promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: fel tudod dobni a napodat, vagy képtelenség?
Borítókép:  Glenerin Inn
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Többségében rajtad múlik, milyen hangulatban vágsz neki a mai napnak, de azért most is van egy kis segítség a csillagoktól.

Kos (március 21. - április 20.)

Amúgy is jólesően töltötted az időt a családoddal, és tovább folytathatod ezt a dolgot, sőt, ha kimozdulsz, akkor vidám társasági élet várhat rád. Hasonló gondolkodású emberekkel találkozhatsz, akikkel végre megoszthatod a mélyebb gondolataidat. Kommunikációban amúgy is nagyon erős vagy az utóbbi időben.

Bika (április 21. - május 20.)

Kissé nyugtalan állapotban vagy. Néhány kérdést még mindig nem tudtál magadban lezárni a hétvégén, pedig ezekre pontot kellene tenned. Vajon helyesen viselkedtél, valamiben hibáztál? Gondold végig ezeket, és kezd tiszta lappal a jövő hetet. A hátráló Vénusz előre indulásakor rendeződnek az ügyeig.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Az Ikrek jegyében áthaladó bolygóhalmozódás miatt rendezhetnéd a bonyolult kapcsolataidat, legyen az baráti, vagy olyan, amiből inkább szerelem alakulhatott volna ki. Mocorog benned a kisördög, és lehet nem vagy őszinte, pedig ezeket csak úgy tudod lezárni. Ne füllents semmiben, mert teljesen haszontalan.

Rák (június 22. - július 22.)

Néha olyan jó érzés bepattanni az autóba, és csak hajtani, vagy céltalanul sétálni a semmibe. Most neked erre lenne igazán szükséged, egy kis kiszakadásra. Próbáld meg ezzel tölteni a hét utolsó napját. Ismerősökkel, vagy új emberekkel is összehozhat a sors, ha kibújsz a csigaházadból.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Pörgős nap elé nézel, és eléggé felgyorsulnak körülötted az események. Csak rajtad múlik, hogy fel tudod-e darabolni a dolgokat, és el tudsz-e engedni néhányat, mert mindenre nem lesz időd. Mindenképpen szánj időt a pihenésre, mert jövő héten szükséged lesz az energiádra. Ha nem figyelsz magadra, akár le is betegedhetsz.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Mindenképpen a higgadt oldalad kerül előtérbe ezen a napon, és ezzel példát is fogsz mutatni a többieknek, hogy így is lehet kezelni a kényes helyzeteket, vagy híreket. Ráadásul úgy tudod érvényesíteni az akaratodat, hogy másokat megsértenél.  Jó lenne, ha mindig ilyen tudnál lenni, de hát ez bizony rajtad is múlik. Sugározz magabiztosságot!

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Jó hangulatban telik ez a napod, viszont a túlzott jókedv meggondolatlan dolgokba vihet bele. Tudd, hogy hol vannak a határaid, és semmiképpen ne lépd át őket. Vigyázz magadra, és higgadj le. A jókedv még nem egyenlő azzal, hogy felelőtlen legyél.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Főleg a családoddal töltenéd ezt a napot, ami remek lesz. Sok meglepetés és romantika vár rád a pároddal. Régimódi, de mégis újszerű élmények lesznek. Ha szingli lennél, akkor ki kellene mozdulnod a barátaiddal, mert valaki nagyon felkeltheti az érdeklődésedet. Legyél bátor, és tartsd vele mindenképpen a kapcsolatot, nem tudod mi lehet belőle.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Alapból nem viseled el a hazugságot, de most nagyon fel tudd menni nálad a pumpa, ha csak valakit füllentésen érsz. Legyél megértőbb azokkal, akik nem akarnak kihasználni, mert velük is türelmetlenebb lehetsz. A családban találhatod most meg az igazi társaságot magad körül. Ha egyedülálló vagy, akkor egy új szerelem kezdetét jelzik a csillagok.

Bak (december 22. - január 20.)

Ha mindenképpen ki kell mozdulnod, akkor óvatosan közlekedj, mert figyelmetlenebb vagy a kelleténél. Lehet az utóbbi időben elhanyagoltad néhány barátodat, és ez a nap ideális lehet arra, hogy legalább rájuk írj, és beszélgessetek kicsit. Vigyázz, hogy ne kialvatlanul vágj bele a jövő hétbe.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nagyon nagy ma az önbizalmad, ami az élet minden területén meg tud mutatkozni, akár munkával, vagy szórakozással telik a napod. Szívesen próbálsz ki új dolgokat, és tedd is, mert remek élményeket szerezhetsz. Használd ki az utadba eső lehetőségeket, és próbáld meg mindig így kézben tartani az életed irányítását.

Halak (február 20. - március 20.)

Dobd fel a napodat valami olyan dologgal, amit már régóta ki akartál próbálni, de még sosem merted, vagy nem volt rá időd. Bármi szóba jöhet, akár megrendelheted a legbizarrabb kaját az étlapról. Az már csaj rajtad múlik, miben éled ki magad. Egy kedves ismerősöd jó hírekkel érkezhet, és ez is fel fog dobni, valamint a családoddal is jól alakulnak a dolgok.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás