promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: fel vagy pörögve, vagy épp magányra vágysz?
Borítókép:  Virgin/Getty
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Keverednek a hangulatok a csillagjegyek között, de barátságos, vagy elviselhetetlen leszel a környezetedben?  

Kos (március 21. - április 20.)

Valószínűleg már rég mozdultál ki, de a bolygók szerint is itt van a szórakozás ideje. Bár korlátozottak még a lehetőségek, de mindenképpen el kellene hagynod a négy falat, mert új élmények várnak rád. Nem is igazán lehet téged otthon tartani. Azért legyél elővigyázatos, és csak visszafogottan kapcsolódj ki.

Bika (április 21. - május 20.)

Nem igazán van kedved kimozdulni, és nagyon jól megvagy otthon egyedül. Ez jó alkalom lehet arra, hogy tisztázz magadban néhány dolgot. Lehet valaki megbántott, lehet az új kihívásaidon szeretnél gondolkozni, de a lényeg, hogy magányosan kell kitisztítanod a fejedet. Önts tiszta vizet a pohárba, és zárj le néhány dolgot, amit már rég le kellett volna.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Kissé nyugtalan vagy, és folyamatosan pörögsz. Ha úgy érzed felesleges energiáid vannak, akkor azt mindenképpen mozgással vezesd le. Ez jó feltöltődés is lehet számodra. Ma a kommunikáció lehet a legbiztosabb fegyvered. Remekül tudsz kezelni mindenkit a beszélőkéddel, azonban legyél megfontolt.

Rák (június 22. - július 22.)

Van egy dolog, ami már hosszú ideje nyomaszt, de még mindig nem tudtál pontot tenni a végére. Át kellene beszélned egy barátoddal, vagy családtagoddal, mert lehet nem is olyan nagy probléma, mint amilyennek te gondolod. Az egyik közeli ismerősöd azonban többet érezhet irántad, mint te azt gondolod. Próbálj meg rájönni ki lehet az.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A Hold az Oroszlánban jár, ami erősen pozitív hatással lehet rád. Nagy elszántsággal tudsz küzdeni mindenért, ami neked fontos. Ezzel jó eredményeket is tudsz elérni. Fontos azonban, hogy ne merülj el a lényegtelen dolgokban, csakis a célodra koncentrálj. Most nem másokon, hanem saját magadon kell segítened.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Elég érzékeny vagy a mai nap folyamán, és olyan dolgokon is meg tudsz sértődni, amiken alapból nem szoktál. Magányosnak érezheted magad, de ez a te hibád is, mert senkit sem szeretnél közel engedni magadhoz. Ez még rosszabb lelki állapotba taszíthat. Próbálj meg nem elmerülni az önsajnálatban, hanem megtalálni a boldogságot.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nehezen tudod elviselni, ha nem ad neked valaki igazat. Ez a környezetedben súlyos nézeteltérésekhez vezethet. Át kellene először gondolnod, hogy igazad van-e egyáltalán, és jogosan akadsz-e ki semmis dolgokon. Ne legyél szigorú senkivel, mert nagyon magadra fogsz haragítani mindenkit.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Kimagaslóan teljesítesz mindenhol, aminek meg is lesz nemsokára az eredménye. Emiatt egyre nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb lesz a hangulatod. Ne bonyolódj bele rosszindulatú pletykákba, mert ha belekerülsz ebbe a körforgásba, akkor még visszanyalhat a fagyi. Törődj csak a saját dolgaiddal és magánéleteddel.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Úgy érzed egészségesebben kellene élned, és a bolygók állása szerint most van itt az idő a váltásra. Elegendő kitartás és elszántság lehet benned, hogy betartsd azt, amit ma megfogadsz. Leteheted a cigarettát, vagy csak elkezdhetsz okosabban étkezni. Ne feledd, az apró lépés is lépés a változás felé.

Bak (december 22. - január 20.)

Nem mindig érzed ezt, pedig most valóban szükséged lenne a meghittségre. Ha teheted, maradj kettesben a pároddal és beszélgessetek egy jót. Érezned kell, hogy minden bizalmas titkodat megoszthatod vele. Ha szingli vagy, akkor most igazán magányosnak érezheted magad. Egy nagyon közeli barátra van szükséged, nem pedig felhőtlen szórakozásra.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Az egyik barátod be akar avatni a titkaiba, de jól át kell gondolnod, hallani akarod-e. Lehet van most elég problémád, de az is lehet, hogy ezt az embert nem érezd annyira közel magadhoz, hogy meghallgasd. Akárhogy is gondolod, mindig legyél őszinte. A határozottságod sok kínos szituációtól megmenthet a következő hétköznapokban is.

Halak (február 20. - március 20.)

Nyomasztott már elég sok feladat, és emiatt rossz kedved is volt, de ezeknek hamarosan pontot tehetsz a végére. Figyelned kellene erre, mert ha behavazódsz, az óriási hatással tud lenni a hangulatodra. Jobb lenne, ha mindennel előbb végeznél, és nem tologatnád sem a munkád, sem az ügyeid elintézését.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás