Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi horoszkóp: merész, vagy éppen óvatos legyen a csillagjegyed?

Napi horoszkóp: merész, vagy éppen óvatos legyen a csillagjegyed?

Élet

Napi horoszkóp: merész, vagy éppen óvatos legyen a csillagjegyed?

Élet

Ezo Terézia 05:35

Készülj fel a váratlan helyzetekre, amiben most is segítenek a csillagok.  

Kos (március 21. – április 20.)

Elég bonyolult nap várhat rád ma, amikor bármi megtörténhet. Legyél nagyon óvatos, mert igazán agresszív ellenállásba ütközhetsz az élet bármelyik területén. Ez az a nap, amikor legszívesebben senki sem kelne ki az ágyból, de odafigyeléssel és türelemmel hamar túl tudsz lendülni rajta. A barátaid nagy segítségek lehetnek ebben.

Bika (április 21. – május 20.)

Elég becsapósak lehetnek az érzéseid. Amit ma gondolsz, az nem biztos, hogy úgy is van. Lehet éppen a szerelemben, vagy az élet más területén csap be éppen a megérzésed. Próbálj mindent racionálisan látni, és ne engedd, hogy az érzelmeid uraljanak. Ha tisztán látsz mindent, utána újra előre engedheted a szívedet.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Eléggé kezdesz lemerülni, pedig még lesz tenni valód bőven ezen a héten. Messze van még a hétvége, szóval próbáld meg könnyedebben venni a dolgokat. A legfontosabb az lenne, ha időben feküdnél le, és mindent megtennél a megfelelő alvásért. A kipihent éned fele annyi idő alatt tudja legyűrni a fennálló akadályokat.

Rák (június 22. – július 22.)

Ha párkapcsolatban élsz, akkor eljöhet egy olyan pont, amikor meginoghatsz. Előtörhetnek a kétségek, hogy valóban akarod-e ezt az egészet. Lehetcsak bebeszéled magadnak, de ha nem, akkor muszáj vagy leülni beszélni a pároddal, mielőtt nagyobb baj lesz. Ha szingli vagy, akkor a csillagok szerint jó esélyed van, hogy ezen a héten találj rá arra, akivel együtt akarsz lenni.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Könnyen félreértések hálójában találhatod magad, ha nem fejezed ki rendesen a gondolataidat. Általában szereted az őszinteséget, és ezt az éned most se fogd vissza. Még az is előfordulhat, hogy valaki át akar verni. Legyél óvatos, és ésszerűen gondolj át minden szituációt, ami az utadba kerül. Döntéseket jelenleg semmiképpen ne hozz egyedül.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

Ritka az ilyen alkalom, de most az óvatosságod rendkívül kifizetődő lesz. Nem csak siker fogja koronázni az egyik döntésed, de azt is elkerülöd, hogy súlyos pénzügyi veszteség érjen. Ha fejjel rohantál a falnak, akkor ez viszont nem lesz igaz. Most türelmesen tarts ki a célod mellett. Ha higgadt vagy, akkor minden elképzelésed megvalósulhat.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

Nagyon jó hangulatban vagy, de pont ezért kellene körültekintőbben viselkednek. Ha nagyon elengeded magad, akkor túl sokan kihasználhatnak. Ne pazarold olyan emberekre az érzéseid, akik sosem fogják ezt viszonozni. Azt is jobban át kellene gondolnod, kinek teszel szívességet. Akadnak olyanok, akik abszolút nem érdemlik meg.

Skorpió (október 24. – november 22.)

Mindig sokat vársz el másoktól, de most pont veled szalad el ló, és magadat fogod ostorozni, ha nem sikerül valami. Ez sem a legjobb hozzáállás, és ebből származhat ma a legtöbb problémád. Nem mindig kell maximalistának lenni, hogy jól süljön el valami. Túlkomplikálsz megint mindent, pedig jobban kellene olykor élvezned az életet. Legyen ez egy ilyen nap.

Nyilas (november 23. – december 21.)

A kreativitásod mindent megváltoztathat körülötted, akár még nagyobb előrelépést is eredményezhet. Olyan szellemi energia vesz jelenleg körül, amit óriási kár lenne elpazarolni. Ha nem használod ki a pillanatokat az alkotásra, akkor a tétlenséged még depresszióba is sodorhat. Ezt próbáld meg elfogadtatni a környezeteddel is.

Bak (december 22. – január 20.)

Egy kicsit félve indul be az egész napod, de ha merítesz egy kis magabiztosságot a pozitív környezetből, akkor semmi perc alatt végezhetsz a dolgaiddal. A hatékonyság fontos is, mert ha kimerülten fekszel le, akkor csak egyre távolabb fog kerülni tőled a hétvége, és csak vánszorogni fog az idő.  

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Képtelen vagy nem elfogult lenni a mai napon, így jobb lenne, ha kimaradnál a fontosabb döntésekből, főleg, ha azok üzletiek. Nagyon befolyásolnak az érzelmeid, és nem vagy képes racionálisan értelmezni a dolgokat. Nem szoktál, de jelenleg sértődékenyebb is lehetsz a kelleténél. próbálj meg nem összekapni a hozzád közelállókkal.

Halak (február 20. – március 20.)

Túlságosan hullámzó lehet a hangulatod. Apróságok bosszanthatnak fel, és kisebb sikertelenségek is elvehetik a kedvedet mindentől. Figyelned kellene, hogy ne hisztizz emiatt, mert az nagyon kiakaszthatja a környezetedet. A barátaid könnyedén ki tudnak rángatni ebből, és vissza tudod nyerni az optimizmusod és a mosolyod.

Borítókép: NYU Langone