promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: sok csillagjegy körül fog ma dúlni a romantika
Borítókép:  Shutterstock
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Barátság, szerelem, vagy éppen problémák várnak a csillagjegyedre? Segítünk eligazodni mindenben.

Kos (március 21. – április 20.)

A Jupiter és a Mars a karrieredre lesz hatással. Továbbléphetsz valamilyen komolyabb munkahely felé, de akár egy saját vállalkozás terveinek az alapjait is lefektetheted. Mindenki elismerően néz a tehetségedre. Ha fizetésemelést szeretnél kicsikarni, akkor annak lehet most van itt az ideje, persze azért figyeld azt is, hogy a főnköd milyen hangulatban van.

Bika (április 21. – május 20.)

A Szaturnusz helyzete a pénzügyeidre lesz hatással. Úgy néz ki végre stabilizálódni fog minden körülötted. Figyelj minden lehetőséget, honnan állhat pénz a házhoz. Azért még ne kezdj el esztelenül költekezni. A magánéletedben is kedvező fordulatok várnak rád, szóval végre fellélegezhetsz.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Ha szingli vagy, akkor nyitva áll az út előtted, hogy megtaláld a társad. Legyél nyitott mindenre, és ne utasítsd el a lehetőségeket. Bár az is benne van a pakliban, hogy egy korábbi pároddal tudsz kibékülni, vagy csak szimplán barátságot kötni. Ha már kapcsolatban vagy, akkor újjá fog éledni köztetek a romantika, csak engedned kell neki.

Rák (június 22. – július 22.)

Nagyon oda kell figyelned, mert most könnyen elúszhat a pénzed. Minden befektetéssel legyél óvatos, de még kölcsönt se nagyon adj senkinek, még akkor sem, ha valamilyen közeli barátról van szó, akiben megbízol. Önhibáján kívül úszhat el az egész. A többi dologban is legyél körültekintő, mert könnyen rá tudnak ma venni valamire, amit utólag megbánhatsz.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Túlságosan fel tudod kapni a vizet olyan dolgokon, amik hidegen kellene hagyjanak. A jó szándék vezérel, de sokszor csak felesleges stresszbe taszítod magadat. Próbáld meg az életedet rendezgetni, és ne külsős problémákkal foglalkozni. Most különösen nagy hangulatváltozások várhatnak rád, szóval legyél türelmesebb a környezeteddel.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

A Mars és a Jupiter miatt romantikus hangulatba kerülhetsz. Ha esetleg randevúra készülsz, figyelj oda magadra, nehogy túlságosan megnyílj. Ez sok embert elijeszthet az elején. Ha kapcsolatban vagy, akkor egy régóta elhúzódó nézeteltérés simulhat el. Mindenképpen üljetek le beszélgetni, hogy mi az, ami nem stimmel köztetek.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

A munkádban minden simán és gördülékenyen fog menni, a magánéletedben már kevésbé. Olyan problémák kerülhetnek felszínre, ami másokat is érint, pont ezért viseled nehezebben. Az senkinek sem jó, ha felhánytorgatják neki a régi sérelmeket és csalódásokat, de próbáld meg elrendezni magadban ezeket, és indulj végre tiszta lappal.

Skorpió (október 24. – november 22.)

Felszínre kerülhet egy régi ügy, amin még mindig nem tudtál túljutni. Ez lehet magánügyi, vagy munkahelyi probléma is. Nem kellene ismét a szőnyeg alá söpörnöd, sőt, egy közeli barátodat is be kellene vonnod, mi a helyes döntés. Nem biztos, hogy a kétségeid magadtól el fognak oszlani. Rendezd ezt, különben csak így lehet ismét tiszta a fejed.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Ma főleg az otthoni problémák megoldásai kerülhetnek előtérbe. Akkor döntesz jól, ha önzetlenül segítesz, és nem a saját érdekeidet nézed. Üljetek le, és beszéljétek át, hogy mindenkinek jó legyen. Ne legyél forrófejű, mert súlyos vitákba keveredhetsz. Az estét mindenképpen töltsd kikapcsolódással, akár még egy randevú is beleférhet.

Bak (december 22. – január 20.)

Elég sok a munkád, ami egy kicsit felboríthatja a menetrendedet, és a hangulatodra is rossz hatással lehet. Próbáld meg összeszedni az energiáidat, mert a kinti világban viszont nagy kalandok várhatnak rád. Összetalálkozhatsz egy olyan emberrel, akivel akár örök barátságot is köthettek. Tudd le minél hamarabb, aztán szabadulj ki a négy fal közül.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Változó a hangulatod, főleg, ha nem tudod rendesen kialudni magad. Kicsit érzékenyebb vagy a kelleténél, ha nem úgy mennek a dolgok, ahogy te akarod. Neked kell tudnod, mi a tempód, és mit szeretnél elérni. Ha valami nem sikerül, akkor azt ne a környezeteden vezesd le. Hidd el, néhány kisebb hiba még nem a világvége.

Halak (február 20. – március 20.)

Ma olyan emberrel ismerkedhetsz össze, aki elsőre nem túl szimpatikus, de a látszat csal. Később meg fogsz lepődni, mennyi minden van benne. Az már csak rajtad múlik, hogy barátságot, vagy szerelmet szeretnél tőle. Legyél nyitott és kedves mindenkivel, mert akkor egy nagyon boldog és felszabadult napnak nézel elébe. Ha házsártos leszel, akkor arra a környezeted is úgy fog reagálni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás