promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: valami rossz dolog vár rád a hétvégén?
Borítókép:  Inspirationfeed
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vagy hátradőlve sütetheted a hasadat? Lássuk, mire kell figyelnie a csillagjegyednek?  

Kos (március 21. - április 20.)

A Mars-Uránusz fényszöge meglepetéseket ígér, és pozitív formában. Ha nem szereted őket, akkor sem nagyon fogsz tudni tőlük menekülni. Mosolyogj, mert egy nagyon pozitív hétvége várhat rád, ha engedsz neki. A család minden tagjának jó lehet a kedve körülötted.

Bika (április 21. - május 20.)

Félelmek lehetnek benned a hétvégén a jövővel kapcsolatban. Talán úgy érzed elszalasztottál valami nagy lehetőséget. Ezen már kár lenne morfondíroznod, mivel azt sem tudod, mi lett volna a vége. Tisztítsd ki a fejed. Jó lenne, ha valamilyen hozzád közelálló személlyel átbeszélnéd mi bánt igazán, és mik a félelmeid jelenleg.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Egy kicsit túlhajszoltad magad a héten, és volt elég problémád. Nagyon kimerültnek érzed magad, ami érthető is. Jó lenne, ha ezen a hétvégén a kikapcsolódásnak szentelnéd az időd, és egy percet sem foglalkoznál a munkával, ha nem muszáj. Menj ki a szabadba, de most az se baj, ha csak egész nap heverészel az ágyban.

Rák (június 22. - július 22.)

Ma el kellene egy kicsit vonulnod az emberek elől. Persze nem az a tanács, hogy legyél antiszociális, de jó lenne egy kis időt szánnod magadra. Nincs semmi baj, ha olykor egy kis csendre vágysz, és a család elől is elbújnál egy kis sarokba. Töltődj fel lelkileg, de ami a legfontosabb, aludd ki magadat.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Alig vártad már ezt a hétvégét, és most rengeteg mindent be szeretnél pótolni, amit a karantén alatt nem tudtál. Találkozz a barátiddal, és töltődj fel a családoddal, ha lehet, akkor mindenképpen a szabadban. Most minden adott egy remek estéhez, és a gondokat a szőnyeg alá söpörheted egy rövid időre.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ma egy kicsit szórakozott lehetsz, és nem igazán működik a koncentrációd. Jobb lenne, ha nem vágnál bele semmi komolyabb dologba. A szétszórtságod miatt sok kellemetlenséget okozhatsz magadnak, de ha megnyugszol és odafigyelsz mindenre, nem lesz semmi baj. Az ötleteidet se erőltesd, mert nem sülhet ki belőlük semmi jó.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ritka, amikor ilyen van, de a hétvégén el kellene kerülnöd a barátaidat. Összekaphattok valami olyan dolgon, amibe semmiképpen nem szeretnél belemenni. Ha mások vitáznak, abba is belefolyhatsz, és akaratlanul a részévé válsz. Egy kis elcsendesedésre rendkívül nagy szükséged van. Töltsd a családdal az időt.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Most van az a pont, hogy mindent túl tudsz bonyolítani a hétvégén. Ezzel csak az idődet pocsékolod. Legyél inkább gyors és határozott, amilyen minden is szoktál lenni. Hidd el, a káosz nincs jelen körülötted, és nem fogsz elrontani semmit. Több időd lesz így magadra, majd meglátod. A család megjegyzéseivel ne foglalkozz, csak nincs kin jelenleg köszörülniük a nyelvüket.

Nyilas (november 23. - december 21.)

El kellene engedned magad ezen a hétvégén. Add át magad a kényeztetésnek picit. Vegyél meg valamit, amit régóta szerettél volna, rendelj ételt főzés helyett, egyél dupla adagot a kedvenc sütidből. Muszáj olykor bűnöznünk kicsit, mert így lehet igazán élvezni az életet.

Bak (december 22. - január 20.)

Újabban a munka megszállottja vagy. Képes lennél még a hétvégedet is ezzel tölteni, de saját magadtól, és a családodtól veszed el az időt igazán. Ha belefásulsz ebbe, az a legrosszabb. Ne hagyd, hogy elrobogjon melletted a boldogság. Lehet valamit kompenzálsz ezzel? Nézz körül magadban, de a hétvégén mindenképpen kapcsolódj ki.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nehéz ma veled megtalálni a közös hangot és zöldágra vergődni. Maradjunk annyiban, hogy nem vagy igazán hétvégi hangulatban. Makacs vagy, és úgy érzed, jelenleg senkinek sem lehet igaza rajtad kívül. A kihívásaid mellé szentelj egy kis időt a hobbidnak, mert ott le tudod vezetni a felesleges energiáidat, és rögtön engedékenyebb leszel.

Halak (február 20. - március 20.)

Lehet több időt kell majd a családoddal töltened, mint amennyit valóban szeretnél. Ezt ne mutasd ki feléjük, mert megbánthatod őket. Próbálj meg elszabadulni otthonról. Most jó beszélgetőpartner lehetsz, és új ismeretségekre tehetsz szert.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás