promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: kényes szituációk várnak rád?
Borítókép:  Shutterstock
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vagy csodás lesz az egész heted? Figyelj a jelekre, segítenek a csillagok!  

Kos (március 21. - április 20.)

Hangulatban nem vagy éppen a csúcson, és a kedved sem a legjobb. Ha megteheted, inkább kerüld most az embereket. Ez nem lesz könnyű, mert lehet fontos és kényes ügyekben kell döntést hoznod. Próbálj meg kicsit lassítani, kiszakadni a valóságból. Az este mindenképpen a feltöltődésről szóljon.

Bika (április 21. - május 20.)

Ideje lesz komolyabban venned a határidős dolgokat az életedben. Lehet sok mindent nagyon a háttérbe szorítottál, és egyszerre fog az összes gond a nyakadba szakadni. Ez nagyon nem jó hozzáállás, te is tudod. Nem vagy éppen beszélgetős kedvedben, de ne sértsd meg a környezetedet azzal, hogy nem figyelsz rájuk kellőképpen.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Eléggé biztos vagy magadban, és igyekezz is elérni, hogy ez az önbizalom megmaradjon benned. Ez az, ami most igazán előre tud lendíteni az életben. Ha figyeltél a családodra, akkor meg tudod teremteni a békét. Akad olyan kérdés, amiben nagyon nem értetettek egyet. Nyisd ki jól a szemed, mert remek pénzügyi lehetőségek állhatnak előtted.  

Rák (június 22. - július 22.)

Nagyon jó hallhatóság tudsz lenni, ha teret engedsz neki. Az egyik közeli barátodnak szüksége is lenne rád, aki a válladon sírná ki magát. Ne utasítsd el, mert rád is jó hatással lehet egy érzelmekkel teli beszélgetés. Most a problémamegoldásod a csúcson jár, és a saját dolgaidon kívül a másokét is meg tudod oldani.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A bolygók a karriered előmozdításában lehetnek a segítségedre, így a szórakozást lehet későbbre kellene halasztanod. A véletlenek sorozata nagyban fogja befolyásolni az életed, de hála égnek pozitív értelemben. Ne is ragaszkodj a jól bevált taktikákhoz, hanem legyél spontán és eredeti. Boldog pillanatok várnak rád, ha engeded.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A csillagok nem szolgálnak neked jó hírekkel, mert nehéz és nagy odafigyelést igénylő feladatok várnak rád a következő napokban. Semmiképpen ne vedd ezeket félvállról, tényleg adj bele mindent, hogy túllendülj rajtuk. Ha ez megtörtént, akkor nagy kő fog legördülni a szívedről, és felszabadulhatsz teljesen. A végén legyél büszke, és jöhet a pihenés.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Tisztáznod kellene magadban pár dolgot a szerelmi életeddel kapcsolatban. Előfordulhat, hogy meginogsz, vagy nem is tudod igazán, ki lenne számodra az igazi. Vigyázz, mert becsapós lehet ez az egész. Olyan elvárásaid vannak, amit senkitől sem kaphatnál meg. Álmodozz, de a kézzel fogható kereteken belül.  

Skorpió (október 24. - november 22.)

Legyél kommunikatív a következő napokban, mert egy jó beszélgetés be tudja indítani a fantáziádat. Az itt felmerült ötleteket semmiképp ne dobd a sarokba, hanem kezd el őket fejleszteni a fejedben, akármennyire is merésznek tűnnek. Amúgy is jó lenne, ha nyitottabb lennél a világ felé, nagyon magadba fordultál mostanság.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nagyon oda kell figyelned minden apró részletre. A kapkodás, a meggondolatlanság olyan hibák sorozatát indíthatja el nálad, ami még a következő hetedet is tönkre teheti. Alapból is forrófejűbb vagy a kelleténél mostanság, de ezt vissza kell fognod. Ne feledd, hogy a szeretteidre mindig számíthatsz, akármi van.

Bak (december 22. - január 20.)

Nagy gödörbe kerülhet a szerelmi életed. Alapvető változásokon megy keresztül a párodhoz való viszonyod. Nem fog könnyíteni a dolgon, hogy mind a kettőtöknek nehézségekkel kell megküzdenetek. Neked kell eldöntened, hogy ezzel együtt, vagy külön-külön szeretnétek szembe nézni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Kényes vitákba keveredhetsz a következő napokban. Lehet olyan feleket kell békítened, akik közül mindenki közel áll a szívedhez. Olykor muszáj mérlegelned, és a szíved helyett az eszedre hallgatnod. Figyelj oda, mert valaki visszaélhet a segítőkészségeddel. Nehezen tudod eldönteni, ki akar kihasználni, és ki szeretne neked igazán jót.  

Halak (február 20. - március 20.)

Eléggé változó a kedved mostanában. Ez a hangulatingadozás nagyon lefárasztja a környezeted. Legyél hálás, hogy türelmesek veled, és ne teremts le senkit feleslegesen. Aki igazán szeret, az ezután is fog, ne feledd. A munkahelyeden és a karrieredben össze kell kapnod magad. Olyan kihívás közeledik, ami ugródeszka lehet a számodra.  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás