Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Tinédzserek verték meg az utcazenészt és feleségét – videó

Tinédzserek verték meg az utcazenészt és feleségét – videó

Élet

Tinédzserek verték meg az utcazenészt és feleségét – videó

Élet

BTP 12:00

A zenész felesége ráadásul terhes. Az oroszoknál ismét elgurult a gyógyszer.

Az eset június 20-án Szentpéterváron, a Ribackoje metróállomásnál történt, amiről videó is készült, de így legalább semmi perc alatt be lehetett azonosítani a támadókat. Az egészből végül nem csak egy sima verekedés, hanem tömegverekedés lett.

A házaspár megállt egy picit a helyszínen utcazenélgetni: a férfi gitározott, míg a hölgy énekelt. Az egyik fiatalnak ez nem tetszett és odament kötekedni. A szóváltás később elfajult, és a valószínűleg már részeg fiatal megütötte a gitározó férfit, aki gyorsan levette a kabátját, és igyekezett felvenni a harcot támadójával.

A gitáros terhes felesége már pakolgatna, de később megjelennek a fiú barátai, és ők is beszállnak a verekedésbe, amit végül a járókelők állítanak le. Az elkövetők 14-17 év közötti tinédzserek voltak, akik közül az egyiknek csak szimplán nem tetszett, amit a zenész házaspár játszott.

A férfit és a nőt komoly zúzódásokkal szállították kórházba, utóbbinak az orra is eltört. A fiatalokat remélhetőleg igen komolyan elő fogják venni csoportosan elkövetett garázdaságért.

Borítókép: Reverb