőséget

Élet

Napi horoszkóp: ne szalassz el semmilyen lehetőséget

Élet

Ezo Terézia - 2020.07.12. 05:35

A legtöbb csillagjegyre nyugalom vár a hét utolsó napján, de akad, akinél problémák is felüthetik a fejüket.

Kos (március 21. - április 20.)

Nagyon kreatív hangulatban vagy és jók az ötleteid. Viszont az agyadnak is kell néha egy kis pihenő, szóval próbálj meg lazítani, ha teheted. Nem kellene ma semmilyen komolyabb kihívással foglalkoznod. Hamarosan rendbe fog jönni a pénzügyi helyzeted, de addig még ne kezdj felesleges költekezésbe.

Bika (április 21. - május 20.)

Nagyon sok az energiád, ha végre fel tudtál töltődni tegnap. Remélhetőleg nem csörgött a vekker sem, mert akkor nyugodtan tudsz belevágni ebbe a napba. A hobbidban és a szerelmi életedben különösen aktív lehetsz. Utóbbinál el tudod kápráztatni a párodat, ha pedig szingli vagy, akkor jók az előjelek, hogy megismersz valakit, aki később fontos lehet.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ma egy kicsit provokatív a stílusod, és a kommunikációdat sem tudod megfelelően megválogatni. Ezt bizony nem fogja mindenki szó nélkül hagyni, szóval figyelj oda. Nem hiányzik a felesleges konfliktus vagy összekapás a napodból. Ne feledd, hogy nem mindig csak neked van igazad. Ügyelj arra, hogy nyugalom vegyen körül.

Rák (június 22. - július 22.)

Elég sok energiád van, és lehet vannak olyan otthoni teendők, amikre időt és energiát kellene szánnod. Akár fel is dobhatod kicsit a környezetedet, ha túl sivárnak érzed. Amúgy is kellene egy kis színt és változást vinni az életedbe. Ne legyél nyugtalan, mert akkor felboríthatod a harmóniát, és összekaphatsz a családdal.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ha kimozdulsz, akkor szerencsés véletlenek vihetik előre a napodat. Például ma találkozhatsz valakivel, akivel elég szimpatikusak lesztek egymásnak. Ha engedsz neki, akkor ebből talán több is lehet, mint egyszerű ismertség. A szerencse mindenben a te pártodon áll, szóval nyugodtan vágj bele mindenbe, amit alapból merésznek tartasz.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A Vénusz ma nagyon vonzó, magnetikus kisugárzással ruház fel, amit ki is élvezel. A romantika főszerepet játszhat a napodban, ha engedsz neki. Bárkit le tudsz venni a lábáról, főleg a párodat, akinek hiányzik is ez az éned. A környezeteddel sem lesz konfliktusod, mivel mindenkivel kedves, és együttműködő tudsz lenni.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Most egyáltalán nem kötnek le a rutin ügyek, de nem is kellene ezekkel foglalkoznod. Amit lehet tegyél át holnapra. Azért tervezgess picit, mert nem szabad behavazódnod. Valami különleges helyen akarod tölteni a szabadidődet, pont ezért jó lenne kimozdulnod. Csinálj valami szokatlant, akár egy új éttermet is kipróbálhatsz.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A társadalmi tevékenységeknek nagyon kedvez a mai nap. A Vénusz elbűvölővé, barátságossá és szeretetteljessé tud tenni, szóval használd ki. Azokkal is meg tudod találni a közös hangot, akikkel alapból nem szoktad. Akár ki is békülhetsz valakivel, akivel van egy elhúzódó konfliktusod. Tegyél lépéseket, mert jobb a békesség mindenkinek.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ma különös figyelmet tudsz mindenkire fordítani, főleg a partneredre. Jól is teszed, mert kamatostul vissza fogod kapni az egészet pont akkor, amikor szükséged lesz rá. A szoros érzelmi kapcsolatok ma feltétlenül fontosak a számodra. Ez tud igazán boldoggá tenni, szóval engedj neki. Meg tudod mutatni, hogy tudsz te mindenhez alkalmazkodni.

Bak (december 22. - január 20.)

Ha van egy kis szabadidőd, akkor át kellene gondolnod a jövő hetet. Kihívások fognak rád várni, és mindenre fel kell készülnöd. Legyél hajlandó elsimítani a nézeteltéréseket is, mert azok abszolút nem hiányoznak a nyakadba. A szerelemben valaki nagyon mély és intim kapcsolatba akar veled kezdeni, de nem biztos, hogy engedned kellene neki. Egyszerűen nem passzoltok.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A szerelem lehet ma a jelszavad, amiben kreatív, és felszabadult tudsz lenni. Könnyen megtalálod az utat a kedvesedhez, és le tudod nyűgözni. A bolygók is a szerelmi életet teszik hangsúlyossá. Ha szingli vagy, akkor lehet be fog toppanni az életedbe az igazi. Nem szabad elszalasztanod semmilyen lehetőséget.

Halak (február 20. - március 20.)

Ma a szokásosnál jobban igényled a barátai társaságot. Hiányolod is azokat, akik messzebb vannak tőled, de ha lehet, hívd fel őket kicsit. A többiekkel próbálj meg valami programot szervezni estére. Nem kell fárasztónak lennie, mert a következő nap azért sok kihívás vár majd rád. Értékes tanácsokat kaphatsz tőlük, szóval jó is, ha velük vagy.

Borítókép: Glenerin Inn