promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: mire kell figyelned, hogy jól teljen a hétvégéd?
Borítókép:  INSEAD
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Minden konfliktust és problémát el lehet kerülni, ehhez pedig mint mindig, segítenek a csillagok!

Kos (március 21. - április 20.)

A hétvége előtt el kellene intézned minden kényes ügyedet, mert újra csak ezen fog kattogni az agyad, és nem fogod tudni elengedni magad. Pedig már éppen ideje lenne feltöltődnöd egy kicsit. Most nyugodt szívvel vághatnál bele valamilyen új kihívásba, és új dolgokat is tanulhatnál. Ezek tudnak igazán feldobni.  

Bika (április 21. - május 20.)

Elég feszült lehet otthon a hangulat, főleg, ha a pénzügyi kérdések kerülnek elő. Nyugodtan le kellene ülnötök, és megbeszélni mindent. Közösen lehet igazán megtalálni a megoldást. Lehet valamilyen merészebb pénzszerzési lehetőség után kellene néznetek, de azért csak óvatosan, ne vállaljatok túl nagy kockázatot.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nagy szükséged lesz a következő időszakban a barátaidra. Remélhetőleg nem hanyagoltad el őket nagyon, de ha igen, akkor mindenképpen vedd fel velük a kapcsolatot. Ne tartsd feleslegesnek a beszélgetést velük, mert ők olyan dolgokban is megértenek, amikben a családod nem, és ezt te is nagyon jól tudod.

Rák (június 22. - július 22.)

Fel kellene keresned a legközelebbi barátodat, és diskurálni vele kicsit a gondjaidról. Te is úgy érzed, hogy ezt már régóta szeretnéd kiadni magadból. Ez nem csak hasznos és kellemes, de inspiráló is lehet az életedben. Szeretnéd biztosabb alapokra helyezni a pénzügyeidet, de a szárazabb dolgokat is nyugodtan átbeszélhetitek, mivel még az is üdítő lesz.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Egy kis belső nyugtalanságot érzel magadban, és úgy gondolod sok mindennel el vagy maradva. Ne feledd, hogy néha önmagadat kell ösztönöznöd. Pontot kellene tenned azoknak a céloknak a végére, amiket kitűztél, és feltámadva a hamvaidból újakba belevágni. Most gyümölcsöző kapcsolatokra lelhetsz, ha kitárulkozol.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Jól alakulhatnak az üzleti ügyedig, de semmiképpen nem szabad túl nagy kockázatot vállalnod a közeljövőben. Csak óvatosan, és mindig a biztosra törekedj. A jól bevált módszereket alkalmazd, és bízz a saját döntéseidben. Sokat töprengsz most egy probléma megoldásán, aminek a kulcsa az lehet, ha nem bonyolítod túl a dolgot.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Elfáradtál, és ki is merültél az utóbbi időben. Ez az egészségednek, és a lelki világodnak sem tesz igazán jót. Arra van szükséged, hogy azt tedd, amihez igazán kedved van. Az lenne a legjobb, ha a hobbidnak szentelnéd az egész hétvégét. Emiatt abszolút ne tartsd magadat önzőnek, már nagyon rád fér.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Az otthoni ügyes rendezésére kellene fektetned a hangsúlyt. Amúgy is fontos neked, hogy a családban minden rendben legyen. Ha nem teremted meg a harmonikus környezetet, akkor elég rossz hétvége elé nézel. Nagy szükséged lenne egy őszinte beszélgetésre, és ehhez meg is fogod találni a megfelelő partnert.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Most elég pozitív dolgok cikáznak a fejedben, és ezzel a környezetedet is feldobhatod. Annyit kell tenned, hogy szabadon engeded a lenyűgöző egyéniségeket. Ne félj kimondani azt, amit gondolsz. Közben ne erőltesd egyáltalán azt a módszert, hogy gyorsan akarsz letudni mindent a hétvégén. A megfontoltságodon van a hangsúly, hogy megszüntesd a problémákat.

Bak (december 22. - január 20.)

Kicsit szétszórt lehetsz a hétvége előtt. Nagyon figyelj oda arra, hogy ne menjen ki semmi a fejedből. Jobban jársz, ha a fontosabb hétvégi teendőket is inkább beírod az emlékeztetőbe. A tévedéseid nagy kárt okozhatnak.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Igazán jól tudtál teljesíteni az elmúlt napokban, és egy pihentető hétvége várhat rád. Azonban ha valamilyen nagyobb projektben vagy, azt semmiképpen ne hanyagold el. Az álmaid eléréséhez olykor be kell áldoznod a szabadidődet is. Este aztán jöhet a jól megérdemelt feltöltődés. Az lenne az igazi, ha a barátaiddal, vagy a pároddal közösen töltenéd.

Halak (február 20. - március 20.)

Egy nagyon ártalmatlannak tűnő vita veszekedéssé fajulhat, ami nagyon megviselhet téged. Jobban tennéd, ha kerülnéd azokat a helyzeteket, amikben konfliktusba kerülhetsz. Az se baj, hogy az okos enged, szamár szenved taktikát alkalmazod. Nem mindig kell minden álláspontodat megvédened. A szülőkkel, idősebb rokonokkal kapcsolatban is konfliktusokat jeleznek a bolygók.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás