promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: próbáld meg higgadtan zárni a hetet
Borítókép:  Glenerin Inn
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kánikula ide vagy oda, az élet pörög, és a problémák sem állnak meg. Lássuk, mi vár a csillagjegyedre!

Kos (március 21. - április 20.)

Fel tudtál töltődni ezen a hétvégén, és elég sok energiád meg is maradt. Ezt mindenképpen okosan kell beosztanod. Most olyan dolgokra is fordíthatsz időt, amire alapból nem szokott maradni, mint például az otthonod kicsinosítására. Nem szabad nyugtalannak lenned, mert akkor összetűzések bonthatják meg ezt a csodás napot.

Bika (április 21. - május 20.)

Mindenképpen ki kellene ma szabadulnod a négy fal közül, még akkor is, ha erre csak este lesz igazán lehetőséged. Töltsd az idődet a kedvenc sportoddal, vagy csak szimplán menj el nagy sétára. Jól tudtad beosztani az energiáidat, így nem vagy fáradt. A szerelmi életed különösen aktív lehet, de vigyázz, ne égesd két végén a gyertyát.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Elszaladhat veled a ló költekezésben, ha beszabadulsz valami butikba, vagy áruházba. Próbáld meg átgondolni mire van ténylegesen szükséged, ha pedig közös kasszán vagytok a pároddal, akkor meg főleg. Mostanában ontod magadból az ötleteket, és a kreativitásod a csúcson van. Ne hanyagold ezeket a terveket, mert most van időd őket kidolgozni.

Rák (június 22. - július 22.)

A kommunikációd elég kihívó, és provokatív lehet a mai napon. Azzal nincsen semmi gond, ha van önbizalmad, de nem szabad, hogy azt hidd, mindenben csak a te szavad a szent. Ezzel a környezetedet is magad ellen fordíthatod. Ráadásul észre se fogod venni, mert csendben fognak duzzogni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Bizonytalan vagy pár dologban, de ez ne vegye el a kedved semmitől. Szép lassan kell haladnod előre, hogy mindent fel tudj építeni magadban. Jobban tennéd, ha a napod egy részét azzal töltenéd, hogy megtervezd előre a jövő hetedet. Ha megint kapkodni fogsz, azzal csak bepánikolsz és hibákat fogsz véteni. Az este mindenképpen legyen a feltöltődésé.  

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A hátráló Merkúr még mindig hatással van rád, és erőt vehet rajtad a lustaság. Nem sok kedved van otthon sem a munkához, azonban ez egy olyan időszak, hogy nyugodtan elengedheted magad picit. Semmi baj nincs azzal, ha felcseréled a dolgokat, és előbb pihenéssel, lustálkodással kezded a napot. Most boldogan maradj ki a szabadidős tevékenységekből is.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Bár nehezen indul a napod, de minden a helyére fog kerülni. Eléggé odaadó lehetsz ma, és ha van partnered, akkor nagyon odafigyelsz rá. Ezt helyesen teszed, mert kamatostul vissza fogod kapni ezt tőle egy nehezebb időszakodban. A szoros érzelmi kapcsolatok ma feltétlenül fontosak a számodra, és ezek hozhatják meg a stabilitást. Ha teheted, lelkizz egy kicsit a barátaiddal is.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A Vénusz lesz ma rád óriási hatással: a bolygó most elbűvölővé, barátságossá és szeretetteljessé tud tenni. Szóval ha el akarsz varázsolni valakit a környezetedben, akkor itt a lehetőség. Pont ezért nem jó, ha bebújsz a csigaházadba. Mozdulj ki, és próbálj meg szervezni valami izgalmas programot. Olyan emberre is rátalálhatsz, aki a munkádban lehet később nagy segítség.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Egy kicsit elveszetnek érzed magad, szóval nagy szükséged van a figyelemre. Ezt semmiképpen ne próbáld meg erőszakkal megszerezni, mert a környezetednek nem fog tetszeni, ha a nyafogós éned kerül elő. Ha biztos akarsz lenni magadban, akkor meg kell fűszerezned a mai napot egy kis határozottsággal. Azt már neked kell tudni, miképp tudod elővarázsolni magadból.

Bak (december 22. - január 20.)

Ma nagy támogatást kaphatsz a családtagjaidtól. Eleve jó időszak ez arra, hogy együtt legyetek, de tisztázhatjátok a felmerülő problémákat is. Igazi harmóniát vihetsz ebbe a napba, ha nem engeded, hogy bármi elrontsa a kedved. Muszáj kizárnod minden stressz-faktort. Ne gondolj se munkára, se múltbéli csalódásokra.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A szerelem, a kreativitás és kockázatvállalás fog benned felébredni hamarosan, és ez már a mai napon elkezd mocorogni. Ezektől ne ijedj meg, mert egy új kezdetet hozhatnak a munkádban, és a magánéletedben is. A legfontosabb az, hogy ne zárkózz be, és legyél nyitott mindenre a határaidon belül. Játékosan könnyed leszel, szóval nem is fogsz megfutamodni.

Halak (február 20. - március 20.)

Mindenképpen ki akarsz szabadulni a négy fal közül. Spontán lehetsz, szóval még egy utazásba is belemehetsz, ha találsz hozzá megfelelő partnert. Ha így döntesz, akkor olyan tapasztalatokat szerezhetsz, ami az egész életedet megváltoztathatja. Az estét mindenképpen töltsd pihenéssel, mert holnap kemény nap várhat rád.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás