promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: sok minden szakadhat a nyakadba?
Borítókép:  Jim Makos
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Új hét indul, szóval nézzük meg, hogy ez jót, vagy rosszat jelent a csillagjegyednek.

Kos (március 21. - április 20.)

Nagyon kísérletező kedvedben vagy, és rengeteg innovatív megoldás jut az eszedbe. Ezt a legjobban a munkádban tudod kiélni, de otthon is a segítségedre lehet, ha van előtted valamilyen megoldásra váró probléma. Közben változások jöhetnek az életedben, de ezek nem lesznek nagy hatással a hétköznapjaidra, szóval ne tarts semmitől.

Bika (április 21. - május 20.)

Olyan dologra készülsz a héten, amiből elég sok ember profitálhat. Jól vigyázz, hogy ne használjon ki senki. A saját ötleted miatt te kapd meg az igazi jutalmat, és ne mások. Ma igen csak jó napod lehet, ha nem bonyolódsz bele felesleges vitákba. Lehet csábító, hogy beleszólj dolgokba, de ezt inkább hanyagold most.   

Ikrek (május 21. - június 21.)

Úgy néz ki pozitív dolgok jönnek, ha párkapcsolatban élsz. A partnereddel sikerül lezárnotok rövidesen egy hosszú ideje húzódó vitát, és kompromisszumot fogtok kötni. Ehhez persze tudod jól, hogy neked is engedned kell. Nem szabad mindig ragaszkodnod az elképzeléseidhez. Ha ez továbbra is benned van, akkor nem lesz túl tartós a békekötés.

Rák (június 22. - július 22.)

El kellene gondolkoznod azon, hogy elégedett vagy-e a mostani munkáddal. Ha váltani szeretnél, akkor annak most lesz itt az ideje. Lehet félsz egy picit, de az anyagi helyzeteden is változtatni szeretnél. Ha elkezdesz nézelődni, az még egyáltalán nem bűn, és közben a jelenlegi helyedet is megtarthatod.  

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A hátráló Merkúr miatt jobb lenne, ha korábban kelnél fel. Elkéshetsz, és a határidőket is nehezen tudod tartani. Sokáig nem bízhatsz abban, hogy ezt elnézik neked. Problémák üthetik fel a fejüket, de összefogással mindent meg lehet oldani. Most nem szabad a könnyebb utat választanod, de hidd el, hogy később kifizetődő lesz.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Stabilizálódhatna az anyagi helyzeted, ha észrevennéd az orrod előtt lévő lehetőségeket. Vannak tartalékaid, de ezeket könnyen felélheted. Csak a legfontosabb dolgokra költs most, de hála égnek ezt általában be is szoktad tartani. Ha nehezebb is a helyzet, a barátaidra és a családodra mindig számíthatsz.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Olyan konfliktus robbanhat ki a környezetedben, ami neked nagyon kínos lesz, ha belekeveredsz. Próbáld kerülni a vitákat és a csatározásokat. A legjobb dolog, amit most tehetsz, hogy meghúzod magad. Ha jól taktikázol, nem fogsz embereket magadra haragítani, és a napod is remekül és nyugodtan fog záródni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Most aztán nem panaszkodhatsz arra, hogy unatkozol, mert rengeteg kihívás van előtted. A kapcsolataidra azonban jobban kellene koncentrálnod. Könnyen el tudsz hanyagolni embereket, de ez most fokozottan igaz. Figyelj a kommunikációdra, mert egy vita elfajulhat, és abban bizony te leszel a vesztes.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Elég sok minden szakadhat a nyakadba. Ha nagyon peches leszel, akkor megszorulhatsz, és lehet kölcsönt kell felvenned. Ha van rá megoldás, először a családodhoz, vagy valamelyik barátodhoz fordulj. Ne félj, semmi perc alatt rendbe fog jönni minden, ha probléma lenne, és te is kiegyensúlyozott leszel utána.

Bak (december 22. - január 20.)

Ez most egy remek nap az ismerkedésre. Nagyon nyitott vagy, és bárkit le tudsz venni a lábáról. Úgy az igazi, ha személyesen vetnéd bele magad, de ha ez nem megoldható, akkor marad az internet. Ha van párod, akkor egy kis romantikára vágyna. Szenvedélyes estétek lehet, ha el tudod engedni magadat teljesen.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Az üzleti életben előrehaladhatsz, de a szerelmi életed nem lesz a toppon mostanság. Készülj fel, hogy lehet csalódni fogsz. Ez mindig benne van a pakliban, és vagy annyira erős, hogy fel tudj belőle állni. Amúgy tele vagy energiával, és a kedves megnyerő hozzáállásoddal bárkit meghódíthatsz. Készülj fel, mert egy fontos projektben kell majd segédkezned, ha kreatív munkád van.

Halak (február 20. - március 20.)

Egy kicsit megtáltosodtál, és új kihívásokra, kalandokra vágysz. Ezzel nincs is semmi baj, csak ne vidd őket túlzásba. Ez érintheti a szerelmi életedet is, de nem feltétlenül jelent új kapcsolatot. Figyelj oda, hogy a munkádat azért ne szorítsd háttérbe. Találd meg az egyensúlyt a kötelesség és a szórakozás között.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás