promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: kiugrási lehetőség vár rád, vagy egy nagy bukás?
Borítókép:  Outbounders
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Néhány csillagjegynek nem árt óvatosnak lennie. A bolygók megsúgják kinek és miért.

Kos (március 21. – április 20.)

Éles az eszed, és jó ötleteid lehetnek, de ezeket nem tudod megfelelően prezentálni. Nem a meglátásaiddal van a baj, hanem egy kicsikét nyers vagy, amit a környezeted nem igazán tud tolerálni. A feszültség otthon is benned lehet, tisztázd ezt, nehogy elmérgesedjen a helyzet.

Bika (április 21. – május 20.)

Egyre jobban tudod beosztani az idődet, ami jó, mert kevesebb stressz van rajtad, és saját magadra is tudsz időt áldozni. Mikor foglalkoztál legutoljára csak a hobbiddal? Ki kellene használnod minden ilyen alkalmat. Bízz most a megérzéseidben, egyáltalán nem csalnak. Persze nagyon merész kihívásokba azért ne vegyél részt.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Ma igazán kritikus lehetsz, de rá kellene jönnöd, hogy ezt nem csak másokon, hanem saját magadon is kellene gyakorolnod. Gondold végig, mi az, amin változtatni szeretnél az életedben, és mik azok a hibák, amiket végleg el akarsz törölni. Tudod jól, hogy te sem vagy tökéletes. Ne lepődj meg azon, ha mások így kevésbé értékelik a megjegyzéseidet.

Rák (június 22. – július 22.)

A bolygók nagyon kedveznek neked mostanában. Tele vagy élettel és energiával, amit ki is kell használj. Próbálj meg mindenképpen előre jutni, de vigyázz a szavaidra és a tettidre, nehogy valaki más igya meg a levét a törekvéseidnek. Gondolj mindenképpen a következményekre is.  

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

A Hold jelenleg a te jegyedben áll. Nagyon erős lesz a motivációd mindenben, és a legnagyobb akadályokon is túl tudsz jutni a következő napokban, ha teljesen odakoncentrálsz. Hamarosan elkezdhetsz pontot tenni a kényes ügyeid végére, és egy új hajnal virrad rád. Örülünk fogsz, ahogy majd látod a fáradozásaid eredményét.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

Elégé lenéző tudsz lenni, amikor látod, hogy más nem jól végzett el egy feladatot, pedig bizony te sem vagy tökéletes. Vissza kellene szorítanod azt, hogy másoknak hánytorgatod fel ezt. Türelmetlen lehetsz ma otthon és a munkahelyeden is. Ne aggodalmaskodj olyan dolgok miatt, amiket nem tudsz helyesen megítélni.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

Komoly érzelmi válságba kerülhetsz, amit a párkapcsolatod is megérezhet, ha nem áll az egész stabil lábakon. Hullámvölgybe kerülhetsz, és képes lehetsz minden tévedésedet a másikra hárítani. Beszélgessetek, de ne hagyd, hogy elragadjanak az indulatok. Ha szingli vagy, akkor bizony nagy szükséged van a barátaidra, és arra is, hogy kicsit kiszabadulj a négy fal közül.

Skorpió (október 24. – november 22.)

Nem igazán tudsz ma figyelni másokra, és képtelen vagy alkalmazkodni. Lehet az egész napot kicsit megúszósra kellene venned. Vannak konkrét céljaid, de ha már egy minimális akadály is gördül eléd, rögtön elszáll az agyad. Legyél kicsit türelmesebb, de ami a legfontosabb, töltődj fel, mert így nem fog semmi se menni.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Könnyedén tudsz venni minden akadályt, amire már elég nagy szükséged volt. Időzítsd a mai napra azokat a bonyolultabb kihívásokat, amiket mindig el szoktál halasztgatni, legyen az valami nagyobb projekt a munkahelyeden, vagy nehezebb ház körüli teendő. A száraz elintéznivalókat is könnyen kiradírozhatod a határidőnaplóból, ha van benned kellő energia.

Bak (december 22. – január 20.)

Kicsit kritikusabb lehetsz az utóbbi időben, viszont főleg saját magaddal. Ez nem baj, mert változásokat hozhat az életedben. Úgy néz ki, le kellene mondanod végre valamiről, ami rossz dolog az életedben. Ha ez megtörtént, teljesen fel fogsz szabadulni. Áss le mélyre, és gondold át, hogy ki, vagy mi lehet ez a dolog, majd iktasd ki a mindennapjaidból.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Kicsit feszültséget jeleznek a bolygók a párkapcsolatod terén, de neked kell a türelmesebb félnek lenned. Gördülékenyen mehetnek az elintéznivalóid, ha kellő figyelmet szánsz mindenre, és rendszerezed végre a dolgaidat. Az egészségedre azonban jobban kellene figyelned, kicsit a pihenést is elhanyagoltad az utóbbi időben.

Halak (február 20. – március 20.)

A Mars a te jegyedben bóklászik. Legyél óvatos a feletteseiddel, mert kellemetlen vitába keveredhettek. Ilyenkor te is kicsit feszültebb vagy a kelleténél, és még egy szimpla baráti vita alatt is olyat mondhatsz, amit később megbánsz. Legyél kicsit türelmesebb mindenkivel, és ha kell, inkább vonulj el egy kicsit.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás