promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: lehet kínos szituációba keveredsz
Borítókép:  Towards Data Science
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Fontos kérdésben kell döntened, vagy új kapcsolatok várnak rád? Lássuk, kinek mit jósolnak a csillagok!

Kos (március 21. - április 20.)

Tükörsimán haladhatna minden, ha nem kellene mások gondjai miatt is aggódnod, vagy áldozatokat hoznod hamarosan. Az a baj, hogy nem tudod elkerülni az ezzel való törődést, mivel közelálló személyről lesz szó. Vedd elő minden tudásodat, de azért ne hagyd, hogy a te dolgaid háttérbe szoruljanak.

Bika (április 21. - május 20.)

Kínos szituációba keveredhetsz, amiből nehezen fogod találni a kiutat. Jó lenne, ha nem utasítanád vissza a támogatást, és hallgatnál a hozzád közelállók tanácsaira. Az a legrosszabb, amit tehetsz, ha most engeded előtörni a makacs énedet. Ne legyél túl büszke, de önző se, ezeket jelenleg nem engedheted meg magadnak.  

Ikrek (május 21. - június 21.)

Új kapcsolatok várhatnak rád, amik pozitívan befolyásolhatják az életedet. Könnyen lehet, hogy egy korábban jelentéktelennek tűnő barátságból szerelem lesz. Persze legyél óvatos, győződj meg a másik érzéseiről, mielőtt beleugrasz. Hamarosan egy új kihívás fog rád várni a munkád során, de örülni fogsz neki, és fel fog tölteni.

Rák (június 22. - július 22.)

A Merkúr hátrál, ez pedig felboríthatja a napodat. Nem biztos, hogy úgy fognak alakulni a dolgok, ahogyan eltervezted. Ha rugalmas leszel, és alkalmazkodsz a körülményekhez, akkor győztesen kerülhetsz ki a rázós helyzetekből. Ha makacsul ragaszkodni fogsz az ingatag, berögződött megoldásaidhoz, akkor el fogsz csúszni a banánhéjon és megütheted a bokád.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Lassan elkezded majd élvezni a nyarat, és szívesen fedezed fel az élet apró szépségeit. Bár még lesznek előtted kihívások, de azokon túl tudsz lendülni, ha minden erőddel odakoncentrálsz. Duzzadsz az életerőtől, és bízhatsz a jó szerencsében is. Ami eddig csak ábrándnak tűnt, az hamarosan valósággá válik.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ideje lenne kimozdulnod, mert egy nagyon izgalmas találkozásban lehet részed. Az új ismerősnél meglepően fogod tapasztalni, mennyi mindenben passzoltok. Könnyen le tud venni a lábadról a humorával és talpraesettségével, de azért ne olvadj el teljesen, és add önmagad. Ha engedsz neki, akár egy hosszan tartó románc is kialakulhat a dologból.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Most nagyon sok dolog szakadt a nyakadba, annyi az elintéznivalód. Próbálj meg felállítani egy fontossági sorrendet, nehogy a legégetőbb dolgokat hagyd utoljára az elintéznivalókból. Az viszont pozitív, hogy amit teszel, annak végre a hasznát is fogod látni, és meg fogsz nyugodni. Bármilyen erőfeszítést is teszel, az meg fogja hozni a gyümölcsét.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Sokkal érzékenyebb lehetsz a szokásosnál, ami nálad súlyos hangulatingadozásokat tud okozni. Mindent a lelkedre tudsz venni, és ez még tévútra is vihet. Ha szokatlan dolgot tapasztalsz, ne ítélkezz rögtön, hanem gondold át rendesen. Fejben vissza kell térned, és elgondolkodnod azon, hogy a nem túlérzékeny éned miképp cselekedne.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Egy fontos kérdésben hamarosan döntést hozhatsz. A csillagok szerint nem szabad tovább várnod, mert jól fogsz tudni dönteni, képes leszel racionálisan választani. Közben eléggé befolyásol, hogy az érzelmi életed elég viharos mostanában. Kiegyensúlyozatlannak érzed magad, de ne félj, ez hamarosan el fog múlni, és visszatér az önbizalmad.

Bak (december 22. - január 20.)

A Szaturnusz a te jegyedben jár, ami erőteljes energiákat tud életre hívni. Sikeres lehetsz az erőlejutásban, a kemény munkádnak, szorgalmadnak, és a kitartásodnak meg lehet végre az eredménye. Most nyugodtan elvállalhatsz, vagy folytathatsz egy olyan projektet, amit alapból túl nagy falatnak gondoltál. Ne hagyd, hogy a kedvedet szegje bármi is.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Elég sok probléma van körülötted, ami a lelkedet is nyomaszthatja. Több ember véleményét is kikéred, de ezt le kellene szűkítened, mert akad olyan, aki nem ért meg ebben. A végén csak össze fogsz zavarodni, és ugyanoda fogsz kilyukadni, ahonnan elindultál. A közeli barátaidnak megbízható lehet a véleménye, mert ők nagyon jól ismernek.

Halak (február 20. - március 20.)

A Hold eddig a Vízöntő jegyében járt, de átért hozzád. A mai nap igazán a kedved szerint alakulhat, ha képes vagy picit lazább lenni, és elengedni magad. A legfontosabb, hogy ne akadj fenn minden kis apróságon, inkább engedd el őket. El kell fogadnod, hogy nem tudsz mindent, és mindenkit megváltoztatni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás