promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: talán itt az ideje, hogy kikapcsolódj végre
Borítókép:  Medium
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lehet már elég megviselt a csillagjegyed. Lássuk, hogy a szórakozásnak van itt az ideje, vagy valamire figyelned kell.  

Kos (március 21. - április 20.)

Már ideje lenne találkoznod a barátaiddal, mert egy kicsit elhanyagoltad őket mostanában. Nem is lenne jó, ha megterveznétek az egész estét előre, csak vessétek bele magatokat az éjszakába. Egy ilyen kaland most aztán teljesen vissza tudná adni az életkedvedet, és kiválóan éreznéd magadat.

Bika (április 21. - május 20.)

Meg kellene próbálnod valami baráti összejövetelt szervezni, és kimozdulni. Innentől mindenhova szabadon kószálhattok, de azért vigyázzatok egymásra. Nem is lenne baj, ha végre megosztanád velük a mélyebb gondolataidat, mert remek tanácsokat tudnak adni, ha valamilyen probléma gyötör. Szórakozz, és érezd jól magadat végre.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Lehet valakiért epekedsz, aki nem érdemelne ekkora figyelmet. Jobban át kellene gondolnod a párválasztásaidat. Ha úgy érzed elakadsz, akkor nyugodtan kérj segítséget a barátoktól. Ha kapcsolatban vagy, akkor viszont jobban kellene figyelned, hogy ne hűljön ki a dolog. Képes vagy lerombolni, amit eddig felépítettetek az oda nem figyeléssel.  

Rák (június 22. - július 22.)

A Hold miatt kitűnő hangulatban vagy. Képes téged elönteni a belső harmónia. Érdemes is lenne megtalálnod a belső békédet, és a kikapcsolódással foglalkozni. Áldozz időt a hobbidra a maradék fennálló idődben, bármi is legyen az. Ha teheted, vond bele a családot, és a barátaidat. Aludd ki magad, mert ezen is múlhat a jövő heti jó teljesítményed.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A Hold és a Szaturnusz rendkívül kiegyensúlyozottá tud tenni. Ehhez persze te is kellesz, mivel fejben nem ártana, ha megterveznéd a jövő hetedet. Ha sok dolgod lesz, lehet nem fogsz bírni velük, és a kapkodás miatt elfelejtesz dolgokat. Tegyél pontot ennek a végére, és akkor önfeledten telhet a következő pár nap.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Most családi közben tudod igazán otthon érezni magadat a következő pár napban. Egy kis nyugalomra lenne szükséged, na meg sok alvásra. A délutáni szunyókálások mindig a legjobbak tudnak lenni. Harmóniában telhet ez a nap a szeretteiddel. Ha valaki vitázni akarna, akkor könnyen le tudod, most fegyverezni.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Eddig is remekül kezelted a társasági kommunikációt, de ez most csak erősödni fog a hétvége maradék részében. Remek tanácsokat tudsz adni, meg tudsz nyílni lelkileg, és kiválóan fogadod be a másik mondandóját is. Remekül tudsz szórakozni, csak próbáld meg elengedni magad. Ha ehhez szükséged van egy pohár borra, akkor arra se mondj nemet.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Nagyon erősen felkeltetted valakinek az érdeklődését, de még nem is tudsz róla igazán. Csak akkor lehet belőle szerelem, ha az illető fog lépni. Bár ettől te még kutakodhatsz magadban, ki lehet az. Komoly kapcsolatra lenne szükséged, ez lelkileg is nagyon megerősítene, szóval ne kezdj bele semmilyen kalandba.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Az lenne a legjobb, ha a partnereddel töltenéd ezt a csodálatos napot. Igazán elmélyülhettek egymásban, és akár egy életre megerősíthetitek a kötődést egymás felé. Ha szingli vagy, akkor nyugodtan nézz szét a társkeresőkön, mert jelenleg nagyon erős a kisugárzásod, és bárkit meg tudsz fogni.

Bak (december 22. - január 20.)

Ha valamilyen vitás kérdésed van a partnereddel, vagy valamelyik barátoddal, akkor ez a nap a megfelelő arra, hogy megbeszéljétek. Ha nyugodt vagy, akkor mindenben bölcsen tudsz dönteni, de még akár másokat is ki tudsz békíteni. Próbálj meg előre tervezni a jövő hétre, mert sok mindennel elúszhatsz.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Egyre jobban alakulnak az eltervezett dolgaid, de azért jobban kellene figyelned magadra. Egy kis pihenés nem ártana neked. A munkát vagy a szórakozást is képes vagy túlzásba vinni. Jobb lenne, ha pörgés helyett teret engednél egy nagy alvásnak. Ha megint elmélyülsz valami új projektben, akkor előfordulhat, hogy túlstresszeled magad.

Halak (február 20. - március 20.)

Az érzelmeid a csúcson járnak a Mars és a Vénusz miatt. Ezt mindenképpen ki kellene használnod a partnereddel. Ha szingli vagy, akkor a tüzességeddel bárkit le tudsz venni a lábáról. Ilyen hangulat ritkán van nálad, szóval engedj teret neki. Jelenleg semmi mással nem kellene foglalkoznod, csak magaddal és a vágyaiddal

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás