Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi horoszkóp: pozitív, vagy negatív változások várnak rád?

Napi horoszkóp: pozitív, vagy negatív változások várnak rád?

Élet

Napi horoszkóp: pozitív, vagy negatív változások várnak rád?

Élet

Ezo Terézia 05:35

A hétvége előtt igyekezz rendbe tenni mindent, különben elcsúszhatnak a dolgok körülötted.

Kos (március 21. - április 20.)

Lehet elhanyagoltad az otthoni munkákat. Odahaza számos kisebb, vagy nagyobb feladat várna rád. Addig nem fogod jól érezni magad, amíg ezekkel nem végeztél. Próbálj meg minél hamarabb túllendülni a kötelezettségeken és vágj bele. Most nagyobb hangsúlyt kell fektetned a kommunikációra, mert senki sem gondolatolvasó.

Bika (április 21. - május 20.)

Az anyagi helyzeted nem alakul épp a legjobban a következő időben. Többletjövedelemre számítanál, de annak csak a hűlt helyét fogod találni. Jobban át kellene gondolnod, mire költesz, és lehet stratégiát is kellene váltanod. Nyaralást semmiképpen ne tervezz, amíg ezeket nem tudtad elrendezni rendesen.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Sok pozitív dolog vár rád, és úgy néz ki az ellenlábasaiddal is sikerül megbékélned. Remélhetőleg tettél is ezért, mert ha nem, akkor csak még több konfliktus vár rád. Az anyagi helyzeted is elkezdhet egyenesbe jönni. Lehet meg fognak keresni egy új munkaajánlattal, de jól gondold át, hogy vállalod-e a feladatot.

Rák (június 22. - július 22.)

Eléggé sok probléma, és küzdelmes nap állhat előtted, ami meg fogja viselni az idegeidet. A harmóniára és a kompromisszumokra törekszel, de ezt most csak harc árán fogod tudni megszerezni. Ügyelj arra, hogy ne menj bele felesleges küzdelmekbe. Te tudod, hogy melyik ember enged a környezetedben, és melyik a makacs, akit inkább békén kell hagyni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Tele vagy tettvággyal, és lendülettel. Régen vártál erre a pillanatra, hogy végre visszatalálj önmagadhoz. Itt van a tökéletes lehetőség. Ne engedd, hogy bárki befolyásoljon, és vidd véghez a saját elképzeléseidet. A fontosabb döntéseket azonban jobb lenne, ha elhalasztanád, most elég forrófejű vagy ezekhez. Legyél türelmes, és várd ki a végét.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ma eléggé érzékeny hangulatban lehetsz, ami azt jelenti, hogy olyan dolgokra és megsértődhetsz, amikre alapból nem szoktál. Ne vegyél mindent a szívedre, és próbáld meg kicsit lazább hozzáállással indítani a napot. Neked ez nehezebben megy, olykor muszáj engednek, hogy minden rendben menjen. Többre mész így, mintha ellenségeket gyűjtenél.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Egy hirtelen lehetőség kedvező helyzetbe hozhat. A kérdés már csak az, hogy képes leszel-e felismerni, és lecsapni rá. Nagyon legyél résen, mert különben csak rosszabbra fognak fordulni a dolgok, ha elszalasztod. Ilyen alkalom nem adódik minden nap. Észre fogod venni, mivel a kedvedet is teljesen át fogja alakítani, természetesen pozitív irányba.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Nagyon vigyázz a pletykákkal, mert a következő időben nagyon visszaüthetnek. Akiknek kibeszélsz valakit, azok lassan rólad is hamis információkat fognak terjeszteni. Jobban át kell látnod az ismeretségi körödet, hogy kiben bízhatsz meg. Ha határozottságot sugárzol a többiek felé, akkor kétszer is meggondolják, mit beszéljenek ki rólad.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A Hold a te jegyedben jár. Igazi pozitív változások jöhetnek az életedbe, főleg párkapcsolati téren. Viszont ahhoz neked is kell tenned, hogy ez valóban jó változás legyen. Nyitottnak kell lenned mindenre, különben nagyon be fogsz fásulni. A lendület meglesz benned, azt azonban te döntöd el, hogy élsz-e vele.

Bak (december 22. - január 20.)

Egy kellemetlen beszélgetés ronthatja ma el a kedvedet. Tudnod kell kezelni a rossz híreket, és kihívásként kell rájuk tekintened. Ha nem így teszel, akkor az egész depresszióba sodorhat. Minden változás az előnyödre fordítható, ezt ne felejtsd el. Bármilyen baj is üti fel a fejét, a családod és a barátaid mindig melletted fognak állni.  

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nagyon oda kell ma figyelned a családoddal való kapcsolatodra, mert valaki konfliktust akar kiprovokálni belőled. Semmiképpen ne engedj neki, sőt, ha lehetőséged van rá, inkább kerüld is velük a kommunikációt. Ha engedsz neki, akkor bizony te is bal lábbal keltél fel. Ma nyugodtnak, és kiegyensúlyozottnak kell lenned. Zárd ki az összes problémát magad körül.

Halak (február 20. - március 20.)

Lehet valami olyan dologban fognak elővenni, ami valóban a te hibád. Jobb ha nem ferdítesz, és őszinte vagy, különben még nagyobb bajba fogod sodorni magadat. A kritikákat is jobban kellene ma fogadnod, mert nem vagy a helyzet magaslatán. Mindenkinek vannak rosszabb napjai, szóval jobban jársz, ha inkább meghúzod magad.

Borítókép: PeopleImages/Getty