Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Van, ahol pornósokkal hívják fel a figyelmet az internet veszélyeire

Van, ahol pornósokkal hívják fel a figyelmet az internet veszélyeire

Élet

Van, ahol pornósokkal hívják fel a figyelmet az internet veszélyeire

Élet

HZS 08:38

Új-Zéland kormánya pornószínészeket alakító humoristák segítségével folytat tájékoztató kampányt. A cél felhívni a figyelmet az online és offline világ közti különbségre. 

Még egy 2019 végi felmérésből kiderült, hogy a fiatalok Új-Zélandon az internetet használják arra, hogy a szex témaköréhez szükséges ismereteiket megszerezzék. Az ország kormánya részben emiatt is döntött úgy, hogy átfogó, tájékoztató jellegű kampányt indít, amelynek célja, hogy rávilágítson az internet gyermekekre jelentett veszélyeire, a pedofíliára, a zaklatásra, s arra, hogy mekkora különbség van az online és az offline világ között – olvasható a Guardienen.

Ennek a kampánynak a legutóbb elkészült videójában a helyi kormány pornósztárokat alakító humoristákat hívott segítségül. A videóban egy meztelen nő (Sue) és férfi (Derek) váratlanul bekopogtatnak egy házba, majd az ajtót nyitó mosolygós anyukával közlik, hogy fia az ő filmjüket nézi laptopján, Ipadjén, Playstationén, telefonján, és kivetítőjén is.

„Sosem viselkedtem úgy a valós életben”

– utal a Derek nevű humorista arra, hogy, amit a filmen lát a gyermek, az nem a valóság. Sue pedig hozzáteszi, hogy ők általában a felnőttek számára adják elő a jeleneteket:

„De az ön fia még gyerek, lehet, hogy nem tudja, hogyan működnek a valóságban a kapcsolok”.

A srác látva a pornószínészeket, azonnal lemerevedik és kiejti kezéből a reggelit. Az anyuka pedig elkezd vele arról beszélni, hogy mi a különbség a valóság és az interneten látott dolgok között.

Borítókép: youtube.com