promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: figyelj oda minden apró jelre
Borítókép:  Daily Mail
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mindig elkerülheted a kényes szituációkat, ha jobban odakoncentrálsz. Lássuk, mit jósolnak a csillagok!

Kos (március 21. - április 20.)

Pénz állhat a házhoz. A Hold-Uránusz együttállása most a pénzügyekben lehet a segítségedre. Lehet nem ártana venned majd egy kaparós sorsjegyet is? Élj a lehetőséggel, mert az Uránusz nem fogja kétszer felkínálni az esélyt. Most teljesen kiegyensúlyozott a hangulatod, szóval jól fog indulni ez a napod is.

Bika (április 21. - május 20.)

Kapd össze magad fejben, mert egy igazán fontos döntést kell majd meghoznod. Ebben sajnos nem tudod másra hárítani a felelősséget. Minden döntésnek következménye van, de ha jól okoskodsz, a helyeset fogod meghozni. Ha bátrabb leszel, akkor pénzügyi megújulás előtt állhatsz.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Változás előtt áll az életed. Hála égnek még pont olyan helyzetben vagy, hogy te döntöd el, melyik úton szeretnél elindulni. Az egyik bonyolultabbnak fog tűnni, de azzal nyerhetsz többet. Dönts jól, és legyél merész, mert igazán ki fog fizetődni a dolog.

Rák (június 22. - július 22.)

A bolygók azt jelzik, hogy valaki be akar téged csapni. Nem árt majd résen lenned, hogy ne verjenek át. Bölcsebben tennéd, ha a gyanús kéréseket visszautasítanád, mert csak nagy felfordulást fogsz okozni magad körül. Jobb emberismerővé kell válnod, hogy ki tudd szűrni magad körül ezeket az embereket.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Úgy érzed, hogy nagy csalódás ért, de gondold át a dolgokat, és legyél higgadt. Tudnod kell, hogy a párod mindennél jobban szeret. A karrierben előlépésre lesz lehetőséged. Olyan munkát kínálhatnak fel, ami valóban közel áll a szívedhez. Csak rajtad áll, hogy élsz-e a lehetőséggel.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Most igazán közel kerülhet hozzád az irodalom és a művészet. Lehet nem is árt a két téma között programokat keresned, mert igazán egyedi barátokra tehetsz szert. Most sok lehetőség eléd gördülhet az életben, de az lenne a legjobb, ha mindegyiket kellő higgadtsággal gondolnád át. Ne mondj azonnal igent semmire.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Most sokat köszönhetsz a párodnak, mert ő tud igazán jó kedvre deríteni, és a helyes út felé terelni. Vannak kisebb viták, de hidd el, mindig jót akar neked. Lehet most is a segítségére lesz majd szükséged az egyik kényes helyzetben. Ha szingli vagy, akkor se dönts egyedül, hanem kérd a barátaid segítségét.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Használd ki a napot, mert nagyon jól tudsz ma összpontosítani. Nagy sikereket érhetsz el, ha teljes erőbedobással a feladataidra koncentrálsz. Próbáld meg nem elüldözni az embereket magad körül, hanem együttműködni velük. Hidd el, sosem tudhatod később kinek a segítségére lesz szükséged.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nagy bonyodalmakba keveredhetsz a szerelem terén. Valaki visszatérhet az életedbe, akit elengedtél, és újra fellobbanhat a láng. Azonban legyél óvatos, mert újabb pofonba szaladhatsz bele. Meg kell tanulnod feldolgoznod a csalódásokat, és tanulni a hibáidból. Mindig fel tudsz állni a padlóról, emiatt ne félj.

Bak (december 22. - január 20.)

Az anyagiak és a munka terén lehetsz a toppon mostanság. Persze fontos, hogy ne hajszold túl magad, és ideje lenne kicsit magadra is költened. Nem minden forintot muszáj félretenni, különben nem fogod tudni igazán élvezni az életet. Menj el olykor szórakozni is, és legyél többet a barátaiddal. Ez most igazán fel tudna tölteni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Kellemes meglepetések várhatnak rád a következő napokban. Lehet ez egy váratlan találkozás, vagy valamilyen szívedhez közelálló ajándék. Most minden jó irányba haladhat, ha észreveszed a szépet és a jót az életedben. Legyél nyitott a világra, és ne zárkózz be túlságosan. A mai nap különösen alkalmas a csapatépítésre.

Halak (február 20. - március 20.)

Legyél igazán nyitott, mert új barátok vannak a láthatáron. Te is jobb kedvű és mosolygósabb vagy, és ez lehet jó alkalom arra is, hogy kibékülj valakivel, akivel már régóta haragban vagytok. Előkerül a támogató éned is, ami kölcsönösen előnyös mindenkinek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás