promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: nem szabad, hogy beleragadj a hosszú hétvégébe
Borítókép:  Poike
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lehet a csillagjegyednek ideje lenne felébrednie. Nyugtalanul, vagy nyugodtan indul az első igazi hétköznap a pünkösd után?  

Kos (március 21. - április 20.)

Figyelj kicsit jobban a partneredre. Sok volt a gondod és a dolgod, és ezt valószínűleg meg is érti, de azért nem szabad teljesen elhanyagolnod. A mai este ideális lehet, hogy meglepd valamivel, akár egy romantikus vacsorával kettesben. Ha szingli vagy, akkor tarthatsz egy kis én-időt. Gondolkodj el mi az, amit már nagyon régen meg akartál tenni, és vágj bele.

Bika (április 21. - május 20.)

A hosszú hétvége után nincs túl sok kedved a munkához, és ezzel bizony mindenki így van a környezetedben. Vissza kell rázódnod, és találni magadnak valamilyen motivációt. Elég arra gondolnod, hogy ha hamarabb végzel, több idő jut magadra. Jobb, ha elengeded magad mellett ezt a mai napot.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nagy tervekre készülsz. Bármilyen ötleted is van, egyiket se engedd el. Lehet, most tudsz megindulni úgy, hogy valamilyen forradalmi koncepciód pénzt hozhat a házhoz. Jöhet a jegyzetfüzet, aztán amikor eszedbe jut valami, rögtön vesd papírra. Persze a megvalósításba már nem árt, ha kikéred a családod vagy a barátaid véleményét.

Rák (június 22. - július 22.)

Kicsit megakaszt, hogy állandóan bizonyítanod kell a tehetségedet. Sajnos olykor ilyen az élet, és hidd el, nem veled van a baj. Ha kitartó vagy, és lefutod a kötelező köröket, akkor később nagyot léphetsz előre. Türelmesnek kell lenned. Különösen nagy hatást tudsz gyakorolni a másik nemre a következő napokban, ezt mindenképpen használd ki.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Próbálod összeszedni minden energiádat. Remélhetőleg fel tudtál töltődni a hosszú hétvégén, mert kemény heted lesz. Ha nem, ma próbálj meg hamarabb ágyba bújni. Fáradtan hibát hibára fogsz halmozni, és rengeteg mindent tehetsz így tönkre magad körül. Lehet a partnered miatt is gondok támadnak. Ne félj, és legyél túl minél hamarabb mindenen.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Te is kicsit még a hosszú hétvégben ragadtál, szóval ideje lesz magadhoz térned, mert sok feladat vár rád. Ha úgy gondolod nem, akkor lehet valamiről megfeledkeztél. A párod előfordulhat, hogy rossz hangulatban van, te meg sértődékenyebb lehetsz a kelleténél. Ne vedd komolyan, ha összekaptok picikét. Szinglinként jelenleg a barátaid tudnak a legjobban feltölteni.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A mérleg most aztán nem igaz rád, mert nem igazán tudsz mérlegelni. Felesleges dolgokra kezdhetsz el költeni, ha nem figyelsz oda magadra. Tudod jól, hogy spórolod kell a terveid megvalósításához. Ha van párod, akkor ezen lehet össze is kaphattok picikét, de nyugodj meg, utána szent lesz a béke.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Meg fogsz lepődni, mert egy olyan ember fogja viszonozni a szívességed, akitől soha nem vártad. Nem felejtett el, csak nem igazán tudott neked még miben segíteni. Remélhetőleg ez eszedbe fogja juttatni, hogy még bízhatsz az emberekben. Fogadd meg azoknak a tanácsát, akik szeretnek, mert csak jót akarnak neked. Ezeket újabban mindig támadásnak veszed.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A járvány és az átszervezések rád is hatással voltak. Kezd már az agyadra menni néhány dolog, de ne hozz semmilyen drasztikus döntést. Látod, lassan elcsitul a vihar, és te is tisztábban fogsz látni mindent. A bolygóktól új erőt fogsz kapni, és ismét a régi lehetsz. Ezt már a környezeted is nagyon szeretné.

Bak (december 22. - január 20.)

A Hold és a Szaturnusz között kialakult fényszög elég borongós hangulatba kerget. A legjobban a barátaid, vagy a párod tud kihúzni ebből. Mindenképpen szabadulj ki, és sepregess egyet az agyadban, különben elég erős depresszióba eshetsz. Most válogasd meg a szavaidat, különben megbánthatsz másokat a jelenlegi stílusoddal.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Valahonnan váratlanul pénz ütheti a markodat. Te is látni fogod, hogy ez bizony most nagyon jól jön, és még félre is tudsz tenni belőle kicsikét, ha okosan gazdálkodsz. Közben konfliktusod adódhat a pároddal. Valaki feltűnhet a múltból, aki alaposan meg tudja kavarni az agyadat. Ne kergesd magadat illúziókba. Ami elmúlt, az elmúlt, a jövővel foglalkozz.

Halak (február 20. - március 20.)

A bonyolult vagy kellemetlen feladataidat jó lenne, ha nem hallogatnád tovább. Dobd félre a lustaságot, mert jelenleg könnyen lehetsz túl mindenen. Kezdtél kicsit meginogni, de el kell hinned, hogy a barátaidban, és a párodban is teljesen megbízhatsz. Az anyagi helyzetben is javulás várható, szóval minden kezd sínre kerülni az életedben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás