promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: vissza kellene találnod önmagadhoz?
Borítókép:  Lil'icons
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Van olyan csillagjegy, aki egy kicsit meginog, van, aki pedig új utakra vágyik. Lássuk, mit jósolnak a csillagok a hét utolsó napján!

Kos (március 21. - április 20.)

A Hold és a Vénusz miatt igazán stabilak tudnak maradni az érzelmeid a hét utolsó napján, pont ezért nem is tud felkavarni semmi. A jó hangulatod igazán megfoghatja a környezetedet. Új barátságokat is köthetsz, ha esetleg van kedved kimozdulni, de a szenvedélyed és a vonzerőd miatt a szerelem is megtalálhat.

Bika (április 21. - május 20.)

Ma igazán az tud feltölteni, ha a hobbidal foglalkozhatsz, de egy kis mozgáson sem ártana elgondolkodnod. Azt a sportot, ami igazán közel áll a szívedhez nyugodtan elővehetnéd. Egy kirándulás sem lehet rossz ötlet a családdal vagy valamelyik barátoddal a közelben. Este próbálj meg hamarabb lefeküdni, egy nagy alvásra szükséged lesz.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Igazán energikus vagy, és a kommunikációd is tökéletes. Talpraesettségeden a környezeted is meglepődik, szóval mindenkit le tudsz venni a lábáról, már ha akarsz. Nyitott lehetsz ma az újdonságokra, de ezeket akár egyedül is felfedezheted. Az agyad teljes gőzzel tud ötleteket gyártani, amik közül ne vess el egyet sem.

Rák (június 22. - július 22.)

Nem túl stabilak jelenleg az érzelmeid, és lehetnek megingásaid. A hangulatod is ingadozó, amit nem kellene kivetítened mások felé. A családod és a barátaid jó támaszok lehetnek ezekben az időkben. Próbálj meg velük elvonulni, és ne menj bele bonyolult programokba. Beszéld ki magadból a gondjaidat, az lehet az első lépés.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ma nagyon sok figyelmet igényelhetsz, amit főleg a párodtól kaphatsz meg. Jószívű vagy, szelíd, és a hangulatingadozásaid is kezdenek alább hagyni. Túl kell lenned néhány problémán és feladaton, hogy teljesen stabil lehess. Utána nagyon energikus lesz a fellépésed, és úgy fogod érezni, hogy akár az egész világot megváltoztathatod.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Semmilyen kihívástól nem tudsz megrettenni, legyen az egy kisebb, vagy nagyobb feladat. Jelenleg jó is a problémamegoldó képességed, amit kihasználhatsz, ha ügyes vagy. Ha nagyon van kedved, akkor valamilyen szinten előre is dolgozhatsz. A semmittevés most nem megy a számodra, valamivel muszáj elfoglalnod magad.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Egy kis időre van szükséged, hogy visszatalálj önmagadhoz, és egyenesbe hozz mindent az életedben. Ennek nem is a döntésképtelenség az oka, hanem, hogy szeretnél mindenkinek megfelelni. Rá fogsz jönni, hogy kár erre időt pazarolni, mert képtelenség kivitelezni. Ha rendet tettél magadban, akkor elő fog törni a romantikus és kreatív hangulatod.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Most ideje lenne egy kis visszavonulót fújnod. Túl sok mindent vállaltál be, és közben elhanyagoltad önmagadat. A csend lehet a legjobb barátod a mai napon. Gondold végig mik a kitűzött céljaid, és hol tudsz friss tapasztalatokat szerezni az életben, amik nagyon hasznosak lehetnek később.  

Nyilas (november 23. - december 21.)

Igazán érdeklődő vagy most, és pont ezért jó hallgatóság is. Előítéletek nélkül tudsz mindenki felé közeledni, és már csak azzal is tapasztalatokat szerezhetsz, ha meghallgatod mások problémáit. Merj nyitni mindenki felé. Buzog benned az életkedv, és a felesleges energiáidat egy kis mozgással is levezetheted.

Bak (december 22. - január 20.)

Nagyon józan a gondolkodásod, és óvatosan közelítesz mindenki felé. Ez jó, mert így elkerülhetsz minden konfliktust, ami az utadba kerülhet. Inkább a hosszú távú tervek foglalkoztatnak jelenleg, mint a kisebb problémák. Praktikusan tudod beosztani az idődet, szóval mindenre juthat, amire szeretnél.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Igazán elkerül majd a felfedező éned. Új utakat kereshetsz, de új megoldásokat is találhatsz egy-egy problémád megoldására. Mozgasd meg, és tárd is ki az agyadat, mert meg fogja hálálni. Ettől még vigyázz, mert a túlzott önbizalmas olykor becsaphat. Ugyanúgy hibákat követhetsz el, tehát legyél megfontolt, és ne engedj az álomvilágodnak.

Halak (február 20. - március 20.)

Sokszor kerül elő nálad, hogy segíteni szeretnél másoknak, és ez most fokozottan igaz. Ez tud a legjobban mosolyt csalni az arcodra. Néhányszor azonban túlságosan önfeláldozó vagy. Tudnod kell ebben is, hol van a határ. Ha már saját magad kárára megy a dolog, akkor nem szabad folytatnod. A szokásosnál nagyvonalúbb és őszinte leszel a következő napokban, de ne ess túlzásokba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás