promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: a csillagok megjósolják, hogy milyen lesz a hétvégi hangulatod
Borítókép:  Lucy Lavender
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mindig meg lehet előzni a nagyobb bajt. Lássuk, hogy mire figyelmeztetik a bolygók a csillagjegyedet!

Kos (március 21. – április 20.)

A Mars fényszöget alkot a Nappal, ami rendkívül feszültté tehet a hétvégén. Remélhetőleg nem vittél haza semmilyen munkát, mert akkor ez fokozottan igaz lesz rád. Az lenne a legjobb, ha kikapcsolódnál a kedvenc hobbiddal. Ha ez a mozgáshoz köthető, akkor még jobb, mert fizikailag kellene levezetned a felesleges stresszt.

Bika (április 21. – május 20.)

Váratlan találkozásban lehet részed a hétvégén. Talán feltűnik egy régi barát, akivel már nagyon régóta nem láttátok egymást, vagy nem is beszéltetek. Később olyan lehetőség kerül eléd, aminél nem szabad haboznod, igent kell mondanod rá. Tegyél félre most minden óvatoskodást, és hallgass a megérzéseidre.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Nem igazán leszel emberbarát ezen a hétvégén. Olyan nyers stílus uralkodik benned, amivel sokakat megbánthatsz, főleg a szüleidet. Próbáld meg kerülni velük a vitákat, és rendezd békésen a dolgot, még akkor is, ha neked van igazad. Próbálj meg ennek gátat szabni. Töltsd olyannal a szabadidődet, akivel hasonló a felfogásotok.

Rák (június 22. – július 22.)

Nem kell félned ettől a hétvégétől, mert a nehéz helyzetekből is jól fogsz tudni kijönni. Próbálj megoldani minden problémát kreatívan, és mosolyogva. A jókedved teljesen el tudja nyomni a benned lévő feszültséget, ha engedsz neki. Idegen terepen szeretnéd kipróbálni a tudásodat, kihívásra vágysz, szóval nagyon felfedező kedvedben leszel.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

A Nap és a Mars fényszöge nem a legjobb tulajdonságaidat hozza elő. Jobb lenne, ha kicsit türelmesebb, és megértőbb lennél. Ráadásul megpróbálod ráerőltetni a véleményedet és az akaratodat másokra, főleg a párodra. Ő ezt nagyon zokon veheti, szóval csak óvatosan. Szedd össze magad, és minden egyenesbe fog kerülni.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

Egy ostoba és rosszindulatú pletykának válhatsz az áldozatává. Van elég gond körülötted, szóval jobban járnál, ha csak elengednéd a füled mellett. Rá kellene jönnöd, hogy téged abszolút nem érdekel az ilyesmi, szóval most is csak nevess rajta egyet. A hétvégét töltsd a kedvenc elfoglaltságoddal, na meg a szeretteid körében, akik jó hatással lehetnek rád.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

Valaki a környezetedben eléggé visszaélhet a nagylelkűségeddel, de jobban járnál, ha ezt a problémát nem ezen a hétvégén veséznéd ki. Jelenleg elhamarkodottan tudsz ítélni, és képes vagy tévedésekbe hajszolni magadat. A csillagok amúgy is romantikus estét jeleznek, szóval jó lenne, ha a pároddal lennél, vagy kiszabadulnál a barátaiddal.

Skorpió (október 24. – november 22.)

Nagyon fel vagy pörögve, amit nem kellene ráerőltetned a környezetedre. Ez sokszor előfordul, de ideje lenne komolyabban venned. Agresszívan irányíthatsz mindenkit a saját elképzeléseid felé. A hangulatod miatt akár egy veszekedés is kirobbanhat. Vezesd le a felesleges energiáidat. Az lenne a legjobb, ha kimozdulnál sportolni, de mindenképpen fáraszd le magad valamivel.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Új lehetőségek nyílhatnak meg a számodra a hétvégén, azonban ehhez ki kellene mozdulnod a négy fal közül. Legyél merész, és kezdeményezz. Így valóban olyan kapuk nyílhatnak ki, amik nagy segítséget nyújthatnak számodra a közeljövőben. A találkozásid vidámak és felszabadultak lesznek, csak add önmagad. Ma ráadásul egy különleges meglepetés is várhat rád.

Bak (december 22. – január 20.)

Fontos dologban kell majd döntést hoznod, de jobban járnál, ha ezt nem most tennéd meg. Lehet te nem gondolod így, de nincs még meg minden információ a birtokodban, hogy a helyes út felé indulj el. Mindent elronthatsz, ha elhamarkodottan döntesz. Próbálj meg kifelé nyugalmat sugározni, és akkor a környezeted is pozitívabb lesz.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Igazán a csúcson fog járni a konfliktuskezelésed ezen a hétvégén. Gyakorlatilag senki sem fog tudni kihozni a sodrodból. Ez alkalmas lehet arra is, hogy ellenségeket békíts ki a környezetedben, akár a családon belül. Ha kellő határozottságot árasztasz magadból, akkor bármi sikerülhet. Közben itt lenne az idő, hogy végre rendesen kialudd magad.

Halak (február 20. – március 20.)

Úgy érzed, hogy kicsit gyorsan robogott el melletted ez a hét, és semmi érdemlegeset nem tettél. Ne félj, a terveidnek, és az elképzeléseidnek hamarosan kézzelfogható eredménye lesz. Muszáj hinned magadban, mert a hozzád közelállók nem tudnak mindig támogatni. Vigyázz, mert a közeljövőben valamelyik rosszakaród keresztbe akar majd tenni neked.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás