promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: ne hagyd, hogy bárki rossz irányba tereljen
Borítókép:  Daily Mail
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lehet, egy kis iránymutatásra van szüksége a csillagjegyednek. Lássuk, kire mi vár a mai napon!

Kos (március 21. - április 20.)

Változtatnod kell az életeden, és több felelősséget vállalnod, ha eddig még nem tetted. Még az is lehet, hogy néhány tervedet át kell alakítanod a szeretteid miatt, de ők legyen az elsők. Persze ettől még nem kell letenned egyik álmodról sem, csak új sorrendet kellene felállítanod. Nehezen hozod meg a döntést, de helyes lesz.

Bika (április 21. - május 20.)

Nagyobb figyelmet kellene fordítanod a magánéletedre. Eléggé bekebelezett a munkád és a hétköznapi teendők. A belső szükségletek fontosak, ahogy a közeli kapcsolatok is. Ők tudnak igazán építeni, és elfeledtetni veled a rossz emlékeket. Néhánytól már igazán szeretnél megszabadulni, és itt lesz rá a lehetőség.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Az igazi sikereket most a munkahelyeden tudod elérni. Nagyon a toppon lehetsz, ha odafigyelsz mindenre. Több bolygó is a kezedre játszik, hogy gyorsan tudja haladni a céljaid felé. A rendkívüli teljesítmény mellett a kreativitásod is a csúcson van, így új terveken is elgondolkozhatsz. Persze nem kell azonnal belevágnod, legyen időd a pihenésre is.

Rák (június 22. - július 22.)

A végleteké lehet ez a nap. Minden attól függ, milyen keltél fel. Ha nem tudtad kialudni magad, akkor nem igazán lesz kedved semmihez, de ha igen, akkor az egész napot semmi perc alatt tudhatod magad mögött, és magaddal foglalkozhatsz. A szerelemben változások jöhetnek az életedben, lehet egy új románc van kibontakozóban.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Most nagy szükséged lesz a barátaidra és a családodra, hogy át tudj lendülni egy nehéz időszakon. Merüljön el benned a tudat, hogy nem szabad feladni, és mindig lesz egy jobb nap. Ha eluralkodik rajtad a csalódottság, akkor sosem fogsz tudni visszatalálni önmagadhoz. Hidd el, szebb jövő áll előtted, mint gondolnád, és mindent vissza fogsz kapni, ami most elveszett.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A munkához van most a legkevésbé kedved, de próbálsz jó képet vágni a dolgokhoz. Legszívesebben most csak egyedül lennél. Eléggé megcsappantak az energiád, szóval mindenképpen fel kell töltődnöd. Próbálj meg kicsit kiszakadni a hétköznapokból, és valami szokatlant csinálni, rendhagyót. Egy kis izgalom fel tud pörgetni.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nagyon úgy néz ki a közeljövőben ki kell állnod egy fontos barátodért. Lehet elfoglalt vagy, de semmiképpen se hagyd őt cserben, mert nagyon számít rád. A lelkiismereted a helyes irányba fog terelni. Nehezen indul be a mai napod, de este már nagyon jól fogod érezni magad. Próbálj inkább otthon kikapcsolódni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Eléggé be van táblázva a napod. Szeretnél a családodnak is megfelelni, de a munkádat sem szabad elhanyagolnod. Próbáld megteremteni az egyensúlyt, hogy mindenkinek jó legyen. Feszültséget hozhat ez a nap, ha kicsúszik a kezed közül az irányítás. Legyél határozott, és ne engedd, hogy bárki rossz irányba tereljen.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A bolygók előhozzák a kalandozós énedet. Legszívesebben minden kínálkozó lehetőségre igent mondanál. Felszabadult vagy, és a humoroddal le tudsz venni mindenkit a lábáról. Igazán örömödet leled abban, ha emberek között lehetsz, szóval használd ki. Most nem is kell kompromisszumot kötnöd, mert az csak el fogja venni a kedved.

Bak (december 22. - január 20.)

A pénzügyekben sikeres időszak várhat rád. Próbálj meg mindenben jól stratégiázni, és a legfontosabb, hogy ne költekezd túl magad a közeljövőben. Tartsd nyitva a szemed, mert lehet van egy rosszakaród, aki szabotálni akarja a munkádat, vagy a magánéletedbe akar beleszólni. Ha időben leállítod, akkor nem tud semmilyen kárt okozni.  

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Az ötleteid nem akarnak cserben hagyni, de elég sok akadály gördülhet eléd. Lehet vannak emberek, akik csak hátráltatnak. Róluk próbálj meg nem tudomást venni addig, amíg el nem érted a célodat. Elég fáradékony vagy mostanában. Mivel a kreatív éned még toppon lesz később is, nem ártana néhány napot pihenéssel töltened, utána újult erővel vághatsz bele mindenbe.

Halak (február 20. - március 20.)

A mai napon makacsul ragaszkodhatsz az álláspontodhoz mindenben. Pedig olykor még te sem tudod, hogy mit szeretnél igazán. Figyelj oda, mert eléggé felbosszanthatod ezzel az embereket magad körül. Olykor ki kell adnod a kezedből az irányítást, ha nem vagy a helyzet magaslatán.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás