promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: jól, vagy nagyon pocsékul indul a heted?
Borítókép:  Natural Factors
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem árt, ha figyelsz egy pár dologra. Lássuk, mi vár a csillagjegyedre a hét elején.  

Kos (március 21. - április 20.)

Valaki nagyon vonzódik hozzád a környezetedben, és ez egy idő után neked is szemet fog szúrni. Az illető nem igazán fog kezdeményezni, szóval a te kezedben lesz a döntés, hogy szeretnél-e valamit a dologtól. Gördülékenyen indulhat a heted, ha nem fogsz semmit sem halogatni. Már délelőtt pörögj fel.

Bika (április 21. - május 20.)

A fránya hétfő, ráadásul rengeteg munka szakadhat most a nyakadba. Inkább örülnöd kellene annak, hogy biztos pozícióban lehetsz. Ha éppen álláskeresésben vagy, akkor azonban legyél türelmes. Nem jönnek futószalagon a lehetőségek, de később egy olyan ajtó fog kinyílni előtted, aminek nagyon fogsz örülni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Már a hét elején olyan bonyodalmakba futhatsz bele, amit csak kreatívan tudsz megoldani. Ne siess el semmilyen döntést, mert csak még nagyobb káoszt fogsz teremteni. Lassan át kellene gondolnod, hogy megbecsülnek-e eléggé a jelenlegi munkahelyeden, vagy a környezetedben. Fel fog tűnni egy rosszakaró, akivel nem árt vigyázni.

Rák (június 22. - július 22.)

Nagyon fontos és befolyásos emberekkel hozhat össze a sors. Nem árt velük jóban lenni, mert segíthetnek elérni a céljaidat. Vissza kellene fognod magad, és jobban odafigyelni a rossz tulajdonságaidra. Az utóbbi időben nagyon elengedted magad. Ezt persze te nem veszed észre, de a környezeted nagyon is.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Irritáló emberek tűnhetnek fel a környezetedben. Az agresszivitással vagy a hangoskodással nem mész semmire, ha ezzel akarod őket elcsitítani. Egyszerűen csak ne vegyél róluk tudomást, és ezzel a konfliktust is elkerülöd. El kellene kezdened néhány dolgot bepótolni, amit már nagyon halogatsz. Nézd át listát a fejedben, hogy mivel vagy elmaradva.  

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nem igazán fogod elviselni, ha az emberek nagyon izgágák körülötted. Ez nagyon meg tudja zavarni a nyugalmadat, és az őrületbe kergethet. Ha teheted, próbáld meg zenével kikapcsolni az agyad, és a teendőid után mindenképpen vonulj el. Jelenleg egy kis magányra van szükséged, még ha nem is érzed teljesen úgy.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nem igazán mennek rendbe a dolgok körülötted, de nem szabad, hogy ez a kedvedet szegje bármiben is. Ne feledd, hogy mindig kreatív vagy, és bármire meg tudod találni a megoldást. Igyekezz határozott maradni, és meríts erőt a mosolygós és pozitív emberekből a környezetedben. A csillagok most nem kedveznek, ha valamilyen vitás kérdésben kell döntened.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ha kimozdulsz otthonról, akkor nagyon érdekes emberekkel ismerkedhetsz meg. Ma nem szabad, hogy a négy fal uraljon. Jókor lehetsz jó helyen, és mindig remek pillanatban támadhatnak ötleteid. Este nem ártana, ha egy kis sportolással vezetnéd le a felesleges energiáidat. Ez egy olyan nap lehet, ami után nagyon jól fogsz tudni aludni.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Végre remekül alakulhatnak a pénzügyeid, és a spórolást is visszafoghatod egy picit. Vártad már, hogy végre elengedhesd magadat. Nagyon fontos üzleti lehetőség lesz az orrod előtt, de az csak rajtad múlik, hogy észreveszed-e. Ha igen, akkor mindenképpen le kell csapnod rá, Bízz a megérzéseidben.

Bak (december 22. - január 20.)

Sok a munkád, de érzed, hogy gördülékenyen megy minden. Most tényleg van lehetőséged érvényesülni, de ehhez elő kell venned a szorgalmadat. A találékonyságodra jelenleg mások is irigykedhetnek. Azonban, ha a lusta éned kerül előtérbe, akkor bizony nagy káoszt okozhatsz magad körül, és feltornyosulhatnak a negatív dolgok.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nagyon fel tudsz ma pörögni. A fontosabb dolgokat már délelőtt elintézheted, és nyugodt lehet a délutánod. Ehhez persze kell az is, hogy időben kikelj az ágyból. Ne legyél lusta, és iktass be egy kis mozgást is a napodba. Ezt lehet eléggé elhanyagolod manapság. Ha este kimozdulsz, akkor egy nagyon érdekes találkozásban lehet részed.

Halak (február 20. - március 20.)

Lehet most igazán elő fog jönni, hogy nem pihentél eleget a hétvégén. Elég fáradt, és kedvetlen lehetsz, főleg amikor érzed, hogy nem tudod tartani a lépést a környezeteddel. Te tudod a legjobban, hogy mi tud felpörgetni. Mindenképpen csináld, különben az egész napod elúszhat. Figyelj oda a tested figyelmeztető jelzéseire, és pihenj!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás