promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: könnyedén, vagy nagyon rosszul indul a heted?
Borítókép:  Natural Factors
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem árt figyelni, mit súgnak a csillagok, hogy elkerüld a kellemetlenségeket.

Kos (március 21. - április 20.)

A munka volt előtérben, és sok gondot kellett megoldanod, de ideje figyelned a magánéletedre is. A gondolataidat most nyugodtan fordíthatod befelé. Nagyobb családi biztonságra vágysz, és rajtad is múlik, ezt elő tudjátok-e teremteni. Betegség ütheti fel a fejét, ami egy idősebb családtagot érinthet. Ha időben észlelitek, elkerülhető a nagyobb probléma.

Bika (április 21. - május 20.)

Valaki a környezetedben eléggé fel fog tudni idegesíteni a mai napon, de valahogy pontot kellene tegyetek az ügyre, mert nem fogod tudni elkerülni, hogy időt tölts vele. Ha ezt elrendezed, akkor még kellemesen élvezheted is az adott személy társaságát. Ne próbálj meg semmit se a szőnyeg alá söpörni, és legyél őszinte mindenkivel.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Több fontosabb beszélgetést próbálsz elodázni, mert félsz, hogy még több probléma borulhat a nyakadba. A partnered is több kommunikációt várna el tőled, és ez lehet konfliktust szül köztetek a jövőben. Úgy érzed határokat szabnak neked, de a többség ezzel csak jót akar. Ne érezd ezt sértésnek, inkább próbáld megérteni, hol kell meghúznod a vonalat.

Rák (június 22. - július 22.)

Gondold végig, mik azok az elintéznivalók, amiket már régóta meg kellett volna tenned. Nem ártana, ha írnál egy listát is. A mai nap megfelelő lehet arra, hogy végigzongorázz rajtuk. Addig ne próbálj meg pihenni, amíg nem húztál ki róla mindent. Meglátod, utána sokkal édesebb lesz a kikapcsolódás.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Elég sok gond ütheti fel a fejét a következő napokban, és lehet át is kell állnod egy új napi rutinra. Ezt tekintsd inkább kihívásnak. A kikapcsolódásban is szokatlan dolgokra vágysz, lehet találni fogsz magadnak egy új hobbit, amit még sosem próbáltál. A legfontosabb, hogy mindenben találd meg a jót, és ne vegye el a kedvedet semmi.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ma különösen rá tudsz érezni arra, mi van mások belsejében, és mögéjük tudsz látni. Ez a fajta érzékenység rád is jó hatással lehet. Próbáld megtalálni azokat az embereket, akik hasonló cipőben járnak, mint te, és beszélgessetek. Sok problémát úgy tudsz megoldani, ha mások megosztják veled a tapasztalataikat.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Egy kellemetlen szituációba csöppenhetsz, és mérlegként valóban neked kell a mérlegnek lenned. Bármennyire kínos, úgy néz ki el kell döntened kinek van igaza az ügyben. Bár rosszul nem járhatsz, de nem ártana inkább békítened őket, és megtalálni azt a pontot, hogy mindenkinek jó legyen. Akárhogy is lesz, ne okold magad a következményekért.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Nagy szükséged van arra, hogy ki tudd adni magadból a véleményedet. Azért arra figyelj, hogy ne te legyél a nagy próféta a környezetedben, mert az elég idegesítő tud lenni. Nem nagyon tudod elviselni, ha korlátoznak, de egy fontos szituációban kompromisszumot kell kötnöd. Ha nem teszed, akkor bizony te járhatsz rosszul.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nem kellene kapkodnod a mai napon, még akkor sem, ha a véleményedet akarod kifejezni. Várd meg, hogy mindenki elmondja az álláspontját, mérlegelj, és csak azután szólalj meg. Elég sok kínos pillanattól kímélheted meg magad, ráadásul így jó döntéseket is hozhatsz. A gyors nem jelenti azt, hogy biztonságos is.

Bak (december 22. - január 20.)

Újra előtérbe kerülhetnek nálad az anyagi kérdések. Eléggé tudsz ezeken aggodalmaskodni, de az aggódás nem jelent önmagában megoldást. Próbáld meg a családtagjaid, vagy a közeli barátaid segítségét kérni. Minden megoldódhat, de a rágódással nem érsz el semmit, és csak magadat bomlasztod vele. Próbálj megnyugodni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Remélhetőleg ki tudtad magad pihenni a hétvégén, mert már nagyon rád fért. Ha kialvatlanul vágsz neki a napnak, nem lesz túl jó a hangulatod. Nehezen tudsz megfelelni az elvárásoknak és még a legkisebb bökkenőt is óriási kihívásnak veszed. Este próbálj meg a pároddal lenni, vagy kapcsolódj ki az egyik barátoddal.

Halak (február 20. - március 20.)

Nagyon sok terhet cipelsz magaddal mostanság, amikből ideje lenne ledobni párat. Szerencsére a rutinod rengeteg nehézségen átsegít. A mai azonban jöhetnek váratlan helyzetek, amikre fel kell készülnöd. Legyél nyugodt, és higgadt, semmibe ne vágj bele forró fejjel. Olykor el kell fogadnod mások segítségét, akármennyire erősnek hiszed magad.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás