promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: lehet felüti a fejét valami probléma a hétvége előtt
Borítókép:  Virgin
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Felszabadultan várhatod a hétvégét, vagy valamit mindenképpen el kell rendezned? Segítenek a csillagok!  

Kos (március 21. - április 20.)

Úgy érzed nem működnek mostanában jól körülötted a dolgok, de ez ellen neked kell tenned. Úgy néz ki muszáj kockázatot vállalnod, de abszolút ne félj ettől. Rá fogsz jönni később, hogy jó döntéseket hoztál. A lelki békéd miatt nagy szükséged lesz a barátaidra. Hétvégén próbálj meg kikapcsolódni.

Bika (április 21. - május 20.)

Nem igazán tudod elviselni a kellemetlen embereket a társaságodban, pedig alapból türelmes típus vagy. Ne hagyd magad provokálni, és inkább engedd el a füled mellett az ostobaságokat. Kifejezetten jó lehet a hangulatod, ha megpróbálsz kimozdulni a hétvégén. Mindenképpen olyan helyet válassz, ahol el tudsz szigetelődni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Túl bonyolultnak látsz néhány problémát. Természetesen ezeket is meg kell oldanod, nem söpörheted őket a szőnyeg alá. Hibát ott követhetsz el, hogy mindent azonnal akarsz. A nagyobb problémák több időt, türelmet, és teljes átgondolást igényelnek. Ha fejjel rohansz a falnak, nem a megoldást fogod megtalálni, csak jobban elrontasz mindent magad körül.

Rák (június 22. - július 22.)

Jól gondold át, hogy van-e valami befejezetlen ügyed, amit régóta halogatsz. A hétvége előtt mindenképpen meg kellene csinálnod, mert eszedbe fog jutni, és teljesen el tudja rontani a hangulatod. Ma nagyon jól tudsz koncentrálni, és ezt használd is ki. A kitűzött napi feladatokat fele annyi idő alatt is elintézheted, ha ügyes vagy.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Erősnek kell lenned, és nem szabad hagynod, hogy felidegesítsenek. Próbáld megtalálni a nyugalmadat a hétvégén, és ha lehet, dolgozz előre kicsit, különben nagyon a nyakadba szakadhat minden. Egy érdekes találkozásban lesz részed, ami igazán zavarba hozhat. Próbáld meg hideg fejjel kezelni a helyzetet, és nem lesz semmi baj.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Úgy néz nem szenteltél elég időt az egyik problémára, ami újra felütheti a fejét, akár hétvégén is. Ilyenkor ne szégyellj tanácsot kérni másoktól, miképp is kellene ezt megoldani. Nagyon türelemre, és kitartásra lenne szükséged. A mostani hétvégén nagyon vonzó tudsz lenni a másik nem számára. Lehet épp itt az ideje a párkeresésnek, ha még nincsen.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Elég nagy lesz a tudásvágyad ezen a hétvégén. Szívesen töltenéd az időt egy kis nyugodt olvasással, vagy tanulással. Semmiképpen ne adj teret most a lustaságnak, és használj ki minden alkalmat. A megszerzett tudás úgy néz ki igazán hasznos lesz számodra a jövőben. A hobbid űzésénél is próbálj meg kreatív lenni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Elég önző lehetsz mostanában a környezeteddel, ami szemet is fog szúrni nekik. Még a barátok is rossz néven fogják venni, mert állandóan eléjük helyezed magad. Próbálj meg nagyon figyelni erre. Hétvégén mindenképpen próbálj meg kiszakadni. Főleg az olyan dolgok tehetnek jót, amiket egyedül tudsz csinálni. Azért persze ne hanyagold el a családodat sem.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ma munkád is könnyedén fog siklani, és a magánéletedben sem vár rád semmilyen konfliktus. Nem is lenne baj, ha igazán kimutatnád az érzelmeidet a párodnak. Ha szingli vagy, akkor viszont kicsit fogd vissza magad. Jelenleg túl hamar, és túl könnyen meg tudsz nyílni, és nem biztos, hogy a jó embernek teszed ezt.

Bak (december 22. - január 20.)

Olyan dolgokkal veszed körbe magad, ami teljesen eltereli a figyelmedet a környezetedről. Ideje lenne letenni az okostelefont a kezedből, és az élet apró örömeire koncentrálni. Remek alkalom adódhat, hogy a hétvégén összefuss a barátaiddal. Meglátod remekül fogsz szórakozni. A szerelemi életed azonban változó lesz: egyszer fent, egyszer lent.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ezen a hétvégén próbálj meg teljesen figyelni az egészségedre. Ha nem alszod végre ki magad, akkor akár le is betegedhetsz. Egy probléma ütheti fel a fejét, de hamar túl fogsz rajta lendülni, ráadásul meg is fog erősíteni. Törődj magaddal, és engedj a kényeztetésnek kicsit, ha véget ért a munka.

Halak (február 20. - március 20.)

Ne hagyd, hogy a hétvégén olyan dolgokat erőltessenek rád, amihez abszolút semmi kedved. Tudod nagyon jól, hogy mire van szükséged, és az egy kis kiszakadás, és szabadság. Álmodozó kedvedben vagy, de azért nem árt, ha fél lábbal a földön maradsz. Nem ess akkor sem pánikba, ha nem leszel valami kreatív, és a semmittevésre szavazol.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás